Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Çıkarma zaten canım aza indir sadece ben kahve pek icmem çay delisiyimdir onuda azalttım mecbur ve açık içiyorum inşallah bu ugraslarimizin sonu mutlu haberlerle biter canım gerisi bi şekilde gelir
Evet inşallah ilk transferimde dahada dikkat etmiştim her yediğime ve sonuç negatif gelmişti... Bu defa dedm ki allahım ol diyorsa oluyor ne yaparsan yap o yüzden geçen defaki gibi tabiki yine gerçekten zararlı olanları kolayı asiti çıkardım ama makarna pilav ancak azaltırım

Benimse bugün 3.gunum canim bende hix bisey hissetmiyorum normaldir inşallah gerci herkeste belirti olacak diye bisey yok sıfır belirti ile pozitif olanida çok gördüm hayırlısı bakalim beklicez mecbur
Hadi inşallah bekleyelim görelim

Canım belirti bekleme ben beklemiyorum düşnmemeye çalışıyorum hatda...daha çok erken belirti araman için 5-6 gün sonra belki belirtilerin olabilir yada olmayabilirde herkeste belirti olmuyor

Canim benim hic belirtim olmadi lekelenme agri sizi hic bi sey yoktu 7.gün pozitif cikti 9. Gün kan verdim 400e yakin cikti belirti arama bence illa olucak diye bi sey yok bende sifir belirti vardi

Benimde seninle ayni canım ilki negatifti simdi bakalım bende elimden geldiğince dikkat ediyorum valla hakkımızda hayırlısı bakalim ama hic transfer olmamis gibiyim o canımı sıkıyor yaa off gulsem mi uzulsem mi şaştım hic iyi değilim

Canim benim hic belirtim olmadi lekelenme agri sizi hic bi sey yoktu 7.gün pozitif cikti 9. Gün kan verdim 400e yakin cikti belirti arama bence illa olucak diye bi sey yok bende sifir belirti vardi
Bana umut oldun canım yeminle benimde bugun 3.gunum hic transfer olmamis gibiyim negatif olanda daha cok belirti vardi insallah bizde sıfır belirtisiz görürüz pozitifi canım

Allah razı olsun çok üzücü bi durum napıcağımı bilmiyorum Allah kimseyi böyle sınamasın isteyen herkese nasip etsin

Bir tane embriyom kaldı oda olmazsa tekrar toplanıcak süreç çok uzun ve yorucu sonuda hüsran olunca insan çok üzülüyor

Hanımlar bugun transferim oldu 1 kasım için kan tahlil günü verdiler hala hastahanede uzanmış olarak bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin daha yeni öğrenebildim embriyo mu tek embriyo yerleştirdiler o da kağıtta 5AA diye yazıyor geriye 4 embriyo kalmış dondurulmuş olarak keşke 2 tane transfer etselerdi hiç teklif etmedıiler bana sormadılar da idrar testlerini kaçıncı günde yapıyorduk ?

Hayrlı olsun canm güzel haberler alalm inşallah

Ayy valla içime su serptinz şuan sanki hafif bel ve sağ bacak tarafında ağrı var hafif ama

Ben 8.gun yapmayı düşünüyorum canim kana kadar beklicektim güya da sabredemicem.heralde

Transferin hayırlı olsun bu arada canım inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana

Merhaba 7. Günde erken test mi yaptınız??
Ben ilk transferimde 6. 7. Günde normal kaset test yaptım negatifti. Yinede 12. Günde kan verip yine negatifi görmüştüm.

Yarın yine transferimin 6 günü. İdrar testi alsam mı diye düşünüyorum.erken testmi normal test mi alsam diye düşünüyorum. O yüzden sordum.

Gebeliğiniz hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Erken gebelik testinde yanılan arkadaşlar çok fazla kaset test alıp hergün takip etmek daha sağlıklı gibi geliyor. Siz sormadan yazdım ama kusura bakmayın

Bir tane embriyom kaldı oda olmazsa tekrar toplanıcak süreç çok uzun ve yorucu sonuda hüsran olunca insan çok üzülüyor
Benimde ilk denememde embriyom kalmamıştı ve tekrar başladım tedaviye bu kez daha kaliteli 4 embriyom oluştu 2sini transfer etdiler... Üzüldüğüm zaman bana hep şey demişlerdi belkide sağlıksızdı tutunmadı...var bir hayır...Evet hüsran oluyor başka embriyon kalmayınca bende negatifi gördüğümde çok üzülmüştüm tedaviye tekrar başladım...ilk toplamada gülerek uyanmıştım ikincide ise ağlayarak çnkü tekrardan başa dönme korkusu kalmıştı.... Tabii yinede ne olacaını bilmiyorum ama işde hep bir ümidimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…