Yok ya öyle şey mi olurTransfer sonrasıda daha hastanedeyken başımı kaldırmamam söylendi yatarken yastığı çıkardılar o bnm aklıma çok takıldı neden kaldırılmamalı diye çünkü transfer esnasında bana ekranı gösterdiler bakmak için hafif kafamı kaldırdım yatırdı hemşire kaldırma dedi
Ay işlem esnasında demiş ben sonrası için diye anladım. İşlem esnasında yerleştirirken kafanı kaldırınca istemesende karın kasların geriliyor doğru yere embriyoyu koymak için demişlerdir benceTransfer sonrasıda daha hastanedeyken başımı kaldırmamam söylendi yatarken yastığı çıkardılar o bnm aklıma çok takıldı neden kaldırılmamalı diye çünkü transfer esnasında bana ekranı gösterdiler bakmak için hafif kafamı kaldırdım yatırdı hemşire kaldırma dedi
Olabilir evet çok hassas bi dönem ne yapsam acaba iyimi kötümü diyr sorguluyorum kendimeAy işlem esnasında demiş ben sonrası için diye anladım. İşlem esnasında yerleştirirken kafanı kaldırınca istemesende karın kasların geriliyor doğru yere embriyoyu koymak için demişlerdir bence
Ben dördüncü günde aldım. İlk üç gün yok dedi bana daTransferden sonra kaçıncı günde duş aldınız ilk iki gün alınmasın dedi de doktor
Allah razı olsun canım benimİnşallah canım herşey çok güzel olsun sağlıkla al kucağına
Tahlili kaçıncı günde denedin acaba?Allah razı olsun canım benim
Canım 7 gün silik çıktı az önce yaptığım daha netti 6 gün negatif çıktıTahlili kaçıncı günde denedin acaba?
Merhaba kizlar bende sizinle ayni tarihte transfer oldum 3.gun embriyosu nasil bir belirtileriniz var mi?rabbim pozitif sonuclara kavustursun insallahİnşallah canım kan tahlilini 19 ekime istediler sen düşünüyormusun öncesinde test vs bakmayı
Seni görünce hadi bir cesaret diyorum sonra korkuyorumCanım 7 gün silik çıktı az önce yaptığım daha netti 6 gün negatif çıktı
Şimdi canım yapta diyemiyorum ki sana ben kendimi hazırlamıştım sonuca negatif görsem tabiki çok üzülcektim ama şöyle düşündüm ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi dedim kendimi toparlarım erken den diye düşündüm 6 gün ilk testim negatif ti erken olduğunu biliyordum bile bile yaptım 7 günü testi yapıp kenara koydum bakmadım bile ilksonra hafiften çizgi belirmiş olduğunu gördüm çok heyecanlandım bu sabah yaptım daha netti işte gerisi ne olacak bilmiyorum inşallah sağlıklı gider şu an tek istediğim bu canımSeni görünce hadi bir cesaret diyorum sonra korkuyorum
Dua ediyorum bende herkeseŞimdi canım yapta diyemiyorum ki sana ben kendimi hazırlamıştım sonuca negatif görsem tabiki çok üzülcektim ama şöyle düşündüm ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi dedim kendimi toparlarım erken den diye düşündüm 6 gün ilk testim negatif ti erken olduğunu biliyordum bile bile yaptım 7 günü testi yapıp kenara koydum bakmadım bile ilksonra hafiften çizgi belirmiş olduğunu gördüm çok heyecanlandım bu sabah yaptım daha netti işte gerisi ne olacak bilmiyorum inşallah sağlıklı gider şu an tek istediğim bu canım
Benim de test tarihim 19 ekim. İlkinde evde hiç test yapmadan bekledim. Şimdi nedense içimden bi ses dürtüyo beni sürekli yap yap diyeŞimdi canım yapta diyemiyorum ki sana ben kendimi hazırlamıştım sonuca negatif görsem tabiki çok üzülcektim ama şöyle düşündüm ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi dedim kendimi toparlarım erken den diye düşündüm 6 gün ilk testim negatif ti erken olduğunu biliyordum bile bile yaptım 7 günü testi yapıp kenara koydum bakmadım bile ilksonra hafiften çizgi belirmiş olduğunu gördüm çok heyecanlandım bu sabah yaptım daha netti işte gerisi ne olacak bilmiyorum inşallah sağlıklı gider şu an tek istediğim bu canım
Bende 7 günü bekliyorum aynı sen gibi.Benim de test tarihim 19 ekim. İlkinde evde hiç test yapmadan bekledim. Şimdi nedense içimden bi ses dürtüyo beni sürekli yap yap diyeen azından erken göreyim negatifi. Kan testi beklerken kalpten gitmeyeyim dedim. 7. gün doksun diye bekliyorum
Benim en büyük belirtim kasık batmasıydı gün geçtikçe çoğalıyor. Belirtiler aynı hemen hemen bugünkü testim daha netti inşallah sorun çıkmaz sen ne zaman test yapcaksınDua ediyorum bende herkesesımsıkı tutunmuştur annesine Belirtiler değişti mi şuan ne durumdasın ben gece kasık ağrısına uyandım ya sağ taraf için için zongladı resmen ama fitilden diye düşünüyorum
Şimdi bizim bugün kaçıncı günümüz ayy günleri bile karıştırdım yaBenim en büyük belirtim kasık batmasıydı gün geçtikçe çoğalıyor. Belirtiler aynı hemen hemen bugünkü testim daha netti inşallah sorun çıkmaz sen ne zaman test yapcaksın
Slm canım hayırlısı olsun 2 güne bir yumos takibine gittim ben ölçüm yapıldı kan tahlilleri takip edildi 10 gün sonra yumoslar toplandı 3 gün sonra transferim olduSelam hatunlar bende tüp bebek anne adayıyım ama daha iğnelerle yeni başladım hatta dün ilk iğnelerimi vurundum süreç nasıl lierliyor deneyimlerinizden bilgi edinmek isterim mümkünse
Ben iğneleri dün vurunmaya başladım cuma kontrole gel denildi o zaman yumurta toplama işlemi mi olacak acaba yoksa yumurtaya mı bakılacak sadeceSlm canım hayırlısı olsun 2 güne bir yumos takibine gittim ben ölçüm yapıldı kan tahlilleri takip edildi 10 gün sonra yumoslar toplandı 3 gün sonra transferim oldu
Ben iğneleri dün vurunmaya başladım cuma kontrole gel denildi o zaman yumurta toplama işlemi mi olacak acaba yoksa yumurtaya mı bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?