Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Transfer sonrasıda daha hastanedeyken başımı kaldırmamam söylendi yatarken yastığı çıkardılar o bnm aklıma çok takıldı neden kaldırılmamalı diye çünkü transfer esnasında bana ekranı gösterdiler bakmak için hafif kafamı kaldırdım yatırdı hemşire kaldırma dedi

Yok ya öyle şey mi olur Sen takılma onlara bence, doğanın kurallarına aykırı zaten dümdüz yatıp bekleyemeyiz ki. Ben 5. Gün duş aldım zaten hiç yağlanma problemim yok saçlarım bile fönlü kaldı bozulmadı bile

Ay işlem esnasında demiş ben sonrası için diye anladım. İşlem esnasında yerleştirirken kafanı kaldırınca istemesende karın kasların geriliyor doğru yere embriyoyu koymak için demişlerdir bence

Ay işlem esnasında demiş ben sonrası için diye anladım. İşlem esnasında yerleştirirken kafanı kaldırınca istemesende karın kasların geriliyor doğru yere embriyoyu koymak için demişlerdir bence
Olabilir evet çok hassas bi dönem ne yapsam acaba iyimi kötümü diyr sorguluyorum kendime

Seni görünce hadi bir cesaret diyorum sonra korkuyorum
Şimdi canım yapta diyemiyorum ki sana ben kendimi hazırlamıştım sonuca negatif görsem tabiki çok üzülcektim ama şöyle düşündüm ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi dedim kendimi toparlarım erken den diye düşündüm 6 gün ilk testim negatif ti erken olduğunu biliyordum bile bile yaptım 7 günü testi yapıp kenara koydum bakmadım bile ilksonra hafiften çizgi belirmiş olduğunu gördüm çok heyecanlandım bu sabah yaptım daha netti işte gerisi ne olacak bilmiyorum inşallah sağlıklı gider şu an tek istediğim bu canım

Dua ediyorum bende herkese sımsıkı tutunmuştur annesine Belirtiler değişti mi şuan ne durumdasın ben gece kasık ağrısına uyandım ya sağ taraf için için zongladı resmen ama fitilden diye düşünüyorum

Benim de test tarihim 19 ekim. İlkinde evde hiç test yapmadan bekledim. Şimdi nedense içimden bi ses dürtüyo beni sürekli yap yap diye en azından erken göreyim negatifi. Kan testi beklerken kalpten gitmeyeyim dedim. 7. gün doksun diye bekliyorum

Bende 7 günü bekliyorum aynı sen gibi.
Geçmek bilmiyor tabi Bi türlü.

Benim en büyük belirtim kasık batmasıydı gün geçtikçe çoğalıyor. Belirtiler aynı hemen hemen bugünkü testim daha netti inşallah sorun çıkmaz sen ne zaman test yapcaksın

Benim en büyük belirtim kasık batmasıydı gün geçtikçe çoğalıyor. Belirtiler aynı hemen hemen bugünkü testim daha netti inşallah sorun çıkmaz sen ne zaman test yapcaksın
Şimdi bizim bugün kaçıncı günümüz ayy günleri bile karıştırdım ya

Selam hatunlar bende tüp bebek anne adayıyım ama daha iğnelerle yeni başladım hatta dün ilk iğnelerimi vurundum süreç nasıl lierliyor deneyimlerinizden bilgi edinmek isterim mümkünse

Selam hatunlar bende tüp bebek anne adayıyım ama daha iğnelerle yeni başladım hatta dün ilk iğnelerimi vurundum süreç nasıl lierliyor deneyimlerinizden bilgi edinmek isterim mümkünse
Slm canım hayırlısı olsun 2 güne bir yumos takibine gittim ben ölçüm yapıldı kan tahlilleri takip edildi 10 gün sonra yumoslar toplandı 3 gün sonra transferim oldu

Slm canım hayırlısı olsun 2 güne bir yumos takibine gittim ben ölçüm yapıldı kan tahlilleri takip edildi 10 gün sonra yumoslar toplandı 3 gün sonra transferim oldu
Ben iğneleri dün vurunmaya başladım cuma kontrole gel denildi o zaman yumurta toplama işlemi mi olacak acaba yoksa yumurtaya mı bakılacak sadece

Yumurtalara bakılır canım çatlatma iğnesi vurulacaksin daha o vurulmadan yumos toplanmıyor ben catlatmada 36 saat sonra yumos toplamaya girdim
Ben iğneleri dün vurunmaya başladım cuma kontrole gel denildi o zaman yumurta toplama işlemi mi olacak acaba yoksa yumurtaya mı bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…