- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Aynn öyle bende söyledim ama bir başkası deidnmi belki rahatlar12. Güne kadar hep bi ümit vardır canım heleki 3. Gün embriyosuysa daha fazla ümit vardır herşey allahtan
Neden sorudnki canm18eylul su canım en son ozman oldum
Evett ondanmi acabaaa bnde bir daha tuvalete gitmeyeyim diye idrarımı yapıp öyle yapıyorum fitili çünkü idrar varken Yapinca tuvalete gittigimde geri cikiyoBilmiyorum ama ben genelde idrarım varken koyunca daha kolay oluyor. İdrarı yaptıktan hemen sonra zor oluyor senin fitilinin de progestan mı
Ben ilk transferdede bundada hep anal kullandım canımEver ama bize vajinal olarak kullanicaksiniz dedi ilk defa duydum anal olduğunu
Benim hemşirem fitili koyduktan sonra yarım saat uzan dedi bende uzanıyorum bide yarı aksın bişey olmaz kalan yarısı yeter dedi yani illaki içinde kalıyor koyduktan sonra uzanırsan daha iyi olurEvett ondanmi acabaaa bnde bir daha tuvalete gitmeyeyim diye idrarımı yapıp öyle yapıyorum fitili çünkü idrar varken Yapinca tuvalete gittigimde geri cikiyo
Bizim gözümüzde zor bişey gibi oluyo ya ondan aslında cok sıradan bişey sonra doktor doktor gezıyoruzBiz kan testini bekleyemiyoruzya çok emeklerle ulaştığımız İçin bence bu kadar sabırsızız . onlar emeksiz ulaştığı İçin çok çok değerli görmüyorlar bence sahip oldukları avantajın mesela eskiden kadınlar düşük yapınca çok üzülmezlermiş bile ama tabi hepsi çok kolay hamile kalıyormuş .
Canım sen ikinci kanı vermiş miydinKizlarrr fitil kullanirken zorlaniyormsuunuz bnim hamileliktenmi bilmiyorum çok zorlanmaya başladım snaki girişte boyle top gibi bişey var
Öyle faydası olur mu ki nede olsa embriyo için kullanıyoruz hap olarakta kullanıldığını duydumda böyle ilk defa duyuyorumBen ilk transferdede bundada hep anal kullandım canım
analda biraz yan etkisi oldugu için fitil olarak kullandırtıyolar
Canım neden faydası olmasın doktorlar zaten iki seçenek sunuyor ya vajinal yada anal anal sadece tansiyonu düşürüyor biraz anal alınca kana karısıyor diye daha etkili demişti fransadaki doktorum burdaki doktorum iki sekildede faydalı demiştiÖyle faydası olur mu ki nede olsa embriyo için kullanıyoruz hap olarakta kullanıldığını duydumda böyle ilk defa duyuyorum
Sımsıkı tutunsun inş miniklerimiz cnmPzrtesi transfer oldu brnimde canım.benimkide 5.gün embrıyosuydu.2tane transfer oldu benimde
Öyle gerçekten cnm aman zor ya da kolay sağlıkla kucaklayalım da bu zorlukların hepsini unuturuz inşBizim gözümüzde zor bişey gibi oluyo ya ondan aslında cok sıradan bişey sonra doktor doktor gezıyoruz
Beklicem çrş gününe kadar canım benSımsıkı tutunsun inş miniklerimiz cnmBeklemesi gerçekten çok zor ben pazartesi sabahtan idrar testi yapayım diyorum . Sen ne zaman yapacaksın ?
Ben çok korkuyorum hemen elimi çekiyorum koyduğum gibi ama iyice daraldı onu baya hissediyorum cnm . Yalnız o eline gelen top gibi şey dışkın olabilir cnm bağırsaklar vajinaya paralel ya eğer kabızlık gibi çekiyorsan onu hissediyor olabilirsinKizlarrr fitil kullanirken zorlaniyormsuunuz bnim hamileliktenmi bilmiyorum çok zorlanmaya başladım snaki girişte boyle top gibi bişey var
Aynen bana da bu şekilde söyledi hemşire uzanmaya devam et dediBenim hemşirem fitili koyduktan sonra yarım saat uzan dedi bende uzanıyorum bide yarı aksın bişey olmaz kalan yarısı yeter dedi yani illaki içinde kalıyor koyduktan sonra uzanırsan daha iyi olur
Ay ne güzel sabırlısın cnm . Keşke bende dayanabilsemBeklicem çrş gününe kadar canım ben
Canım intiralipid serum tamda bunun için bebeği vücuda alistiriyo ve bağışıkligi dengeliyorGenetiği sağlam embriyo bulduysanız şanslı gruptansınız demesi beni etkiledi. Benim tiroit şeker ve rahim için histereskopi de yapıldı. Genetiği iyi gelenin kodu da 4AA idi. Yani nerdeyse %90 dan fazla tutma ihtimali vardı, neden olmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Daha önce 1 gebeliğim olduğu için doktor yeniden olur diyo, başka bakılacak bişey yok diyo. Neden olmuyora cevap bulamıyorum ama crp testi mi yaptırsaydım dediği gibi viral ya da enfeksiyonal bişiler mi oldu.. bir fikri olan var mı kızlar?
Şimdi seni merakla bekliyorum inslah güldür yüzümüzü yaSalı günü oldu cnm transferim bugün 3. Günüm 5. Gün embriyosu grade2 , 2 tane transfer oldu . Ngs yapıldı embriyolara öncesinde çok gebelik kaybı yaşadığım için . İlk 2 tanesini incelettik bir tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o imha oldu . Sonra 3. Embriyo da incelendi o da normal gelince 2 tane transfer oldu işte . Senin kaçıncı günün cnm ? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Bana da doktor gece yatarken ve de sabah kullan demişti benim de 13 eylül haftaya görünür sizin kese deEvett ondanmi acabaaa bnde bir daha tuvalete gitmeyeyim diye idrarımı yapıp öyle yapıyorum fitili çünkü idrar varken Yapinca tuvalete gittigimde geri cikiyo
İlk başlarda benim de öyleydiBi benim fitil mi fırt diye gidiyor
Aynen bana da bu şekilde söyledi hemşire uzanmaya devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?