Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşallah bende de öyle olur canım biryandanda kilo vermeye çalışıyorum zaten doktor da dedi ama veremeyebilirsin ilaçlardan stres yapma kendine diye
Estrofem istah acmiyo sanirim ya bende acmadi iatah ama inanilmaz tatli istegi var bende estrofeme basladigimdan beri normalde cikolata sevmem hic yemezdim cikolata markete girince gozum donuyo cikolata dolduruyom sepete 2 tane kesmiyo bazen

Grade ne

Benimde grade 3 dondurulmuş embriyo transfer edildi de umarım gebelik getrr

Gece ne iciyon canim
Ben estrofemi gunde 3 kes iciyorum canim birde progestan fitil kullaniyorum oda 8 saat arayla günde 3 kez hemsire ikisini ayni saatlerde içmeye özen goster dedi o yuzden sabah 8 ikindi 4 ve gece 12 de iciyorum estrofemi progestan fitille birlikte

Bana lutinus verdiler fitil olarak estrofemide 4e çıkardılar progestan igne verdi antibiyotik verdi kan sulandirici verdi verdide verdi masaAllah

Çok sevindim RAbbi
cok tesekkur ederim canim allah razi olsun mesajlariniz sayesinde uzuntum gecti
yarini bekliycem yarinda cikmazsa diger gun yine deniycem umitsizlige kapilliycam insallah
cok tesekkur ederim canim allah razi olsun mesajlariniz sayesinde uzuntum gecti
yarini bekliycem yarinda cikmazsa diger gun yine deniycem umitsizlige kapilliycam insallah
Canım çok erken yapmışsın ama bende istıyoryö test pzrtesi transfer yapıldı daha.Bence çok takıyoruz kasıyoruz,olursa olur Rabbimin istegıyle Olmazsada bidahakınde olur demoralize olmak yokkkkk

Evet canim cok haklisin yeminle her saniye aklimda yarin olsun guzel haberler alalim insallah

Estrofem istah acmiyo sanirim ya bende acmadi iatah ama inanilmaz tatli istegi var bende estrofeme basladigimdan beri normalde cikolata sevmem hic yemezdim cikolata markete girince gozum donuyo cikolata dolduruyom sepete 2 tane kesmiyo bazen
İştah açmasından değilde bence ödem yapar o yüZden demiş olabilir canım
Ay sonuç alalımda ödemi çikılatası hepsi gelip gecici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…