Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Bende şimdi çıktım beklediğinden erken büyümüş yumurtalar çatlama önleyici iğne yaptı yarın çağırdı dört tane olgun iki tane büyüyen varmış az değil mi sizce

Bende şimdi çıktım beklediğinden erken büyümüş yumurtalar çatlama önleyici iğne yaptı yarın çağırdı dört tane olgun iki tane büyüyen varmış az değil mi sizce
Benim de 24 tane den 2 tane donduruldu. Bir transfer edildi diğeri donduruldu. Herşeyin hayırlısı. Rabbim 1tane bile olsa o kadar huzur veriyor ki insana. Başaracağız kelimesi düşmedi hiç ağzımdan Rabbim nasip eylesin inşallah İsteyen Hakeden herkese

Merhaba bende sizden 2 gün önce transfer oldum 11inde oldum bugün 7.günüm sizde durumlar nasıl ben iki gündür çok duygusalım ağlıyorum test günüm cumartesi kızlr başka aranızda bu şekilde olan var mı

Sayı değil kalite yani inşallah kaliteliler olur bari

Taze transfer mi

Toplandı mı anlamadım ?

İlaçlardan dır rahat olmaya çalış canım çok yüksek doz kadınlık hormonu alıyoruz ben de arada depresyon a girip çıkıyorum inşallah pozitif leri görürüz

İnşallah görürüz erken idrar testi yapsam mı
Kesinlikle yapma negatif i görsen hayal kırıklığın oluyor ilaç kullanmayı bırakıyorsun
Hafif çizgi çıksa hamilemiyim değilmiyim aklında sürekli deli sorular oluyur . Bem iki transfer im de de 7. Gün test yspmaya başladım hayatımın en kötü kararlarıydı

İnşallah görürüz erken idrar testi yapsam mı
Kesinlikle yapma negatif i görsen hayal kırıklığın oluyor ilaç kullanmayı bırakıyorsun
Hafif çizgi çıksa hamilemiyim değilmiyim aklında sürekli deli sorular oluyur . Bem iki transfer im de de 7. Gün test yspmaya başladım hayatımın en kötü kararlarıydl

Çatlamasın diye iğne yaptı kendileri çatlaması iy mi kötü mü
Kendileri çatlamasın diye uğraşıyorlar zaten.. istedikleri büyüklüğe geldiğinde doktorun bir iğne vericek o iğne çatlatıcak yumurtalarını.. o iğneden 36 saat sonra opu olacaksın..

Canımm kaçıncı gündesin=) Bende Memorialdayım. Dondurulmuş ile 2 tedaviye başlayacağım.

Yaaa zor tutuyorum kendimi 10. Gün erken gebelik testlerinden yapıcam sen şuan yaptınmı canım kaçıncı günendesin pozitif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…