- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Ahahaha çok güldüm buna ben de kesin sinir küpü olacak diyorum olursa çocuklarSizinkileri bilmemde benımkıler doğarsa Azer Bülbülle Edis karışımı bir ruhla doğacak çünkü 3kamypn ağladımhem guluyruö hem ağlıyorm.Hiçbirinizde ruhsal değişim yokmu
Tabiki değilsin ben bu konuda nirvanaya ulaştımAhahaha çok güldüm buna ben de kesin sinir küpü olacak diyorum olursa çocuklarnormalde sinirli bi insan değilimdir ay yicem sanki eşimle annemi garibim onlar da gözümün içine bakıyorlar aslında . Tabi duygusallıkta var ama çaktırmıyorum onlar görmeden siliyorum hep yalnız değilmişim duygu değişimi bakımından en azından buna sevindim
Bağışıklık testleri var lupus falan araştırırsanız cıkıyo haşimato da var bunlarda bir sorun olabılır mı? Bağışıklık baskılayıcı tedavı gordunuz mu? Benım doktorum da demişti bunu daha once hamıle kaldım ama düşürdüm fakat rahımın alıcılığı var bunu anladık hamıle kalmakta bir marifettir demişti.. rahim kalınlığınız nasıldı?Genetiği sağlam embriyo bulduysanız şanslı gruptansınız demesi beni etkiledi. Benim tiroit şeker ve rahim için histereskopi de yapıldı. Genetiği iyi gelenin kodu da 4AA idi. Yani nerdeyse %90 dan fazla tutma ihtimali vardı, neden olmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Daha önce 1 gebeliğim olduğu için doktor yeniden olur diyo, başka bakılacak bişey yok diyo. Neden olmuyora cevap bulamıyorum ama crp testi mi yaptırsaydım dediği gibi viral ya da enfeksiyonal bişiler mi oldu.. bir fikri olan var mı kızlar?
Benım annemde kese gormek nedir kalp atısı duymak nedir dıyo gidersin 3 4 aylık olunca doktora dıyoKız bize zor , üst komşu geldi 1 saat önce korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış şu an 2 aylık olmuş daha doktora gitmemişbiz tuttuğu andan itibaren test peşindeyiz var mı yok mu silik mi değil mi kadın 2 aylık daha doktora gitmemiş gidicem daha 2 haftaya diyor ne diyeyim bizim de sınavımız bu herhalde
Salı günü oldu cnm transferim bugün 3. Günüm 5. Gün embriyosu grade2 , 2 tane transfer oldu . Ngs yapıldı embriyolara öncesinde çok gebelik kaybı yaşadığım için . İlk 2 tanesini incelettik bir tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o imha oldu . Sonra 3. Embriyo da incelendi o da normal gelince 2 tane transfer oldu işte . Senin kaçıncı günün cnm ? Kaçıncı gün embriyosuydu?Tabiki değilsin ben bu konuda nirvanaya ulaştımsenin mintoşların transferi hangi gün olmuştu canım.Kaçıncı gün embrıyosu?
Biz kan testini bekleyemiyoruzBenım annemde kese gormek nedir kalp atısı duymak nedir dıyo gidersin 3 4 aylık olunca doktora dıyohatta benım tanıdıklarımın hepsi 3. Ayda gitti valla bende dıyorum nasıl duruyolar hiç hevessizliğe bak
Pzrtesi transfer oldu brnimde canım.benimkide 5.gün embrıyosuydu.2tane transfer oldu benimdeSalı günü oldu cnm transferim bugün 3. Günüm 5. Gün embriyosu grade2 , 2 tane transfer oldu . Ngs yapıldı embriyolara öncesinde çok gebelik kaybı yaşadığım için . İlk 2 tanesini incelettik bir tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o imha oldu . Sonra 3. Embriyo da incelendi o da normal gelince 2 tane transfer oldu işte . Senin kaçıncı günün cnm ? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Bende zorlanıyorum canım sevmedim fitiliKizlarrr fitil kullanirken zorlaniyormsuunuz bnim hamileliktenmi bilmiyorum çok zorlanmaya başladım snaki girişte boyle top gibi bişey var
Beni de ekler misin canımMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim leSourire 23 5.gün 2.deneme 8 ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim G Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim
Evet ben zorlanıyorum herhalde rahim duvarı iyice kalınlaştı ilk başlarda kolaydı son bir kaç gündür zor oluyorKizlarrr fitil kullanirken zorlaniyormsuunuz bnim hamileliktenmi bilmiyorum çok zorlanmaya başladım snaki girişte boyle top gibi bişey var
Ee napicazzz zararı olmaz mıEvet ben zorlanıyorum herhalde rahim duvarı iyice kalınlaştı ilk başlarda kolaydı son bir kaç gündür zor oluyor
Bilmiyorum ama ben genelde idrarım varken koyunca daha kolay oluyor. İdrarı yaptıktan hemen sonra zor oluyor senin fitilinin de progestan mıEe napicazzz zararı olmaz mı
Senin son adet tarihin ne zamandıKizlarrr fitil kullanirken zorlaniyormsuunuz bnim hamileliktenmi bilmiyorum çok zorlanmaya başladım snaki girişte boyle top gibi bişey var
progestandan bahsediyosanız ben hep anal olarak kullandım canım öylede kullanabilirsinEe napicazzz zararı olmaz mı
18eylul su canım en son ozman oldumSenin son adet tarihin ne zamandı
12. Güne kadar hep bi ümit vardır canım heleki 3. Gün embriyosuysa daha fazla ümit vardır herşey allahtanArkadaşlarhafizehanim25 bu arkadaşım. 3.gun embriyo transfer oldu bugün 10.gunu erken gebelik testi yaptı negatfi galiba şuan çok kötü hissediyor bn onun yerine yazmak istedim belki bı umut vardır sizde kanda çıkarmi belki idrara çıkmamıştır sizce bu testi doğru mudur
Ever ama bize vajinal olarak kullanicaksiniz dedi ilk defa duydum anal olduğunuprogestandan bahsediyosanız ben hep anal olarak kullandım canım öylede kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?