- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
Hayırlı olsun cnm inşallah pozitifi görürsün benmde tahlil günüm 31 EkimHanımlar bugun transferim oldu 1 kasım için kan tahlil günü verdiler hala hastahanede uzanmış olarak bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin daha yeni öğrenebildim embriyo mu tek embriyo yerleştirdiler o da kağıtta 5AA diye yazıyor geriye 4 embriyo kalmış dondurulmuş olarak keşke 2 tane transfer etselerdi hiç teklif etmedıiler bana sormadılar daidrar testlerini kaçıncı günde yapıyorduk ?
Ah kuzum inşallah yaa Rabbim kabul etsin dualarımızıCanim benim hic belirtim olmadi lekelenme agri sizi hic bi sey yoktu 7.gün pozitif cikti 9. Gün kan verdim 400e yakin cikti belirti arama bence illa olucak diye bi sey yok bende sifir belirti vardi
Canım ben 6gün test yapmaya başlamıştım 8gün akşamına kadar hep negatif görmüştüm öyle umutsuzlanmıştımki anlatamam sana nerdeyse iğneleri vurulmucam diye zırvalanıyodum eşimeMerhaba 7. Günde erken test mi yaptınız??
Ben ilk transferimde 6. 7. Günde normal kaset test yaptım negatifti. Yinede 12. Günde kan verip yine negatifi görmüştüm.
Yarın yine transferimin 6 günü. İdrar testi alsam mı diye düşünüyorum.erken testmi normal test mi alsam diye düşünüyorum. O yüzden sordum.
Gebeliğiniz hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Hanımlar bugun transferim oldu 1 kasım için kan tahlil günü verdiler hala hastahanede uzanmış olarak bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin daha yeni öğrenebildim embriyo mu tek embriyo yerleştirdiler o da kağıtta 5AA diye yazıyor geriye 4 embriyo kalmış dondurulmuş olarak keşke 2 tane transfer etselerdi hiç teklif etmedıiler bana sormadılar daidrar testlerini kaçıncı günde yapıyorduk ?
Canım senı cok ıyı anlıyorum. 2 denemem de de negatıfı yasadım ve çift transfer olmuştu. Bazen nasıbın önune geçemıyoruz. Üzüntünü doya doya yaşa ama sonra toparlanmalısın kı tekrar denemeye başlaBir tane embriyom kaldı oda olmazsa tekrar toplanıcak süreç çok uzun ve yorucu sonuda hüsran olunca insan çok üzülüyor
Ben ilk transferimde erken gebelik testi almadım fakat dediğiniz gibi kaset testi hergün yeniledim her seferinde negatif gördüm. Kasetlerde belli olmayabilir diye düşünüp 12. Günde kan verdim yine negatiftiErken gebelik testinde yanılan arkadaşlar çok fazla kaset test alıp hergün takip etmek daha sağlıklı gibi geliyor. Siz sormadan yazdım ama kusura bakmayın
Canım ben 6gün test yapmaya başlamıştım 8gün akşamına kadar hep negatif görmüştüm öyle umutsuzlanmıştımki anlatamam sana nerdeyse iğneleri vurulmucam diye zırvalanıyodum eşimeOyüzden istersen bekle biraz ama çok merak ediyorum kendimide üzmem diyorsan yap istersen Umarım bebişin seninledir annesi
Evet 5 günlük embriyo transfer edildiğinde 2 haftalık olarak hesaplıyoruz dedi tabii kontrolde daha net anlaşılır geriden gelip sonradan tamamlayan bebekler de oluyorCanım 10 ekimse transferim 25 gün mü oluyo bunu doktor mu söyledi sana
Bende şimdi transfer oldum bana da 1 Kasım tahlil günü verdiler. İnşallah gebelik haberimizi birlikte alırızHanımlar bugun transferim oldu 1 kasım için kan tahlil günü verdiler hala hastahanede uzanmış olarak bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin daha yeni öğrenebildim embriyo mu tek embriyo yerleştirdiler o da kağıtta 5AA diye yazıyor geriye 4 embriyo kalmış dondurulmuş olarak keşke 2 tane transfer etselerdi hiç teklif etmedıiler bana sormadılar daidrar testlerini kaçıncı günde yapıyorduk ?
Hayırlı uğurlu olsun sen nerede transfer oldun şükür 10 gün rapor yazdı doktorum 10 gün yatacağım sürekli neftliks izleyeceğim ki aklıma testler negatifler pozıtıfşer gelmesin sana kaç embriyo transfer edildiBende şimdi transfer oldum bana da 1 Kasım tahlil günü verdiler. İnşallah gebelik haberimizi birlikte alırız
Hayırlı olsun sımsıkı tutunur inşallahHanımlar ben de transferimi oldum hastanedem cikiyorum bebişimin tutunmasi için dua eder misiniz
Bana bir tane embriyo transfer edildi 1 hafta rapor yazdılar bende senin gibi düşünüyorum bol bol Netflix ve kadınlar kulübüHayırlı uğurlu olsun sen nerede transfer oldun şükür 10 gün rapor yazdı doktorum 10 gün yatacağım sürekli neftliks izleyeceğim ki aklıma testler negatifler pozıtıfşer gelmesin sana kaç embriyo transfer edildi
İnşallahHayırlı olsun sımsıkı tutunur inşallah
İlk deneme ve yaş 33 o yüzden düşünmediler sanırım yakın zamanlar da sonuç öğreneceğiz o zaman inşallah pozıtıfleri görürüz hep birlikteHayırlı olsun cnm inşallah pozitifi görürsün benmde tahlil günüm 31 Ekimneden size sormadılar ki belki geçerli bir sebepleri vardır içiniz rahat etmeycekse bir sorun...
Eskisehirdeyim bu aradaBana bir tane embriyo transfer edildi 1 hafta rapor yazdılar bende senin gibi düşünüyorum bol bol Netflix ve kadınlar kulübü
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişin inşallahHanımlar ben de transferimi oldum hastanedem cikiyorum bebişimin tutunmasi için dua eder misiniz
Hayırlı olsun canım sağlıklı buyusun ınsallahHanımlar ben de transferimi oldum hastanedem cikiyorum bebişimin tutunmasi için dua eder misiniz
Hayırlı olsun peşpeşe gebelik haberlerimizi veririz inşallahHanımlar ben de transferimi oldum hastanedem cikiyorum bebişimin tutunmasi için dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?