Atar mısın canım bi ikisinideKızlar arter marka erken gebelik testi aldım bulamadım preductor diye değer 38 iken çizgi silik çıkıyor ya testten mi kaynaklanıyor 8 gün yaptım çizgi belli belirsiz bugün 10 gün biraz daha belirgin ama diyorum değer mi düşüyor ilk idrar da yap dediler ama ben şimdi yaptım 3 gün önceden Bi farkı yok çizginin daha net olması gerekmez mi günler geçti 3 gün
Keske ilkini hangi testle yaptiysan ikinciyide ayni testle yapsaydın canim bence her testin gösterme algilama seviyesi fatklidir yani bi atsana testleri bizde bakalımKızlar arter marka erken gebelik testi aldım bulamadım preductor diye değer 38 iken çizgi silik çıkıyor ya testten mi kaynaklanıyor 8 gün yaptım çizgi belli belirsiz bugün 10 gün biraz daha belirgin ama diyorum değer mi düşüyor ilk idrar da yap dediler ama ben şimdi yaptım 3 gün önceden Bi farkı yok çizginin daha net olması gerekmez mi günler geçti 3 gün
Canim sen naptin kan falan verdin mi?Atar mısın canım bi ikisinide
Bende aynı şekildeBende çok kararsızım pazartesi işbaşı yapıcam sanırım
Yok canım gebelik testiOvulasyon testi dimi bu canım
Rapor alma gibi bir imkanımız olursa bana kalırsa alın bol bol dinlenin sımsıkı tutunur inşallah sizinde. bebeğinizBende bugüm transfer oldum pazartesi doktor işe gidebilirsiniz dedi. Ben kararsızım ama çok
Hepsinde de var gözüküyorBu da bugünün kızlar kafam bulandi
Senin kaçıncı gün embriyosuyduYok canım gebelik testi
Evet hepsinde var ama kan verdim 39 çıktı bu değerle neden silik hala net değil erken gebelik testi hır de acaba değer mi düşüyorHepsinde de var gözüküyor
Markadan markaya da değişiklik gösterebilir cnm hep aynı marka ile yapmakta fayda var o yüzdenAfter 10 marka kızlar her gün aynı yada sonradan siliklesiykr tabi bugün biraz daha erken ve bir tık koyu çıktı
Hepsi aynı test canım attim bakabilirsin kan da verdim beta çıktı ama tette hala koyulasamiyor yaKeske ilkini hangi testle yaptiysan ikinciyide ayni testle yapsaydın canim bence her testin gösterme algilama seviyesi fatklidir yani bi atsana testleri bizde bakalım
Kötü düşünme bence güzel enerji yollayalım evreneEvet hepsinde var ama kan verdim 39 çıktı bu değerle neden silik hala net değil erken gebelik testi hır de acaba değer mi düşüyor
5. Gün embriyosu cnm 2 tane transfer olduSenin kaçıncı gün embriyosuydu
Yaa ne güzel5. Gün embriyosu cnm 2 tane transfer oldu
Amin inş canım darısı tüm isteyenlere inş sağlıklaYaa ne güzeldarısı bizlere inşallah
Ben ilk transferimde erken gebelik testi almadım fakat dediğiniz gibi kaset testi hergün yeniledim her seferinde negatif gördüm. Kasetlerde belli olmayabilir diye düşünüp 12. Günde kan verdim yine negatiftikan verene kadar kendimi bir nevi hazırladım, ama ilaçları bırakmamıştım.kısmet.
Bende bu sefer 7. Günden sonra yapmayı düşünüyorum.çünkü beta 7 günden sonra vücutta artmaya başlıyormuş. Ben genel olarak güçlü olmaya çalışıyorum. İlk transferimde tutmayınca ben ağlamadım eşim günlerce ağladı.Eşime evlat edinelim uğraşmayalım artık dedim ben 35 eşim 40 oldu. Belki biz dünyaya birilerine kol kanat olmak için gönderildik dedim. Gücümüz gençliğimiz varken başvuralım dedim istemedi. Tabi ki doğurmayı çok diliyorum. Tevekkül diyip başladık. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet hepsi ayni gozukuyor ee bi kan verseydin canım belki katlanmistir değerin böyle idrar testiyle emin olamazsin kiHepsi aynı test canım attim bakabilirsin kan da verdim beta çıktı ama tette hala koyulasamiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?