- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Bn üç gün dikkat ettim sonra saldım valla herşey allhtan olucagi varsa olurBilmiyorum seyrime oldu dedim gibi. Bacak bel sırt ağrısı yok yattınız mi siz 4 gün daha benim bugün
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar, benim de bugün test günümdü. Yaş 39, 3.deneme, 4 ekimde iyi kalite 3. gün embriyosu transferi oldu, pozitifi gördümDarısı sonuç bekleyen herkesin başına
7.günüm 4 günlük embriyo cnm çok sağolKaçıncı günün cnm ve kaç günlük embriyo ? Var maşallah gözüküyor silik çizgiinş her geçen gün kopkoyu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım bende 6 Ekim'de transfer oldum sonradan test yaptım mı senİyi akşamlar kızlar ben de 6 Ekim'de transfer oldum, dayanamayıp bugün test yaptım tek çizgiydi tabi :)
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzucuğu hayirlı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sevindim
1 kere doğum yaptığım için yapmadı bunu bana. Ben de söylemiştim kendisine ama gerek yok boşuna olur dedi istemedi. Hastaneyi değiştirp yeni bir doktora gözükmem şartCanım intiralipid serum tamda bunun için bebeği vücuda alistiriyo ve bağışıkligi dengeliyor
Benim bahceci umut cem celik hoca doktorum. Bashemsirede ole dedi saatlerine cok dikkat et dediİlaçlarımız aynı. Hepsini saati saatine kullan çok önemli. Bunları kullanarak hamile kaldım kan sulandırıcı iğne yerine coraspin içiyorum hangi hastane
1 kere doğum yaptığım için yapmadı bunu bana. Ben de söylemiştim kendisine ama gerek yok boşuna olur dedi istemedi. Rahim kalınlığımın da çok iyi olduğunu söyledi ama değer söylemedi. Embriyo glue da vardı ama pek işe yaramıyormuş anlaşılanBağışıklık testleri var lupus falan araştırırsanız cıkıyo haşimato da var bunlarda bir sorun olabılır mı? Bağışıklık baskılayıcı tedavı gordunuz mu? Benım doktorum da demişti bunu daha once hamıle kaldım ama düşürdüm fakat rahımın alıcılığı var bunu anladık hamıle kalmakta bir marifettir demişti.. rahim kalınlığınız nasıldı?
Su an hamile misin hayirli olsunİlaçlarımız aynı. Hepsini saati saatine kullan çok önemli. Bunları kullanarak hamile kaldım kan sulandırıcı iğne yerine coraspin içiyorum hangi hastane
Canım yaptinmi bugundeprogestandan bahsediyosanız ben hep anal olarak kullandım canım öylede kullanabilirsin
Ya maşallah erkenden çıkmış benim de 5. Gün embriyosu bugün 4. Günüm pazartesi 6. Gün oluyor pazartesi sabah yapayım diyorum inş senin gibi silik çizgiyi görmek nasip olur7.günüm 4 günlük embriyo cnm çok sağol
Yok ben doktorum da gerek görmüyorum dedi ama ben istiyorum öyle daha iyi hissedeceğim dedim tamm dedi hatta bu serumun bide OMEGA olanı varmış bazı hastalar onu bile kullaniyor1 kere doğum yaptığım için yapmadı bunu bana. Ben de söylemiştim kendisine ama gerek yok boşuna olur dedi istemedi. Hastaneyi değiştirp yeni bir doktora gözükmem şart
Kendini hazır hissedince yap belki bugün beklemen başka gün yapman daha iyi olacaktır içindeki sesi dinle kuzumsezenosman Yapmadım kızlar cesaretim yok
Demekki neymiş kızlar 7-24 yatsaktaYine yaptım negatif maalesef olsaydı kesin çıkardı artık ümitetmeye gerek yok
Ben ilk transferimde çok dikkat ettim hep yattım tuvalet harici kalkmadım baktılar bana hep. Bunda da öyle olsun istemedim o yüzden transferden önce temizliğimi yaptım buzdolabına yıkayıp salata malzemeleri hazırladım sonradan pratik olsun çok ayakta durmayayım diye. 2 gün yatıp dinlendim pek kalkmadım hazır yemekleri ısıtıp yedik. Sonradan ayaklandım evden çıkmadım ama hep bişeyler yaptım yavaş yavaş biraz yattım biraz çamaşır katladım mutfakta kendime yemek hazırladım ama asla ev süpürmedim itmeli şeyler yapmadım. Bazen bunaldım belirtilerm başlayınca vücut ağrılarım oldu dışardan döner filan söyledim hiç ummuyordum çünkü hamile kalacağımı aşırı dikkat etmedim 8. Gün erken genelik testim pozitif ve haftaya keseyi görmeye gideceğiz İnşallah Allah size de ennn kısa zamanda nasip etsin herseyin zamanı var 3,5 yıllık evliyim ilk kez gebelik testinde çift çizgiyi gördüm eşimde sperm sorunu var çok zor bir vaka Allah herkesin imtihanını kolaylaştırsın
Yapicaktin kız bugün 7.gunun çıkar inssezenosman Yapmadım kızlar cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?