Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Evet dinliyoruz kendimizi ama bazilarijda hic belirti olmuyir benimde gogua hassaiyetim filan asiri derece yok hatta az denilicek kadar o yuzden umudum kiriliyor
Valla en çok göğüs hasssiyeti konuşulunca insan ister istemez takılıyor bende hiç bi fark yok yani bugün 6. Gün bakalım beklemeye devam. Pozitifi gören herkes bi belirti yaşadı mı acaba?

Valla en çok göğüs hasssiyeti konuşulunca insan ister istemez takılıyor bende hiç bi fark yok yani bugün 6. Gün bakalım beklemeye devam. Pozitifi gören herkes bi belirti yaşadı mı acaba?
Bendede meme hassasiyeti 0 Geri kalan kasık ve bel ağrısı bende de var ama o ilaçlardan dolayı

Benim de 6.gunum idrar testi yaptim erken gebelik yaptim negatif 3.gun embriyosu

ne guzel sabrediyorsunuz,belirtiniz var mi
Yok karnım ağrıyor arada, kasık batmam çok yoğundu ama bugün hiç olmadı, bel ağrım vardı ama oda azaldı. Bunlar hep ilaç yan etkileri ama bence. Pozitif çıkan arkadaşlarım bazılarında meme hassasiyeti filan varmış bende hiç olmadı ama. Lekelenme filan hiç yok Korkumdan yapamıyorum ya yoksa sabır değil o kadar korkuyorum ki cumartesi nasıl yapacağım bilmiyorum

Ruh halimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…