Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İlaçlarımız aynı. Hepsini saati saatine kullan çok önemli. Bunları kullanarak hamile kaldım kan sulandırıcı iğne yerine coraspin içiyorum hangi hastane
Benim bahceci umut cem celik hoca doktorum. Bashemsirede ole dedi saatlerine cok dikkat et dedi

1 kere doğum yaptığım için yapmadı bunu bana. Ben de söylemiştim kendisine ama gerek yok boşuna olur dedi istemedi. Rahim kalınlığımın da çok iyi olduğunu söyledi ama değer söylemedi. Embriyo glue da vardı ama pek işe yaramıyormuş anlaşılan

1 kere doğum yaptığım için yapmadı bunu bana. Ben de söylemiştim kendisine ama gerek yok boşuna olur dedi istemedi. Hastaneyi değiştirp yeni bir doktora gözükmem şart
Yok ben doktorum da gerek görmüyorum dedi ama ben istiyorum öyle daha iyi hissedeceğim dedim tamm dedi hatta bu serumun bide OMEGA olanı varmış bazı hastalar onu bile kullaniyor

Kızlar doktor bu adetimle hemen tekrar transfere başlarmı acaba son 1 tane embriyom kaldı
2 embriyo tutmadı 1 tutarmı bilmem ama deniycem onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…