Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bilmiyorum ama ben genelde idrarım varken koyunca daha kolay oluyor. İdrarı yaptıktan hemen sonra zor oluyor senin fitilinin de progestan mı
Evett ondanmi acabaaa bnde bir daha tuvalete gitmeyeyim diye idrarımı yapıp öyle yapıyorum fitili çünkü idrar varken Yapinca tuvalete gittigimde geri cikiyo

Evett ondanmi acabaaa bnde bir daha tuvalete gitmeyeyim diye idrarımı yapıp öyle yapıyorum fitili çünkü idrar varken Yapinca tuvalete gittigimde geri cikiyo
Benim hemşirem fitili koyduktan sonra yarım saat uzan dedi bende uzanıyorum bide yarı aksın bişey olmaz kalan yarısı yeter dedi yani illaki içinde kalıyor koyduktan sonra uzanırsan daha iyi olur

Bizim gözümüzde zor bişey gibi oluyo ya ondan aslında cok sıradan bişey sonra doktor doktor gezıyoruz

Öyle faydası olur mu ki nede olsa embriyo için kullanıyoruz hap olarakta kullanıldığını duydumda böyle ilk defa duyuyorum
Canım neden faydası olmasın doktorlar zaten iki seçenek sunuyor ya vajinal yada anal anal sadece tansiyonu düşürüyor biraz anal alınca kana karısıyor diye daha etkili demişti fransadaki doktorum burdaki doktorum iki sekildede faydalı demişti

Kizlarrr fitil kullanirken zorlaniyormsuunuz bnim hamileliktenmi bilmiyorum çok zorlanmaya başladım snaki girişte boyle top gibi bişey var
Ben çok korkuyorum hemen elimi çekiyorum koyduğum gibi ama iyice daraldı onu baya hissediyorum cnm . Yalnız o eline gelen top gibi şey dışkın olabilir cnm bağırsaklar vajinaya paralel ya eğer kabızlık gibi çekiyorsan onu hissediyor olabilirsin

Bi benim fitil mi fırt diye gidiyor
Benim hemşirem fitili koyduktan sonra yarım saat uzan dedi bende uzanıyorum bide yarı aksın bişey olmaz kalan yarısı yeter dedi yani illaki içinde kalıyor koyduktan sonra uzanırsan daha iyi olur
Aynen bana da bu şekilde söyledi hemşire uzanmaya devam et dedi

Canım intiralipid serum tamda bunun için bebeği vücuda alistiriyo ve bağışıkligi dengeliyor

Şimdi seni merakla bekliyorum inslah güldür yüzümüzü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…