Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hayırlı olsun cnm inşallah pozitifi görürsün benmde tahlil günüm 31 Ekim neden size sormadılar ki belki geçerli bir sebepleri vardır içiniz rahat etmeycekse bir sorun...

Canım ben 6gün test yapmaya başlamıştım 8gün akşamına kadar hep negatif görmüştüm öyle umutsuzlanmıştımki anlatamam sana nerdeyse iğneleri vurulmucam diye zırvalanıyodum eşimeOyüzden istersen bekle biraz ama çok merak ediyorum kendimide üzmem diyorsan yap istersenUmarım bebişin seninledir annesi

Hadı hayırlı olsun canım benım

Bir tane embriyom kaldı oda olmazsa tekrar toplanıcak süreç çok uzun ve yorucu sonuda hüsran olunca insan çok üzülüyor
Canım senı cok ıyı anlıyorum. 2 denemem de de negatıfı yasadım ve çift transfer olmuştu. Bazen nasıbın önune geçemıyoruz. Üzüntünü doya doya yaşa ama sonra toparlanmalısın kı tekrar denemeye başla Ümidin hiç tükenmesin hayatım

Erken gebelik testinde yanılan arkadaşlar çok fazla kaset test alıp hergün takip etmek daha sağlıklı gibi geliyor. Siz sormadan yazdım ama kusura bakmayın
Ben ilk transferimde erken gebelik testi almadım fakat dediğiniz gibi kaset testi hergün yeniledim her seferinde negatif gördüm. Kasetlerde belli olmayabilir diye düşünüp 12. Günde kan verdim yine negatifti kan verene kadar kendimi bir nevi hazırladım, ama ilaçları bırakmamıştım.kısmet.

Bende bu sefer 7. Günden sonra yapmayı düşünüyorum.çünkü beta 7 günden sonra vücutta artmaya başlıyormuş. Ben genel olarak güçlü olmaya çalışıyorum. İlk transferimde tutmayınca ben ağlamadım eşim günlerce ağladı.Eşime evlat edinelim uğraşmayalım artık dedim ben 35 eşim 40 oldu. Belki biz dünyaya birilerine kol kanat olmak için gönderildik dedim. Gücümüz gençliğimiz varken başvuralım dedim istemedi. Tabi ki doğurmayı çok diliyorum. Tevekkül diyip başladık. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım 10 ekimse transferim 25 gün mü oluyo bunu doktor mu söyledi sana
Evet 5 günlük embriyo transfer edildiğinde 2 haftalık olarak hesaplıyoruz dedi tabii kontrolde daha net anlaşılır geriden gelip sonradan tamamlayan bebekler de oluyor

Bende şimdi transfer oldum bana da 1 Kasım tahlil günü verdiler. İnşallah gebelik haberimizi birlikte alırız

Bende şimdi transfer oldum bana da 1 Kasım tahlil günü verdiler. İnşallah gebelik haberimizi birlikte alırız
Hayırlı uğurlu olsun sen nerede transfer oldun şükür 10 gün rapor yazdı doktorum 10 gün yatacağım sürekli neftliks izleyeceğim ki aklıma testler negatifler pozıtıfşer gelmesin sana kaç embriyo transfer edildi

Bana bir tane embriyo transfer edildi 1 hafta rapor yazdılar bende senin gibi düşünüyorum bol bol Netflix ve kadınlar kulübü

Hayırlı olsun cnm inşallah pozitifi görürsün benmde tahlil günüm 31 Ekim neden size sormadılar ki belki geçerli bir sebepleri vardır içiniz rahat etmeycekse bir sorun...
İlk deneme ve yaş 33 o yüzden düşünmediler sanırım yakın zamanlar da sonuç öğreneceğiz o zaman inşallah pozıtıfleri görürüz hep birlikte

Arkadaşlar bugün estrofem de 3. günüm sabahta progestan iğne vurdurdum. Mide bulantısı ateş basması gibi durumlar oluyor normal mi? aranızda yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…