Valla en çok göğüs hasssiyeti konuşulunca insan ister istemez takılıyorEvet dinliyoruz kendimizi ama bazilarijda hic belirti olmuyir benimde gogua hassaiyetim filan asiri derece yok hatta az denilicek kadar o yuzden umudum kiriliyor
Cok onemliymis vucudumuza sifa olur insallahPrednol için doktorum bazı vücutlar embriyoyu reddedebilir. Bunu minimum seviyeye indirmek ve tutunmayı kolaylaştırmak için demişti.
Bendede meme hassasiyeti 0Valla en çok göğüs hasssiyeti konuşulunca insan ister istemez takılıyorbende hiç bi fark yok yani bugün 6. Gün bakalım beklemeye devam. Pozitifi gören herkes bi belirti yaşadı mı acaba?
Yaptım canım dahada koyulaşmış testim cuma günü kan testim var hayırlısı inşallahCaglunal canımm test yaptın mı bugün ?
Ayyyy hafi maşallah darısı bizlere inşallahYaptım canım dahada koyulaşmış testim cuma günü kan testim var hayırlısı inşallah
Benim de 6.gunum idrar testi yaptim erken gebelik yaptim negatif 3.gun embriyosuValla en çok göğüs hasssiyeti konuşulunca insan ister istemez takılıyorbende hiç bi fark yok yani bugün 6. Gün bakalım beklemeye devam. Pozitifi gören herkes bi belirti yaşadı mı acaba?
Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosu 9. Günüm hala cesaret edemiyorum evde yapmaya vallaBenim de 6.gunum idrar testi yaptim erken gebelik yaptim negatif 3.gun embriyosu
Ay yaa keşke gebe olsak , günler geçmiyoKullandığımız ilaclar kaynaklı bnce bu sancılar herkeste var
İnşallah canım Allah hepinize tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAyyyy hafi maşallah darısı bizlere inşallah
Insanin morali bozuluyor olsa cikardi herhalde benim 6.gunu predictorda cikardi demiBenim dondurulmuş 3. Gün embriyosu 9. Günüm hala cesaret edemiyorum evde yapmaya valla
Hayırlısı olsun canım inşallahAy yaa keşke gebe olsak , günler geçmiyo
3. Gün embriyosu için çooook erken bence çıkmazInsanin morali bozuluyor olsa cikardi herhalde benim 6.gunu predictorda cikardi demi
Insallah rabbim hayirli sonuclar verir kucagimizi doldurur insallah,sen ne zaman yapicaksin testi?3. Gün embriyosu için çooook erken bence çıkmaz
Aminnn inşallahInsallah rabbim hayirli sonuclar verir kucagimizi doldurur insallah,sen ne zaman yapicaksin testi?
ne guzel sabrediyorsunuz,belirtiniz var miAminnn inşallahBenim cumartesi test günüm erken yapmaya cesaret edemedim valla beklicem
Yok karnım ağrıyor arada, kasık batmam çok yoğundu ama bugün hiç olmadı, bel ağrım vardı ama oda azaldı. Bunlar hep ilaç yan etkileri ama bence. Pozitif çıkan arkadaşlarım bazılarında meme hassasiyeti filan varmış bende hiç olmadı ama. Lekelenme filan hiç yokne guzel sabrediyorsunuz,belirtiniz var mi
Çok erken bence3. Gün içinde çıkmaması çok normal . benim 5. Gün embriyosu ben hala bakmadımBenim de 6.gunum idrar testi yaptim erken gebelik yaptim negatif 3.gun embriyosu
Canm senin testlerin fotosu var mı atabilirmisinYaptım canım dahada koyulaşmış testim cuma günü kan testim var hayırlısı inşallah
Ruh halimiz aynıYok karnım ağrıyor arada, kasık batmam çok yoğundu ama bugün hiç olmadı, bel ağrım vardı ama oda azaldı. Bunlar hep ilaç yan etkileri ama bence. Pozitif çıkan arkadaşlarım bazılarında meme hassasiyeti filan varmış bende hiç olmadı ama. Lekelenme filan hiç yokKorkumdan yapamıyorum ya yoksa sabır değil o kadar korkuyorum ki cumartesi nasıl yapacağım bilmiyorum
VarCanm senin testlerin fotosu var mı atabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?