tesekkurler, guzel haberler hepimizin olsunSelamlar Hayırlısı olsuninş. pozitif sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyoruz.
Amin hayırlı olsun sımsıkı tutunurlar inşallahKızlar iyi akşamlar hepinize. Bende bugün iki adet 5. Gün embriyosu transfer oldum sonuç tarihim 27 ekim. Dualarınıza talibim. Allah kimsenin kıcağını boş bırakmasın
benzer hisler hepimizde var sanirin, sanki biryerler birseyler oluyor ve biz o yerlerde degiliz gibi..sanirim biraz ruhlarimiz yoruluyor ondan oluyor..Ama gececek:)Kızlar transfer daha olmadım ben ama acayip stres var bende doktorda stres etkiliyo dedi ama kendime engel olamıyorum. Sizlerde de var mı stres? Bir ben mi boyle hissedıyorum diye daha da moralım bozuk sanki herkes hayatını devam ettırıyo gibi gelıyo bana bir ben ettiremıyorum
Aramızda fazla fark yokmuş inşallah ben kalp atışıyla beraber iksiini bir çıkartıcam ayrı ayrı gitmicemBana da doktor gece yatarken ve de sabah kullan demişti benim de 13 eylül haftaya görünür sizin kese de
Ay inşallah canım hepimizin yüzü gülsün inşŞimdi seni merakla bekliyorum inslah güldür yüzümüzü ya
Sabırmı korkumu bilmiyorum canımAy ne güzel sabırlısın cnm . Keşke bende dayanabilsem
Ne güzelde ifade etmişsin.Kolay süreçler değil.Yıllardır jinekoloğa gidip bacaklarımı ayırmaktan çok yoruldum ama yınede pes etmıyorumbenzer hisler hepimizde var sanirin, sanki biryerler birseyler oluyor ve biz o yerlerde degiliz gibi..sanirim biraz ruhlarimiz yoruluyor ondan oluyor..Ama gececek:)
Kizlar transferinin 4. günü olup, salya sümük herseye aglayan var mi.Estrofem cok guzel aglatiyor:))) Komedi izlerken de ağlıyorum o derece
Doktorlarimiz diyor ya "regl oluyorsaniz umut her zaman vardir", ben de hep "yasadigim surece umut hep vardir" diyorum. Herşeyin hayirlisi tabi birazcik da şans lütfen herbirimizeNe güzelde ifade etmişsin.Kolay süreçler değil.Yıllardır jinekoloğa gidip bacaklarımı ayırmaktan çok yoruldum ama yınede pes etmıyorumBılıyorumki hepinizde çok yoruldunuz.Ama elbet yolun sonunda bir ışık olacak.Vardır Rabbimin bir bildiği dıyorum.İlaçlardan 22kılo aldım kaç sene içinde ve artık olmalı ama yınede en doğru en hayırlı zaman nasılsa öyle olsun benım içinde hepimiz içinde
Bugun esim yemek yapti, yerleri supurdu diye uzerine saatlerce agladim:))Ona da cok aciyorum, sonra annem ariyor ona aciyorum agliyorum.Damacana ile su getirdiler eve, adam sirtinda tasiyor diye ona agladim.Tüpe zam gelmis ona da bi posta agladim. Durum vahimBende aynıyım ufacık bisey izlesem ağlıyorum
Doktorlarimiz diyor ya "regl oluyorsaniz umut her zaman vardir", ben de hep "yasadigim surece umut hep vardir" diyorum. Herşeyin hayirlisi tabi birazcik da şans lütfen herbirimize
O benim işteKizlar transferinin 4. günü olup, salya sümük herseye aglayan var mi.Estrofem cok guzel aglatiyor:))) Komedi izlerken de ağlıyorum o derece
Ben bir tik üstüyümBugun esim yemek yapti, yerleri supurdu diye uzerine saatlerce agladim:))Ona da cok aciyorum, sonra annem ariyor ona aciyorum agliyorum.Damacana ile su getirdiler eve, adam sirtinda tasiyor diye ona agladim.Tüpe zam gelmis ona da bi posta agladim. Durum vahim
Abowww topla kendini bu kadar büyütme kız nettin böyleBugun esim yemek yapti, yerleri supurdu diye uzerine saatlerce agladim:))Ona da cok aciyorum, sonra annem ariyor ona aciyorum agliyorum.Damacana ile su getirdiler eve, adam sirtinda tasiyor diye ona agladim.Tüpe zam gelmis ona da bi posta agladim. Durum vahim
Tek bir yumurta cikartmak icin uzun zamandir ilac kullaniyorum da sanirim karakterim kokunden degistiAbowww topla kendini bu kadar büyütme kız nettin böyle
delirmelere devam, bir daha mi gelecegiz dunyayaBen bir tik üstüyümarabeks dınledim pop dinledim habire ağladım.Herseye ağlıyorum.Sanki evli değilim sevgilim herkes terketmiş gitmiş zırlayıp duruyorum.Benımkılerde guluyor
Kesinlikle katılıyorum buna şükür diyerek Allah hayırlı haberler almayı cümlemize nasip eylesin AminNe güzelde ifade etmişsin.Kolay süreçler değil.Yıllardır jinekoloğa gidip bacaklarımı ayırmaktan çok yoruldum ama yınede pes etmıyorumBılıyorumki hepinizde çok yoruldunuz.Ama elbet yolun sonunda bir ışık olacak.Vardır Rabbimin bir bildiği dıyorum.İlaçlardan 22kılo aldım kaç sene içinde ve artık olmalı ama yınede en doğru en hayırlı zaman nasılsa öyle olsun benım içinde hepimiz içinde
Evet ama daha trasfer olamadım burda olanlardan 4 kişi felan takip ettim son zaman olmadı onlarınAy inşallah canım hepimizin yüzü gülsün inşSenin de genetik incelemeliydi dimi kuzum ?
Aynen napalım hormon topu olduk ilaçlardandelirmelere devam, bir daha mi gelecegiz dunyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?