- 29 Eylül 2020
- 98
- 109
- 23
- 32
Bende çok kararsizim, ozel bir okulda matematik ogretmeniyim. Transferin 6. Gunu ise baslamam lazim aygul hoca 5 gun rapor verecegim dedi. O yuzden biraz tedirginim. Bir problem olur mu diye. Muhtemelen ocak tatiline denk getirecegim6, günüm canımSenin ne zaman transfer
Kesinlikle yasak ama prezervatifle bişey olmazBide cinsellik yasak mı bu süreçte
Canım bence bir sorun olmaz, zaten ilk 3 gün dinlenip yatın demişti hemşire, mesela benimde bugün 9 dersim vardı geçti öyle.Ama tâbi senin daha yoğundur, için rahat etmezse öyle yapBende çok kararsizim, ozel bir okulda matematik ogretmeniyim. Transferin 6. Gunu ise baslamam lazim aygul hoca 5 gun rapor verecegim dedi. O yuzden biraz tedirginim. Bir problem olur mu diye. Muhtemelen ocak tatiline denk getirecegim
Aaa öylemii inşallah pozitifi görürsün canım benimCanım bence bir sorun olmaz, zaten ilk 3 gün dinlenip yatın demişti hemşire, mesela benimde bugün 9 dersim vardı geçti öyle.Ama tâbi senin daha yoğundur, için rahat etmezse öyle yap
İnşallah canım bakalım hayırlısı OlsunAaa öylemii inşallah pozitifi görürsün canım benimBende bi gazla başlayacağım ama cesaret edemiyorum.
Bende 7 ekimde transfer oldum canım.7 ekimde transfer oldum canım ben. Salı gnü test günüm. Bekliyorum :)
Bende de olmadı kanama canım 7 Ekim de transfer oldum. Bugün 10 gün evde test yaptım silik çıktı. Güzel haberler alırız inşallahYa arkadaşlar implantasyon kanaması kesin olur mu tüp bebek tedavisi görüldüğünde? Yazanlar da 4. Günü yaşadık falan yazmışlar farklı açılan konularda.benim de transferin 4. Günüydü bugün ama kanama akıntı vs. Hiç birşey yok. Sadece adet olacakmış gibi yoğun bir ağrım var
Aslında denesek tutma ihtimali artardı nolcakKesinlikle yasak ama prezervatifle bişey olmaz
hadi bakalım, güzel haberlerle döneriz umarım :)Bende 7 ekimde transfer oldum canım.
Çarşamba günü gideceğim doktora bende.
2. Günüm bitti şükür . Hiç transfer olmamış gibi hayatın akışına bıraktım kendimi 10. Yada 11. Gün gidip kan vereceğim hayırlısı bakalım ne olcakYaaa zor tutuyorum kendimi 10. Gün erken gebelik testlerinden yapıcam sen şuan yaptınmı canım kaçıncı günendesin pozitif mi
Canim butun gun derste oldugun icin adet olcak ibi bi agrin vardir bence hic kafana takma lutfen. Evde test yaptin mi ben orayi kacirdimKızlar benim Bacaklarım Aynı adet olacakmış gibi çok ağrıyor ya , bence benim testler yanlış hıc içimde olmuş hissi yok.Yarın kan vereceğim ben varsa var yoksa yok
Canım yaptım ama evde TOPLU testlerden kimi pozitif, kimi negatif.Sonra eczanede test aldım o pozitif tabi çok silik.4.GÜNÜN akşamı da predictor early test yaptım silik çıktı baya ama o negatif çıkan testler kafa karıştırıcı.O yüzden şu an çok emin değilimCanim butun gun derste oldugun icin adet olcak ibi bi agrin vardir bence hic kafana takma lutfen. Evde test yaptin mi ben orayi kacirdim
Canımm bende öyleydim ilk günler hayatın akışına bıraktım ama dünden beri sanki geçmiyor bakalım kısmet inşallah hayırlı haber alırız ben perşembe sabahı 10.gün oluyor transfer günü hariç yaparım cesaretim olursa2. Günüm bitti şükür . Hiç transfer olmamış gibi hayatın akışına bıraktım kendimi 10. Yada 11. Gün gidip kan vereceğim hayırlısı bakalım ne olcak
Bende çok duygusalım.Hormon ilaçlarından olsa gerekMerhaba bende sizden 2 gün önce transfer oldum 11inde oldum bugün 7.günüm sizde durumlar nasıl ben iki gündür çok duygusalım ağlıyorum test günüm cumartesi kızlr başka aranızda bu şekilde olan var mı
Cok erken daha boyle cikmasi normal pozitif bence :)))) insallah oyledir hic canini sıkma sen olumsuzluklara canim benimCanım yaptım ama evde TOPLU testlerden kimi pozitif, kimi negatif.Sonra eczanede test aldım o pozitif tabi çok silik.4.GÜNÜN akşamı da predictor early test yaptım silik çıktı baya ama o negatif çıkan testler kafa karıştırıcı.O yüzden şu an çok emin değilim
Merhaba kan değeriniz ilk kaçıncı gün kaç çıktı acaba ?Canım ben hep çalıştım ,ders verip saatlerce ayakta kalıyorum. Transferin 17. Günündeyim.Hamileyim.Daha önceki 4 denememin çoğunda yatmıştım ilk hafta , hiç olmamıştı , bu kez umursamadım,oldu.Çalışabilirsin kendini yormadan.Gerçi bugün 6 saat ders verdim , eve gelince acayip uyumuşum yorgunluktan
İnşallah bütün tedavi için emek verip bu zorlu yolda mücadele eden herkese bizlere Rabbim güzel sonuçlar nasip etsinBende çok duygusalım.Hormon ilaçlarından olsa gerekKafanı takma olumsuz düşunme. İyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?