Benimki de bugün böyle çıktı canım
Aaaa gözün aydın kaçıncı günün bugünBenimki de bugün böyle çıktı canım
Benim 6 gün negatif 7 gün silik pozitif çıktıBenim de 6.gunum idrar testi yaptim erken gebelik yaptim negatif 3.gun embriyosu
Resmi var mıBenimki de bugün böyle çıktı canım
Var canımResmi var mı
9 gün canım seninle aynıyız cuma test günümAaaa gözün aydın kaçıncı günün bugün
Var işte maşallah9 gün canım seninle aynıyız cuma test günüm
Benimde cuma günü kan testi günüm aynıyız seninle bakalım betamız kaç çıkıcakVar işte maşallahhemde çok net çıkmış tek embriyo muydu 3 gün embriyosu mu 5 günmü
Tek embriyo 3.gun 5.denemeVar işte maşallahhemde çok net çıkmış tek embriyo muydu 3 gün embriyosu mu 5 günmü
Cok merak ediyorum stresliBenimde cuma günü kan testi günüm aynıyız seninle bakalım betamız kaç çıkıcak
Benim de tek embriyo 3 gün ilk deneme rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gebelik topiğindede beraberizTek embriyo 3.gun 5.denemeRabbim hepimize sağlıkla nasip etsin canım
Stres yapma lütfen bak ne güzel çift çizgi cuma günü betamız da çok iyi çıkacak inşallahCok merak ediyorum stresli
İnsallahh canım yaaBenim de tek embriyo 3 gün ilk deneme rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gebelik topiğindede beraberiz
Kaçıncı günde lekelenme oldu acaba?Valla ben lekeleme görünce dayanamadım canım sende yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?