Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Eki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
Kız varya işte ay yemin ederim ağladım yaaaa kuruma çizgisi falan değil pespembe daha ne olsun ay nasıl sevindim rabbime şükürler olsun Ay canım benim ya rabbim bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş amin amin amin

Eki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
Kız varya böyle kuruma çizgisi olmazzz daha yeni yaptinua o taaaaa kaç saat sonra kuruma çizgisi cikiyo bence var aşkım keisnkikle yarın bir daha dene bence çok silikti farketmedin

Kız varya böyle kuruma çizgisi olmazzz daha yeni yaptinua o taaaaa kaç saat sonra kuruma çizgisi cikiyo bence var aşkım keisnkikle yarın bir daha dene bence çok silikti farketmedin
Ya sezen bende sana yazıcaktım negatif görünce ağlamaktan çok kötü oldum
aslında yapıncada bi şey gördüm ama flasla bakınca yokoluyodu anneme gösterdim yok dedi
eşime yazdım negatifmiş diye oda asırı üzüldü
inşallah doğru sonuçtur akşam yine deniycem akşam yapmazsamda sabah yapıcam inşallah çıkar dua edin lütfen kızlar

Bence sabah yap kuzum daha da belirginleşir ama baya belirgin zaten maşallah ilk yaptığında az siliktir sen flash tuttun diye belli olmamıştır bak hemen koyulaşmış zaten şimdi daha fazla ağlayıp üzme çocukları biliyorsun sana demiştim zaten pozitif olacak hissediyorum diye sen negatif dediğinde yemin ederim çöküş yaşadım şimdi nasıl mutlu oldum sana anlatamam . Rabbim inş her geçen gün kopkoyu olmasını sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Insallah oyledir canim cok tesekkur ederim hep kotu dusundugumde icimi ferahlattin rabbim guzel haberler almamizi nasip etsin seninki kesin pozitif zaten ben biliyorum

Insallah oyledir canim cok tesekkur ederim hep kotu dusundugumde icimi ferahlattin rabbim guzel haberler almamizi nasip etsin seninki kesin pozitif zaten ben biliyorum
Amin canım Vallahi pek belirti yok bende pek ümidim de yok gibi kuzum ama nasip artık inş hissettiğin gibi olur birlikte hamilelik geçiririz ne güzel olur

Amin canım Vallahi pek belirti yok bende pek ümidim de yok gibi kuzum ama nasip artık inş hissettiğin gibi olur birlikte hamilelik geçiririz ne güzel olur
dun ben doktoruma belirtim yok yazdim dediki zaten biz bi belirti beklemiyoruz o yasadiginiz kasık ağrısı bel ağrısı bunlar hep hapların iğnelerin etkisi ama anneler bunları belirti sanıyolar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…