Aman dikkat et canım benim köy okulu ulaşım çok zor aktarma yapıyorum o yüzden tedirginimBen söylediğim zaman ilk 4-5 gün daha önemli okuldada çok ayakta kalma ağırlık kaldırma eğilme dedi o yüzden sıkıntı çıkmazsa pazartesi işe gidicem... Zaten ben evdede oturamıyorum bir bahane bulup kalkıyorum
Gec rutundu demek ki seninkisi canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin4.gündü canım benim
Önemli olsn srtisi bence:) ben cok güzel artiyor. Benimki yülsek sma ikiz mi tek mi belirsiz meselaKızlar ilk testim salı günü 87 bugünkü testim 148 nasıl sizce 4.gün embriyosu transfer tarihi 7 ekim
Benimse bugün 3.gunum canim bende hix bisey hissetmiyorum normaldir inşallah gerci herkeste belirti olacak diye bisey yok sıfır belirti ile pozitif olanida çok gördüm hayırlısı bakalim beklicez mecburKızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyormbide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı
Insallah Rabbım herkese nasip etsinÇok şükür canım tebrik ederim hadı hayırlısı sağlıcakla buyusun mınıgin
Rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepiniz dualarımızdasnzKızlar bende çalıştığım için sürekli yazamıyorum ama aralıksız okuyorum. Pozitiflere inanılmaz seviniyorum. Haziran, Temmuz anneleri de çok tatlış olur. Ama bu topiğin gücüne inanıyorum, çok uğurlu hep pozitifli :)
Benimde 4.gün embriyosu ve bu şekilde artıyor değerlerimKızlar ilk testim salı günü 87 bugünkü testim 148 nasıl sizce 4.gün embriyosu transfer tarihi 7 ekim
Teşekkür ederim canımm benim aminn cümlemize nasip etsin rabbimGec rutundu demek ki seninkisi canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin
Ay canım bnm çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuDünden beri senin yazmanı bekliyorum
Çok tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin insallahh
Sağol ya içim rahat etmiyodu bir türlüTeşekkür ederim canımm benim aminn cümlemize nasip etsin rabbim
Rabbım önce hayırlısı ile transfer olmayı nasip etsin sonra sana sımsıkı tutunmasini sonrada pozitif kan sonucunuKizlarr bugün saat 14.30 da transferim olacak lütfen dua edin bende pozitif gebelikler arasına katilayim inşallah
25.88 çıktı kuzum 8. GündeHAdı ınsallah inşallah canım benım ya saglıcaklar buyusun mınıgınkan degerın kac cıktı
Allah razı olsun kuzum senin doktor kontrolünü iple çekiyorumCanım çok çok sevindim maşallahRabbim sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Dualarımız hep birbirimizle
Yaaa yerim seni o senin güzelliğin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?