Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Acaba bağışıklıktan dolayı mı tutmuyo genetiği sağlam embrıyolar da annenın vucudu bebeğe mi saldırıyor
Bu zaten hep söylenen ve doktorlarinda trasfer öncesi önlem aldığı bi durum prednol kullandiriyolar bağışıklık baskılayıcı ama son zamanda trasferde verilen intiralipid serum da bağışıkligi düzenledigi ve tutunmayı güclendirdigi söyleniyo

O stres bitmiyor cnm kucağına alana kadar oyalancak bişeyler mi bulsan örgü falan seviyorsan çok iyi geliyor

Evet öle ama koyuyorlar genelde doktordan doktora değişiyor büyük ihtimalle

Belki ngs li olup tutmayanlara bu tedavıler yapılmadı cunku doktorlar tutmazsa diğer tedavıde verıyolar genelde ilk tedavıde hemen başlamıyorlar. Bir doktor ngs den saglıklı gelmesi yetmez grade ide iyi olmalı dıyordu.. Bi de embrıyonun enerjisi diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama embrıyo enerjisi cok onemli olsaydı bütün doktorlar ekstra ona da bakardı ngs ye gondermişken

Belki ngs li olup tutmayanlara bu tedavıler yapılmadı cunku doktorlar tutmazsa diğer tedavıde verıyolar genelde ilk tedavıde hemen başlamıyorlar. Bir doktor ngs den saglıklı gelmesi yetmez grade ide iyi olmalı dıyordu Bi de embrıyonun enerjisi diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama embrıyo enerjisi cok onemli olsaydı

Transfer öncesinde ben de daha stresliydim, baya kızdım kendime bı de transfer olsan iyice gericeksin embriyonu diye ama stres azaldı şimdi. Elde yapacak bişey yok tutsun diye dua edip hal harekete dikkat etmekten başka o nedenle bı sakinlik geldi bana.
Pek bı belirtim falan da yok belki de ondan çok düşünmemeye çalışıyorum. Allah'ın izniyle hayırlısı olsun

Bende baya kızıyorum kendime kendımle kavgadayım hatta belki transferden sonra azalır diyorum transfer olsan kim bilir ne olcak bi de şimdi boyleysen… aynen oyle yapacagımz bişey yok elden bişey gelmıyor Allah ol derse olacak. O belirtilerin coğu ilaçlardan oluyor benım 3. Gun kramp girmişti 3 kere tuttugunda bi o belirtim oldu o kadar

Estrofem bende sersemlik yapiyo sadece 1 2 saat baska etkisi olmadi sanirim bunyeden bunyeye degisiyor
İnşallah bende de öyle olur canım biryandanda kilo vermeye çalışıyorum zaten doktor da dedi ama veremeyebilirsin ilaçlardan stres yapma kendine diye

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. benimde perşembe günü 2 adet 5. gün embriyosu transferim olacak. sizlerim embriyo kalitesi neydi benim ikisi de 5BC. bu yüzden çok umudum yok açıkçası.

Benim doğal transfer ilaç da almıyorum hiç, böyle baya hiç bı fark yok hayatımda daha sağlıklı beslenme dışında
Daha önce doğal gebeliklerim oldu hep, bı belirti varmiydi ilk haftalarda çok hatırlamıyorum. Ondan tam stres yapicam, yarım yamalak oluyo o da
İnşallah benimledir, dua ediyorum işte bı tek
Tüm transfer olan arkadaşlara da harika haberler dilerim

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. benimde perşembe günü 2 adet 5. gün embriyosu transferim olacak. sizlerim embriyo kalitesi neydi benim ikisi de 5BC. bu yüzden çok umudum yok açıkçası.
Merhaba bende Çarşamba transfer olucam benimde 6.gun Allah hayrla sonuclandrsin canm umudun hep olsun inşallah güzel sonuçlar alırız. Takipte kalalm

Merhaba canm hayrlisi olsun hakkında bende 5aa kalite 6.gun embriyosu transferim olucak 19 Ekim'de aynı gün transfer olucaz hayrlisiyla irtibatta olalım
Senin dondurulmuş mu kaç embriyon var?Benim daha tek bildiğim 7 yumurta toplandığı bakalım benim kaç tane olucaaak inşallah pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…