Ankara şehirBence de tam teslim olmuyosun. Böyle düşünme erkek faktörü olunca iyi hastane iyi doktor iyi laboratuvar olması çok önemli oda etkiliyor başarıyı hangi hastanedesiniz
Demekki neymiş kızlar 7-24 yatsakta
yediğimiz içtiğimiz sağlıklı yararlı seyler olsada
her dediklerine harfiyen uysakta nasipte yoksa olmuyomus
Ama baya belirgin bu cizgiEki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
5. Gün embriyosu 7. GünKaçıncı gün embry bugün kaçıncı gunundesin
Varsa bidaha yapsanaEki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
Daha belirgin aslında tablette çektiğim için çok kalitesiz çıkmış ben yineden ümitlenmiyim ama şuan bilemedim kızlar yaAma baya belirgin bu cizgi
Evet canım şimdi degilde akşam yapıyımVarsa bidaha yapsana
Kız varya bu bebisler orda durmuyo onlarda bi savaş icinde tutunmaya bağlanmaya calisiyo ama stres stres oldumu olmadimi onlarda yoruluyo
Ben kesin var tutumus olmuş laflarini hiç sevmiyorum ama tututuysa bugün silikte olsa görürdün ve testin silik5. Gün embriyosu 7. Gün
Aynen akşam yapEvet canım şimdi degilde akşam yapıyım
Kız varya işte ay yemin ederim ağladım yaaaaEki Görüntüle 3145833
Kız varya böyle kuruma çizgisi olmazzz daha yeni yaptinua o taaaaa kaç saat sonra kuruma çizgisi cikiyo bence var aşkım keisnkikle yarın bir daha dene bence çok silikti farketmedinEki Görüntüle 3145833
Benim olmadı malesef,Rabbim sizlere nasip etsinÇok heyecanlıgüzel haberleri bekliyoruz
Kız varya işte ay yemin ederim ağladım yaaaakuruma çizgisi falan değil pespembe daha ne olsun ay nasıl sevindim rabbime şükürler olsun Ay canım benim ya rabbim bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş amin amin amin
Ya sezen bende sana yazıcaktım negatif görünce ağlamaktan çok kötü oldumKız varya böyle kuruma çizgisi olmazzz daha yeni yaptinua o taaaaa kaç saat sonra kuruma çizgisi cikiyo bence var aşkım keisnkikle yarın bir daha dene bence çok silikti farketmedin
Bence sabah yap kuzum daha da belirginleşir ama baya belirgin zaten maşallah ilk yaptığında az siliktir sen flash tuttun diye belli olmamıştır bak hemen koyulaşmış zaten şimdi daha fazla ağlayıp üzme çocuklarıYa sezen bende sana yazıcaktım negatif görünce ağlamaktan çok kötü oldum
aslında yapıncada bi şey gördüm ama flasla bakınca yokoluyodu anneme gösterdim yok dedi
eşime yazdım negatifmiş diye oda asırı üzüldü
inşallah doğru sonuçtur akşam yine deniycem akşam yapmazsamda sabah yapıcam inşallah çıkar dua edin lütfen kızlar
Insallah oyledir canim cok tesekkur ederim hep kotu dusundugumde icimi ferahlattin rabbim guzel haberler almamizi nasip etsin seninki kesin pozitif zaten ben biliyorumBence sabah yap kuzum daha da belirginleşir ama baya belirgin zaten maşallah ilk yaptığında az siliktir sen flash tuttun diye belli olmamıştır bak hemen koyulaşmış zaten şimdi daha fazla ağlayıp üzme çocuklarıbiliyorsun sana demiştim zaten pozitif olacak hissediyorum diye sen negatif dediğinde yemin ederim çöküş yaşadım şimdi nasıl mutlu oldum sana anlatamam . Rabbim inş her geçen gün kopkoyu olmasını sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Amin canımInsallah oyledir canim cok tesekkur ederim hep kotu dusundugumde icimi ferahlattin rabbim guzel haberler almamizi nasip etsin seninki kesin pozitif zaten ben biliyorum
Kan testi mi yaptırdın cnm ?Benim olmadı malesef,Rabbim sizlere nasip etsin
dun ben doktoruma belirtim yok yazdim dediki zaten biz bi belirti beklemiyoruz o yasadiginiz kasık ağrısı bel ağrısı bunlar hep hapların iğnelerin etkisi ama anneler bunları belirti sanıyolar dediAmin canımVallahi pek belirti yok bende pek ümidim de yok gibi kuzum ama nasip artık inş hissettiğin gibi olur birlikte hamilelik geçiririz ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?