- 20 Şubat 2022
- 4.786
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.935
- 83
Estrofem istah acmiyo sanirim ya bende acmadi iatah ama inanilmaz tatli istegi var bende estrofeme basladigimdan beri normalde cikolata sevmem hic yemezdim cikolata markete girince gozum donuyo cikolata dolduruyom sepeteİnşallah bende de öyle olur canım biryandanda kilo vermeye çalışıyorum zaten doktor da dedi ama veremeyebilirsin ilaçlardan stres yapma kendine diye
inşallah canım teşekkür ederim. umarım sende güzel haberler alırsın.Merhaba bende Çarşamba transfer olucam benimde 6.gun Allah hayrla sonuclandrsin canm umudun hep olsun inşallah güzel sonuçlar alırız. Takipte kalalm
İnşallah dualar edelim hayrlı sonuçlar alalm güzel pozitif bı topik olsuninşallah canım teşekkür ederim. umarım sende güzel haberler alırsın.
Allahtan hayırlısı canım umudun olsun her zamankızlar merhaba aranıza yeni katıldım. benimde perşembe günü 2 adet 5. gün embriyosu transferim olacak. sizlerim embriyo kalitesi neydi benim ikisi de 5BC. bu yüzden çok umudum yok açıkçası.
E hadiii artık bekledikleri yeter kuzucuklarınBenim 2019dan beri beni bekliyor2 tane transfer diye biliyorum canm hayrlisiyla
Bende öyle düşünüyorum oyy kiyamam yaaE hadiii artık bekledikleri yeter kuzucukların
Allah bağışlasın inşallah tutunur bu kezdeBende öyle düşünüyorum oyy kiyamam yaabı kızım var elhamdülillah darısı sizlere inşallah şimdi kardeş zamanı
Grade neBelki ngs li olup tutmayanlara bu tedavıler yapılmadı cunku doktorlar tutmazsa diğer tedavıde verıyolar genelde ilk tedavıde hemen başlamıyorlar. Bir doktor ngs den saglıklı gelmesi yetmez grade ide iyi olmalı dıyordu Bi de embrıyonun enerjisi diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama embrıyo enerjisi cok onemli olsaydı
Benimde grade 3 dondurulmuş embriyo transfer edildi de umarım gebelik getrrBelki ngs li olup tutmayanlara bu tedavıler yapılmadı cunku doktorlar tutmazsa diğer tedavıde verıyolar genelde ilk tedavıde hemen başlamıyorlar. Bir doktor ngs den saglıklı gelmesi yetmez grade ide iyi olmalı dıyordu.. Bi de embrıyonun enerjisi diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama embrıyo enerjisi cok onemli olsaydı bütün doktorlar ekstra ona da bakardı ngs ye gondermişken
Valla bende hic bi etki yapmadi sadece gece aldigim ilac biraz midemi agritiyo o kadarEstrofem bende sersemlik yapiyo sadece 1 2 saat baska etkisi olmadi sanirim bunyeden bunyeye degisiyor
Embryida çap ve fragmantasyon yani çap uyumlu olursa hata olmazsa grade 1 iyi demek 2 olursa Bi tık daha altında 3 de fragmantasyon %20nin üstünde demek benimki 3 oradan okumadığım makle kalmadıGrade ne
Yani 5aa 3bb 4aa gibi bunlara grade dıyorlar grade ne kadar iyise tutunma olasılığı o kadar yuksekmiş saglıklıda olsaGrade ne
Ngs yapıldı mı?Benimde grade 3 dondurulmuş embriyo transfer edildi de umarım gebelik getrr
Gece ne iciyon canimValla bende hic bi etki yapmadi sadece gece aldigim ilac biraz midemi agritiyo o kadar
Ben estrofemi gunde 3 kes iciyorum canim birde progestan fitil kullaniyorum oda 8 saat arayla günde 3 kez hemsire ikisini ayni saatlerde içmeye özen goster dedi o yuzden sabah 8 ikindi 4 ve gece 12 de iciyorum estrofemi progestan fitille birlikteGece ne iciyon canim
Bana lutinus verdiler fitil olarak estrofemide 4e çıkardılar progestan igne verdi antibiyotik verdi kan sulandirici verdi verdide verdi masaAllahBen estrofemi gunde 3 kes iciyorum canim birde progestan fitil kullaniyorum oda 8 saat arayla günde 3 kez hemsire ikisini ayni saatlerde içmeye özen goster dedi o yuzden sabah 8 ikindi 4 ve gece 12 de iciyorum estrofemi progestan fitille birlikte
cok tesekkur ederim canim allah razi olsun mesajlariniz sayesinde uzuntum gecti
yarini bekliycem yarinda cikmazsa diger gun yine deniycem umitsizlige kapilliycam insallah
Canım çok erken yapmışsın ama bende istıyoryö test pzrtesi transfer yapıldı daha.Bence çok takıyoruz kasıyoruz,olursa olur Rabbimin istegıylecok tesekkur ederim canim allah razi olsun mesajlariniz sayesinde uzuntum gecti
yarini bekliycem yarinda cikmazsa diger gun yine deniycem umitsizlige kapilliycam insallah
Yok ben kendi gözlemledigim ve hep trasferde kalitenin az olmasi tutunmayı etkilemiyoYani 5aa 3bb 4aa gibi bunlara grade dıyorlar grade ne kadar iyise tutunma olasılığı o kadar yuksekmiş saglıklıda olsa
Evet canim cok haklisin yeminle her saniye aklimda yarin olsun guzel haberler alalim insallahÇok sevindim RAbbi
Canım çok erken yapmışsın ama bende istıyoryö test pzrtesi transfer yapıldı daha.Bence çok takıyoruz kasıyoruz,olursa olur Rabbimin istegıyleOlmazsada bidahakınde olur demoralize olmak yokkkkk
İştah açmasından değilde bence ödem yapar o yüZden demiş olabilir canımEstrofem istah acmiyo sanirim ya bende acmadi iatah ama inanilmaz tatli istegi var bende estrofeme basladigimdan beri normalde cikolata sevmem hic yemezdim cikolata markete girince gozum donuyo cikolata dolduruyom sepete2 tane kesmiyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?