Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sizinkileri bilmemde benımkıler doğarsa Azer Bülbülle Edis karışımı bir ruhla doğacak çünkü 3kamypn ağladımhem guluyruö hem ağlıyorm.Hiçbirinizde ruhsal değişim yokmu
Ahahaha çok güldüm buna ben de kesin sinir küpü olacak diyorum olursa çocuklar normalde sinirli bi insan değilimdir ay yicem sanki eşimle annemi garibim onlar da gözümün içine bakıyorlar aslında . Tabi duygusallıkta var ama çaktırmıyorum onlar görmeden siliyorum hep yalnız değilmişim duygu değişimi bakımından en azından buna sevindim

Tabiki değilsin ben bu konuda nirvanaya ulaştımsenin mintoşlarıntransferi hangi gün olmuştu canım.Kaçıncı gün embrıyosu?

Bağışıklık testleri var lupus falan araştırırsanız cıkıyo haşimato da var bunlarda bir sorun olabılır mı? Bağışıklık baskılayıcı tedavı gordunuz mu? Benım doktorum da demişti bunu daha once hamıle kaldım ama düşürdüm fakat rahımın alıcılığı var bunu anladık hamıle kalmakta bir marifettir demişti.. rahim kalınlığınız nasıldı?

Benım annemde kese gormek nedir kalp atısı duymak nedir dıyo gidersin 3 4 aylık olunca doktora dıyo hatta benım tanıdıklarımın hepsi 3. Ayda gitti valla bende dıyorum nasıl duruyolar hiç hevessizliğe bak

Tabiki değilsin ben bu konuda nirvanaya ulaştımsenin mintoşlarıntransferi hangi gün olmuştu canım.Kaçıncı gün embrıyosu?
Salı günü oldu cnm transferim bugün 3. Günüm 5. Gün embriyosu grade2 , 2 tane transfer oldu . Ngs yapıldı embriyolara öncesinde çok gebelik kaybı yaşadığım için . İlk 2 tanesini incelettik bir tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o imha oldu . Sonra 3. Embriyo da incelendi o da normal gelince 2 tane transfer oldu işte . Senin kaçıncı günün cnm ? Kaçıncı gün embriyosuydu?

Benım annemde kese gormek nedir kalp atısı duymak nedir dıyo gidersin 3 4 aylık olunca doktora dıyo hatta benım tanıdıklarımın hepsi 3. Ayda gitti valla bende dıyorum nasıl duruyolar hiç hevessizliğe bak
Biz kan testini bekleyemiyoruz ya çok emeklerle ulaştığımız İçin bence bu kadar sabırsızız . onlar emeksiz ulaştığı İçin çok çok değerli görmüyorlar bence sahip oldukları avantajın mesela eskiden kadınlar düşük yapınca çok üzülmezlermiş bile ama tabi hepsi çok kolay hamile kalıyormuş .

Kizlarrr fitil kullanirken zorlaniyormsuunuz bnim hamileliktenmi bilmiyorum çok zorlanmaya başladım snaki girişte boyle top gibi bişey var

Pzrtesi transfer oldu brnimde canım.benimkide 5.gün embrıyosuydu.2tane transfer oldu benimde

Beni de ekler misin canım yaş 28 3. Gün iyi kalite ilk deneme 14 Ekim transfer

Arkadaşlar hafizehanim25 bu arkadaşım. 3.gun embriyo transfer oldu bugün 10.gunu erken gebelik testi yaptı negatfi galiba şuan çok kötü hissediyor bn onun yerine yazmak istedim belki bı umut vardır sizde kanda çıkarmi belki idrara çıkmamıştır sizce bu testi doğru mudur

12. Güne kadar hep bi ümit vardır canım heleki 3. Gün embriyosuysa daha fazla ümit vardır herşey allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…