Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

benzer hisler hepimizde var sanirin, sanki biryerler birseyler oluyor ve biz o yerlerde degiliz gibi..sanirim biraz ruhlarimiz yoruluyor ondan oluyor..Ama gececek:)

Kizlar transferinin 4. günü olup, salya sümük herseye aglayan var mi.Estrofem cok guzel aglatiyor:))) Komedi izlerken de ağlıyorum o derece

benzer hisler hepimizde var sanirin, sanki biryerler birseyler oluyor ve biz o yerlerde degiliz gibi..sanirim biraz ruhlarimiz yoruluyor ondan oluyor..Ama gececek:)
Ne güzelde ifade etmişsin.Kolay süreçler değil.Yıllardır jinekoloğa gidip bacaklarımı ayırmaktan çok yoruldum ama yınede pes etmıyorumBılıyorumki hepinizde çok yoruldunuz.Ama elbet yolun sonunda bir ışık olacak.Vardır Rabbimin bir bildiği dıyorum.İlaçlardan 22kılo aldım kaç sene içinde ve artık olmalı ama yınede en doğru en hayırlı zaman nasılsa öyle olsun benım içinde hepimiz içinde

Doktorlarimiz diyor ya "regl oluyorsaniz umut her zaman vardir", ben de hep "yasadigim surece umut hep vardir" diyorum. Herşeyin hayirlisi tabi birazcik da şans lütfen herbirimize

Bende aynıyım ufacık bisey izlesem ağlıyorum
Bugun esim yemek yapti, yerleri supurdu diye uzerine saatlerce agladim:))Ona da cok aciyorum, sonra annem ariyor ona aciyorum agliyorum.Damacana ile su getirdiler eve, adam sirtinda tasiyor diye ona agladim.Tüpe zam gelmis ona da bi posta agladim. Durum vahim

Ben bir tik üstüyüm arabeks dınledim pop dinledim habire ağladım.Herseye ağlıyorum.Sanki evli değilim sevgilim herkes terketmiş gitmiş zırlayıp duruyorum.Benımkılerde guluyor

Abowww topla kendini bu kadar büyütme kız nettin böyle

Kesinlikle katılıyorum buna şükür diyerek Allah hayırlı haberler almayı cümlemize nasip eylesin Amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…