Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bana lutinus verdiler fitil olarak estrofemide 4e çıkardılar progestan igne verdi antibiyotik verdi kan sulandirici verdi verdide verdi masaAllah
İlaçlarımız aynı. Hepsini saati saatine kullan çok önemli. Bunları kullanarak hamile kaldım kan sulandırıcı iğne yerine coraspin içiyorum hangi hastane

Ben de 15 Ekim yani yarın 3.gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferi olacağım bu ikinci denememiz. Dua edin kızlar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Çok tebrikler, sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar rahim sağ tarafında ufak Bi seyreme oldu 2 dakika kadar falan kasik olmadığına eminim . Tutunmuş mudur ? Beliri mi arıyorum bilmiyorum gerçi içtiğimiz ilaçlar hem adet hem gebelik bütün belirtiler aynı ama orada bir şey var gibi bu mümkün mü bu 3. Denemem hiç pozitif görmedim Rabbım sevindrsn göz aydınlığı evlatlar versin allahim hepimize

Kaçıncı günün canım. Benim çok fazla belirtim oldu 5. Günden sonra belirtiler başlıyo bence hiç belirtisi olmayanda oluyo ama. İlaçlardan olmuştur tutunurken öyle anlık bir his geleceğini düşünmüyorum açıkcası. Tutunurken ben hissettim belim sırtım bacaklarım ağrıdı bikaç gün sürdü. İnşallah bir gün hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz

Transfer zamanı ağlamak iyi değil doktorlar önermiyor moral bozukluğu stres çok etkiliyo rahat olun neden acıyorsunuz ki bence yapmalılar bana da eşim ve annemler yardım ediyo hiç acımıyorum acınacak halde olan biziz bence

AminnBendede çok feci mide yanması var ama yediğim sarmalardan bence

Bilmiyorum seyrime oldu dedim gibi. Bacak bel sırt ağrısı yok yattınız mi siz 4 gün daha benim bugün

Bilmiyorum seyrime oldu dedim gibi. Bacak bel sırt ağrısı yok yattınız mi siz 4 gün daha benim bugün
Ben ilk transferimde çok dikkat ettim hep yattım tuvalet harici kalkmadım baktılar bana hep. Bunda da öyle olsun istemedim o yüzden transferden önce temizliğimi yaptım buzdolabına yıkayıp salata malzemeleri hazırladım sonradan pratik olsun çok ayakta durmayayım diye. 2 gün yatıp dinlendim pek kalkmadım hazır yemekleri ısıtıp yedik. Sonradan ayaklandım evden çıkmadım ama hep bişeyler yaptım yavaş yavaş biraz yattım biraz çamaşır katladım mutfakta kendime yemek hazırladım ama asla ev süpürmedim itmeli şeyler yapmadım. Bazen bunaldım belirtilerm başlayınca vücut ağrılarım oldu dışardan döner filan söyledim hiç ummuyordum çünkü hamile kalacağımı aşırı dikkat etmedim 8. Gün erken genelik testim pozitif ve haftaya keseyi görmeye gideceğiz İnşallah Allah size de ennn kısa zamanda nasip etsin herseyin zamanı var 3,5 yıllık evliyim ilk kez gebelik testinde çift çizgiyi gördüm eşimde sperm sorunu var çok zor bir vaka Allah herkesin imtihanını kolaylaştırsın

Kızlar artık dışardaki hayata döneyimmi yatmmaya az yurumeye devammı?Sanki evde kastı.10 ekimler ne durumdasınız
Çalışmıyorsan bence çok dışarı çıkma canım ilk 5 gün evden çıkmamanı öneririm ani hareketler yapma fazla eğilme market poşeti filan taşıma merdivenleri yavaş çıkıp in. Kısa yavaş yürüyüşler iyi gelebilir ben mesela kan vermeye yarım saatlik yola gidiyorum arabayla hastanede yürü kan ver geri dön yeterli yani sonuçta dikkat etmeliyiz. Ama evde bunaldıysan kendine yemek hazırla çamaşır katla ev süpürmek dışında ve ağır kaldırmak dışında herşeyi yapabilirsin ama hareketlerini yavaşlat ben normalde çok tezcanlıyım o yüzden diyorum herkes farklıdır şuanda kendimi 0,25 hıza aldım

Bizim dr erkek faktör işte Allah dilerse olur bir yandan bunun bilincindeyi bir yandan tam teslim olamıyorum diye kendimle inattayim. Allahim herkese nasip etin Rabbım ediyor zamanı gelince bilmiyorum daha önceki denemelerde olumsuz sorunca hevesi kirilior jnsanin

Kızlar, benim de bugün test günümdü. Yaş 39, 3.deneme, 4 ekimde iyi kalite 3. gün embriyosu transferi oldu, pozitifi gördüm Darısı sonuç bekleyen herkesin başına

Bence de tam teslim olmuyosun. Böyle düşünme erkek faktörü olunca iyi hastane iyi doktor iyi laboratuvar olması çok önemli oda etkiliyor başarıyı hangi hastanedesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…