- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
Evet inşallah ilk transferimde dahada dikkat etmiştim her yediğime ve sonuç negatif gelmişti... Bu defa dedm ki allahım ol diyorsa oluyor ne yaparsan yap o yüzden geçen defaki gibi tabiki yine gerçekten zararlı olanları kolayı asiti çıkardım ama makarna pilav ancak azaltırımÇıkarma zaten canım aza indir sadece ben kahve pek icmem çay delisiyimdir onuda azalttım mecbur ve açık içiyorum inşallah bu ugraslarimizin sonu mutlu haberlerle biter canım gerisi bi şekilde gelir
Çok teşekkürler desteğin için canm bnmCanım birbirinize sıkı sıkıya tutunun inşallah
Hadi inşallah bekleyelim görelimBenimse bugün 3.gunum canim bende hix bisey hissetmiyorum normaldir inşallah gerci herkeste belirti olacak diye bisey yok sıfır belirti ile pozitif olanida çok gördüm hayırlısı bakalim beklicez mecbur
Canım belirti bekleme ben beklemiyorum düşnmemeye çalışıyorum hatda...daha çok erken belirti araman için 5-6 gün sonra belki belirtilerin olabilir yada olmayabilirde herkeste belirti olmuyorKızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyormbide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı
Canim benim hic belirtim olmadi lekelenme agri sizi hic bi sey yoktu 7.gün pozitif cikti 9. Gün kan verdim 400e yakin cikti belirti arama bence illa olucak diye bi sey yok bende sifir belirti vardiÖncelikle pozitif olan bütün arkadaşlarımı kutlarım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah negatif olanlar için umut hep var Rabbim ol der ve olur gücümüzü kaybetmeyelim yeterki benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum gerçekten zor benim 3.transferim test tarihim 26 Ekim o güne kadar sabretmeyi düşünüyorum inşallah başarabilirim. Pozitif olan arkadaşlar hep soruluyor ama herhangi bir belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması gibi ya da hiç belirtisi olmadan pozitif sonuç alanınız var mı acaba gerçekten bazen umutsuzluğa kapılıyorum artık ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Benimde seninle ayni canım ilki negatifti simdi bakalım bende elimden geldiğince dikkat ediyorum valla hakkımızda hayırlısı bakalim ama hic transfer olmamis gibiyim o canımı sıkıyor yaa off gulsem mi uzulsem mi şaştım hic iyi değilimEvet inşallah ilk transferimde dahada dikkat etmiştim her yediğime ve sonuç negatif gelmişti... Bu defa dedm ki allahım ol diyorsa oluyor ne yaparsan yap o yüzden geçen defaki gibi tabiki yine gerçekten zararlı olanları kolayı asiti çıkardım ama makarna pilav ancak azaltırım
Bana umut oldun canım yeminle benimde bugun 3.gunum hic transfer olmamis gibiyim negatif olanda daha cok belirti vardiCanim benim hic belirtim olmadi lekelenme agri sizi hic bi sey yoktu 7.gün pozitif cikti 9. Gün kan verdim 400e yakin cikti belirti arama bence illa olucak diye bi sey yok bende sifir belirti vardi
Allah razı olsun çok üzücü bi durum napıcağımı bilmiyorum Allah kimseyi böyle sınamasın isteyen herkese nasip etsinRabbım senın canını sağ etsın, ümidini kaybetme nasıbın ne zaman gelecegı hıc bellı olmuyor. İnşallah kendılıgınden hamıle kalırsın cok sevınırsın canım. Bazen söylenecek söz kalmıyor maalesefkı o anı yasıyoruz.
Bir tane embriyom kaldı oda olmazsa tekrar toplanıcak süreç çok uzun ve yorucu sonuda hüsran olunca insan çok üzülüyorCanm üzülme desende biliyorum üzülüyorsun elinde değil benmde ilk transferim negatifdi şimdi ikinci tramsferimi oldum bekliyorum elinde imkan olduğu sürece hiç moralini bozma tekrar tekrar denersin başka embriyon varmı?
Dogru söylüyorsn valla canm bende heyecan yaptmCanım belirti bekleme ben beklemiyorum düşnmemeye çalışıyorum hatda...daha çok erken belirti araman için 5-6 gün sonra belki belirtilerin olabilir yada olmayabilirde herkeste belirti olmuyor
Hayrlı olsun canm güzel haberler alalm inşallahHanımlar bugun transferim oldu 1 kasım için kan tahlil günü verdiler hala hastahanede uzanmış olarak bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin daha yeni öğrenebildim embriyo mu tek embriyo yerleştirdiler o da kağıtta 5AA diye yazıyor geriye 4 embriyo kalmış dondurulmuş olarak keşke 2 tane transfer etselerdi hiç teklif etmedıiler bana sormadılar daidrar testlerini kaçıncı günde yapıyorduk ?
Rabbim yardimcin olsun canm guc kuvvet versin yine yılmak yok inşallah hayrlı sonuçlar alirsnBir tane embriyom kaldı oda olmazsa tekrar toplanıcak süreç çok uzun ve yorucu sonuda hüsran olunca insan çok üzülüyor
Ayy valla içime su serptinz şuan sanki hafif bel ve sağ bacak tarafında ağrı var hafif amaCanim benim hic belirtim olmadi lekelenme agri sizi hic bi sey yoktu 7.gün pozitif cikti 9. Gün kan verdim 400e yakin cikti belirti arama bence illa olucak diye bi sey yok bende sifir belirti vardi
Ben 8.gun yapmayı düşünüyorum canim kana kadar beklicektim güya da sabredemicem.heraldeHanımlar bugun transferim oldu 1 kasım için kan tahlil günü verdiler hala hastahanede uzanmış olarak bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin daha yeni öğrenebildim embriyo mu tek embriyo yerleştirdiler o da kağıtta 5AA diye yazıyor geriye 4 embriyo kalmış dondurulmuş olarak keşke 2 tane transfer etselerdi hiç teklif etmedıiler bana sormadılar daidrar testlerini kaçıncı günde yapıyorduk ?
Transferin hayırlı olsun bu arada canım inşallah sımsıkı tutunur bebişin sanaHanımlar bugun transferim oldu 1 kasım için kan tahlil günü verdiler hala hastahanede uzanmış olarak bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin daha yeni öğrenebildim embriyo mu tek embriyo yerleştirdiler o da kağıtta 5AA diye yazıyor geriye 4 embriyo kalmış dondurulmuş olarak keşke 2 tane transfer etselerdi hiç teklif etmedıiler bana sormadılar daidrar testlerini kaçıncı günde yapıyorduk ?
Merhaba 7. Günde erken test mi yaptınız??Canim benim hic belirtim olmadi lekelenme agri sizi hic bi sey yoktu 7.gün pozitif cikti 9. Gün kan verdim 400e yakin cikti belirti arama bence illa olucak diye bi sey yok bende sifir belirti vardi
Erken gebelik testinde yanılan arkadaşlar çok fazla kaset test alıp hergün takip etmek daha sağlıklı gibi geliyor. Siz sormadan yazdım ama kusura bakmayınMerhaba 7. Günde erken test mi yaptınız??
Ben ilk transferimde 6. 7. Günde normal kaset test yaptım negatifti. Yinede 12. Günde kan verip yine negatifi görmüştüm.
Yarın yine transferimin 6 günü. İdrar testi alsam mı diye düşünüyorum.erken testmi normal test mi alsam diye düşünüyorum. O yüzden sordum.
Gebeliğiniz hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde ilk denememde embriyom kalmamıştı ve tekrar başladım tedaviye bu kez daha kaliteli 4 embriyom oluştu 2sini transfer etdiler... Üzüldüğüm zaman bana hep şey demişlerdi belkide sağlıksızdı tutunmadı...var bir hayır...Evet hüsran oluyor başka embriyon kalmayınca bende negatifi gördüğümde çok üzülmüştüm tedaviye tekrar başladım...ilk toplamada gülerek uyanmıştım ikincide ise ağlayarak çnkü tekrardan başa dönme korkusu kalmıştı.... Tabii yinede ne olacaını bilmiyorum ama işde hep bir ümidimiz var...Bir tane embriyom kaldı oda olmazsa tekrar toplanıcak süreç çok uzun ve yorucu sonuda hüsran olunca insan çok üzülüyor
Ahhh o geçmek bilmeyn günlerDogru söylüyorsn valla canm bende heyecan yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?