Canım benimde hemen çok golgeydi durdukça koyulasmis daha önceki hamileliğim de testinde öyle olmuştu durunca koyulasiyor biraz senin kaçıncı günKızlar gebelik testi yaptım bu sabah önce ikinci çizgi çok az belirgin Di varla yokla arasındaydı. Şimdi baktım iyice belirgin olmuş ama bilemedim moralim bozuldu normal de negatif sonuçta bekleyince ikinci çizgi çıkıyor mu
9. Gün bugun 4 ekim de transfer olmuştum testin resmini yükleyemedim bakar mısınızz diyecektim şimdi kuruyunca ikinci çizgi daha çok çıktı ama daha öncekiler de hiç çıkmıyor duCanım benimde hemen çok golgeydi durdukça koyulasmis daha önceki hamileliğim de testinde öyle olmuştu durunca koyulasiyor biraz senin kaçıncı gün
9.günse yarın kan verin direk çıkar zaten. Benim çıkmıştı 10.günde kandaKızlar gebelik testi yaptım bu sabah önce ikinci çizgi çok az belirgin Di varla yokla arasındaydı. Şimdi baktım iyice belirgin olmuş ama bilemedim moralim bozuldu normal de negatif sonuçta bekleyince ikinci
9. Gün bugun 4 ekim de transfer olmuştum testin resmini yükleyemedim bakar mısınızz diyecektim şimdi kuruyunca ikinci çizgi daha çok çıktı ama daha öncekiler de hiç çıkmıyor du
Dondurulmus. Ne icin oldugunu bende bilmiyorum. Bilen biri cevap verirse sevinirimTaze veya dondurulmuş olmasına göre değişiyor ilaçların başlanma zamanı diye biliyorum. Prednol ne için bu arada? Ben hiç öyle birşey kullanmadım taze transferde. Sizinki dondurulmuş muydu?
Senle aynıyız canm bende 4 ekim transfer 9.gundeyim bugün. 5.gun embriyosu idrar testim negatif hep 3 gundurKızlar gebelik testi yaptım bu sabah önce ikinci çizgi çok az belirgin Di varla yokla arasındaydı. Şimdi baktım iyice belirgin olmuş ama bilemedim moralim bozuldu normal de negatif sonuçta bekleyince ikinci
9. Gün bugun 4 ekim de transfer olmuştum testin resmini yükleyemedim bakar mısınızz diyecektim şimdi kuruyunca ikinci çizgi daha çok çıktı ama daha öncekiler de hiç çıkmıyor du
Peki böyle idrar negatif olup kan da pozitif çıktığı oluyor mu benim moralim bozuldu işe geldiğim için duyguyu da yaşamıyorum açıkcasıSenle aynıyız canm bende 4 ekim transfer 9.gundeyim bugün. 5.gun embriyosu idrar testim negatif hep 3 gundur
Peki teste negatif çıkıp da kan da pozitif çıktığı oluyor mu9.günse yarın kan verin direk çıkar zaten. Benim çıkmıştı 10.günde kanda
Oluyor diyorlar ama genelde forumlarda yazılanları okudugum kadarıyla pozitif olanlarda silikte olsa bsyler çıkıyor Bn o yüzden çok inanamıyorum. Moralim bozuk yani kafam hep olumsuz şuanPeki teste negatif çıkıp da kan da pozitif çıktığı oluyor mu
Bende aynı şeklide yim benim aklımı karıştıran kuruduktan sonra testi yaptıktan bir saat sonra ikinci çizgi kırmızı şekilde çıktı sende öyle oldu mu bende yaptığımda belli belirsiz di negatif diye koydum kenara geçtimOluyor diyorlar ama genelde forumlarda yazılanları okudugum kadarıyla pozitif olanlarda silikte olsa bsyler çıkıyor Bn o yüzden çok inanamıyorum. Moralim bozuk yani kafam hep olumsuz şuan
Siyah çay içebilirsin, meyve çayı, bitki çayı özellikle ada çayı asla içmeyeceksin dedi hemşire. Kahve günde 1 fincanla sınırlı kal dedi.Kızlar bir de çay kahve tüketiminiz nasıl özellikle bir şey dendi mi?
Canm belli belirsiz olması bile pozitif e işaret olabilir içini rahat tut.benim hep bembeyaz di o hayali çizgi bile olmadı. Sonradan koyulasmasi önemli değil çünkü 10 dk sonra test te oluşan değişiklikleri dikkate almayın diyorlarBende aynı şeklide yim benim aklımı karıştıran kuruduktan sonra testi yaptıktan bir saat sonra ikinci çizgi kırmızı şekilde çıktı sende öyle oldu mu bende yaptığımda belli belirsiz di negatif diye koydum kenara geçtim
Ben daha öncekiler de hep beyaz görüyordum sonradan bile beyaz görüyordum bunda sonradan o ikinci çizgi çıkması beni Bi şaşırttı ama içimde yine de hiç umut yok nedense içime doğar gibi geliyordu sanki olmayacak gibi hissediyorumCanm belli belirsiz olması bile pozitif e işaret olabilir içini rahat tut.benim hep bembeyaz di o hayali çizgi bile olmadı. Sonradan koyulasmasi önemli değil çünkü 10 dk sonra test te oluşan değişiklikleri dikkate almayın diyorlar
Hayırlısı olsun canm ikimiz icindeBen daha öncekiler de hep beyaz görüyordum sonradan bile beyaz görüyordum bunda sonradan o ikinci çizgi çıkması beni Bi şaşırttı ama içimde yine de hiç umut yok nedense içime doğar gibi geliyordu sanki olmayacak gibi hissediyorum
Bnmde transfer günü hariç 4.günüm bugün 2 gündür adet sancısı gibi sancım oluyo belirti sayabilir miyiz ki acaba?Kesinlikle bı sancı saplaniyor sanıyorsun ki adet oldun
Canım aynı gün transfer olmuşuzKızlar gebelik testi yaptım bu sabah önce ikinci çizgi çok az belirgin Di varla yokla arasındaydı. Şimdi baktım iyice belirgin olmuş ama bilemedim moralim bozuldu normal de negatif sonuçta bekleyince ikinci
Kullandığımız ilaclar kaynaklı bnce bu sancılar herkeste varBnmde transfer günü hariç 4.günüm bugün 2 gündür adet sancısı gibi sancım oluyo belirti sayabilir miyiz ki acaba?
Prednol için doktorum bazı vücutlar embriyoyu reddedebilir. Bunu minimum seviyeye indirmek ve tutunmayı kolaylaştırmak için demişti.Dondurulmus. Ne icin oldugunu bende bilmiyorum. Bilen biri cevap verirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?