- 9 Ekim 2022
- 46
- 59
- 3
- 37
Benim de 6 Ekim transferdi, pazartesi 100 çıkmıştı dün 300çıktı , doktor iyi demişti artışına, şimdi kese görmek için 10 gün sonraya randevu verdi. Sizde nasıl gidiyor süreç ?Kızlar ilk testim salı günü 87 bugünkü testim 148 nasıl sizce 4.gün embriyosu transfer tarihi 7 ekim
Canim benimde öyle inan bana hatta dedim ki doktor bana embriyo koymayi unuttu herhalde o derece hic bi seyim yoktu hep pozitif düsün pozitif cikicak ben inaniyorum sanaBana umut oldun canım yeminle benimde bugun 3.gunum hic transfer olmamis gibiyim negatif olanda daha cok belirti vardiinsallah bizde sıfır belirtisiz görürüz pozitifi canım
Canim ben hic erken gebelik testi yapmadim. Ben biraz erken test yapanlardanim ama kendime erken oldugunu söyleyip üzülmedim negatif ciktiginda. 5. Gün test yaptim tabiki negatifMerhaba 7. Günde erken test mi yaptınız??
Ben ilk transferimde 6. 7. Günde normal kaset test yaptım negatifti. Yinede 12. Günde kan verip yine negatifi görmüştüm.
Yarın yine transferimin 6 günü. İdrar testi alsam mı diye düşünüyorum.erken testmi normal test mi alsam diye düşünüyorum. O yüzden sordum.
Gebeliğiniz hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben bugun transfer oldum transfer saatine tekrar dönsem temiz bir otelde kalmayı tercih ederdim benim evim de hastane me 20 dakika idi o 20 dakikalık dönüş yolunu taksi ile yaptık araba tümseklerden geçtikçe ben stres yaşadım transferden sonra kasılmamak lazımMerhaba kizlar yarin 3te transferim var öncelikle dualariniza talibimbi sey sormak istiyorum ben sehir disindayim klinige gitmek icin 3.5 - 4 saatlik yol gidiyoruz bazen bu sure artabiliyor istanbul trafigi malum sizce orda kalalimmi donelimmi ? Otelde falan yani ? Dönceksek arka koltukta yatarakmi geliyim bunu deneyimleyen arkadaslar sizler naptiniz klinigi uzakta olan arkadaslar bi yardimci olursaniz cok sevinirim
Bence otelde kal 2 saat falan olsa eve git derdim ama riske atma. Benim evim hastaneye yarım saat arka koltukta oturarak gittim hiç kasmadım bence biraz da akışa bırakmak gerekiyor tabi senin kararın yineMerhaba kizlar yarin 3te transferim var öncelikle dualariniza talibimbi sey sormak istiyorum ben sehir disindayim klinige gitmek icin 3.5 - 4 saatlik yol gidiyoruz bazen bu sure artabiliyor istanbul trafigi malum sizce orda kalalimmi donelimmi ? Otelde falan yani ? Dönceksek arka koltukta yatarakmi geliyim bunu deneyimleyen arkadaslar sizler naptiniz klinigi uzakta olan arkadaslar bi yardimci olursaniz cok sevinirim
Vallahi bende öyleydim hangi ara oldu da odaya gectm dedmCanim benimde öyle inan bana hatta dedim ki doktor bana embriyo koymayi unuttu herhalde o derece hic bi seyim yoktu hep pozitif düsün pozitif cikicak ben inaniyorum sana
Ya bisey sorcam sacma gelebilir ama yolda hoplar ziplar araba falanBence otelde kal 2 saat falan olsa eve git derdim ama riske atma. Benim evim hastaneye yarım saat arka koltukta oturarak gittim hiç kasmadım bence biraz da akışa bırakmak gerekiyor tabi senin kararın yine
Ben arkada uzandımYa bisey sorcam sacma gelebilir ama yolda hoplar ziplar araba falanyatmadinmi arka koltuga
Neden saçma gelsin herkesi anlayabiliyorum bu konu çok hassas bir konu. Yani şöyle zaten benim gittiğim merkez transferi yapar yapmaz kalkıp lavaboya gidebilirsin dedi. O sırada anladım ki zaten öyle hemen düşüp gidebilecek bir şey olsa doktor o kadar emeğini çöpe atar mı? Biraz da Allah’a kalmış bir şey dün bi kız diyordu hastanede eltim de tüp bebek yaptırdı transferden bir gün sonra tatile çıktık denize girdi takla attı hopladı zıpladı diyeYa bisey sorcam sacma gelebilir ama yolda hoplar ziplar araba falanyatmadinmi arka koltuga
Ay maşallah rabbim devamını getirsin hayırlı olsunCanim ben hic erken gebelik testi yapmadim. Ben biraz erken test yapanlardanim ama kendime erken oldugunu söyleyip üzülmedim negatif ciktiginda. 5. Gün test yaptim tabiki negatif7.gün yaptim pozitif cikti direk 9. Günde kanda ögrendim tabiki herkesde cikicak diye bi kural yok bazen gec döllenmede olabiliyormus hatta sifir belirtim vardi ama hep pozitif düsündüm ben hamileyim dedim hastaneden ciktigimda ve sonuc hamileyim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib etsin hepimize sali günü keseyi görmeye gidicez insallah
Hay Allah razi olsun canim ya cokta uzak yol degil aslinda 3bucuk 4 saat ama icimde şüphe kalcana ben kalmadim diye pisman olcama kalayimda icimde suphe kalmasin demi. 13 yillik ozlem neticedeBen arkada uzandımbencede arkadaşlar haklı canm ya bı otelde yarına kadr kalsan iyi olur bence tabi Rabbim ol der ve olur herşey nasip aslında
Senden de canım benim aynen öyle valla kolay süreçler değil 3.5 4 saat yolda az değil bı gün kal ertesi gün akşam özel aracsa arkada arada uzanarak yolunuzu bitrirsnz inşallahHay Allah razi olsun canim ya cokta uzak yol degil aslinda 3bucuk 4 saat ama icimde şüphe kalcana ben kalmadim diye pisman olcama kalayimda icimde suphe kalmasin demi. 13 yillik ozlem neticede
Orasi oylede sonrasinda kendimi suclamiyim diye dedim cok bekledim 13 sene dile kolay o yuzden temkinli olmak istiyom esimde abartiyon sen diyo dedim kizlara sorim bideNeden saçma gelsin herkesi anlayabiliyorum bu konu çok hassas bir konu. Yani şöyle zaten benim gittiğim merkez transferi yapar yapmaz kalkıp lavaboya gidebilirsin dedi. O sırada anladım ki zaten öyle hemen düşüp gidebilecek bir şey olsa doktor o kadar emeğini çöpe atar mı? Biraz da Allah’a kalmış bir şey dün bi kız diyordu hastanede eltim de tüp bebek yaptırdı transferden bir gün sonra tatile çıktık denize girdi takla attı hopladı zıpladı diyeyani ne gelirse Allah’tan. ben yatsam da aynı kalksam da aynı olacak
O zaman şöyle yap. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. İnanki biz ne desek boş. Pozitif sonucu alırsın inşallah. Aldığında o zaman için rahat bir şekilde ben elimden gelen her şeyi yaptım sonunda kavuştum diyeceksin. En temkinli şekilde ilerlemen senin hem vicdanını hem de zihnini rahatlatacaksa o şekilde ilerle eşin biz veya bir başkası senin içinde ne yaşadığını bilemeyiz. Çocuk çok hassas bir konu ve dediğin gibi yıllardır uğraşıyorsun çok iyi anlayabiliyorumOrasi oylede sonrasinda kendimi suclamiyim diye dedim cok bekledim 13 sene dile kolay o yuzden temkinli olmak istiyom esimde abartiyon sen diyo dedim kizlara sorim bide
Evet canım bende oldu telaşlanma normalArkadaşlar bugün estrofem de 3. günüm sabahta progestan iğne vurdurdum. Mide bulantısı ateş basması gibi durumlar oluyor normal mi? aranızda yaşayan oldu mu?
Allah razi olsunnnn canimmm dualariniza talibimmmm aminnnnnnnnO zaman şöyle yap. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. İnanki biz ne desek boş. Pozitif sonucu alırsın inşallah. Aldığında o zaman için rahat bir şekilde ben elimden gelen her şeyi yaptım sonunda kavuştum diyeceksin. En temkinli şekilde ilerlemen senin hem vicdanını hem de zihnini rahatlatacaksa o şekilde ilerle eşin biz veya bir başkası senin içinde ne yaşadığını bilemeyiz. Çocuk çok hassas bir konu ve dediğin gibi yıllardır uğraşıyorsun çok iyi anlayabiliyorumdualarım seninle,sizinle. Allah kucağınızı doldursun umarım her şey güzel geçer
Amin canim insallah sadece arada karnima boyle bisey batiyo gibi hissediyorum o kadar onun dışında hic biseyim yok inşallah duanizi esirgemeyin bizlerdende bu sayfada artik negatifi duymayalim inşallahCanim benimde öyle inan bana hatta dedim ki doktor bana embriyo koymayi unuttu herhalde o derece hic bi seyim yoktu hep pozitif düsün pozitif cikicak ben inaniyorum sana
Biriyle tanistim o da transferden bir gün sorma tatile gittim progesteronu da yanina almayi unutmus donüyorki hamile yani allah ol dedikten sonra oluyorO zaman şöyle yap. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. İnanki biz ne desek boş. Pozitif sonucu alırsın inşallah. Aldığında o zaman için rahat bir şekilde ben elimden gelen her şeyi yaptım sonunda kavuştum diyeceksin. En temkinli şekilde ilerlemen senin hem vicdanını hem de zihnini rahatlatacaksa o şekilde ilerle eşin biz veya bir başkası senin içinde ne yaşadığını bilemeyiz. Çocuk çok hassas bir konu ve dediğin gibi yıllardır uğraşıyorsun çok iyi anlayabiliyorumdualarım seninle,sizinle. Allah kucağınızı doldursun umarım her şey güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?