Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Öncelikle pozitif olan bütün arkadaşlarımı kutlarım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah negatif olanlar için umut hep var Rabbim ol der ve olur gücümüzü kaybetmeyelim yeterki benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum gerçekten zor benim 3.transferim test tarihim 26 Ekim o güne kadar sabretmeyi düşünüyorum inşallah başarabilirim. Pozitif olan arkadaşlar hep soruluyor ama herhangi bir belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması gibi ya da hiç belirtisi olmadan pozitif sonuç alanınız var mı acaba gerçekten bazen umutsuzluğa kapılıyorum artık ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilemiyorum

Evet pilavda sıkıntım yokta bende bulgur pilavını daha çok seviyorum bende makarnayla aşk yaşıyorum yemekten bıkmadığım tek yemek deyebilirim... Tabiki olsunda yemeylim ama yani bizim mutfağımızdan bu ikisi kolay kolay çıkarılmaz kolayı asitli içmiyorum kahve bir türk kahvesi içiyorum

Yani pilav bulgur pilavı tercih ediyorum zatende makarnadan vazgeçemiyprum azaltırım ama ayda bire düşüremem yani asitli içecekler içmiyorum çay yerine süt içiyorum türk kahvesi bir tane içiyorum

En başta içime doğmuştu pozitif olacağı. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah.

Bize bol bol sebze dedi ben badem yumurta süt meyve os ekilde besleniyorum makarnanin da tam bugdaylisini aldim
Pilav bulgur makarna tahıl ve daha az yiyorum bazem avakoda süt peynir yumurta sebze yiyorum asit içmiyorum türk kahvesi br kez içiyorum ama makarnayı ayda bir deyince bozuldum açıkcası makarnayı çok seviyorummmmm..

Canım benım karın ve kasık agrısı sadece baska bırsey olmadı, erken gebelık testınde cıktı aksam da kan verecegım. Bazı belırtı dedıgımız agrılar kullandıgımız ılaclardan da kaynaklı oluyor. Bır suru hormon ılacı kullanıoruz sonucta. Hıc boyle seyler dusunup kendını stres yapma, Rabbım hakkında hayırlı olanı nasıp etsın ınsallah

Yani pilav bulgur pilavı tercih ediyorum zatende makarnadan vazgeçemiyprum azaltırım ama ayda bire düşüremem yani asitli içecekler içmiyorum çay yerine süt içiyorum türk kahvesi bir tane içiyorum
Valla ben karadenızlıyım çay benım ıcın olmazsa olmazdır :))) Asitli bende tüketmedim KAbız olmamaya çalış en önemlisi

Çıkarma zaten canım aza indir sadece ben kahve pek icmem çay delisiyimdir onuda azalttım mecbur ve açık içiyorum inşallah bu ugraslarimizin sonu mutlu haberlerle biter canım gerisi bi şekilde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…