Hangi üniversite canımKızlar hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederimF fadih kuzum gidip kan verdim benim üniversite olduğu için görüşmeler öğleden sonraya kaldı. Doktorun yanına girdim tebrik etti erken çağırdım ameliyatım olduğu için ama bugüne göre güzel değer dedi. Yükselir inşallah ama kalp atışına kadar risk devam ediyor cuma tekrar gel 3 hafta sonra da kese ve kalp atışına bakalım dedi :)
Transferden sonra 2. İle 6.7. Gün aralığında tutunuyor canımKızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyormbide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı
Akdeniz üniversitesi canımTransferden sonra 2. İle 6.7. Gün aralığında tutunuyor canım
Hadi güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruzKanı verdim hadi hayırlısı, 9 gün geçti şurada 1 saat nasıl gececek
Aynen öyle kuzumBiriyle tanistim o da transferden bir gün sorma tatile gittim progesteronu da yanina almayi unutmus donüyorki hamile yani allah ol dedikten sonra oluyor
Bende çok kararsızım pazartesi işbaşı yapıcam sanırımKızlar ne yaptınız artık işe başlayan oldumu benim 10 günlük raporum vardı bu hafta bitiyor sizce ne yapıyım bir hafta daha alıyım mı sizce
Çok teşekkür ederimTransferden sonra 2. İle 6.7. Gün aralığında tutunuyor canım
Bence kendinizi nasıl en iyi hissedeceğinizi düşünün ve öyle verin kararıKızlar ne yaptınız artık işe başlayan oldumu benim 10 günlük raporum vardı bu hafta bitiyor sizce ne yapıyım bir hafta daha alıyım mı sizce
Hadi Rabbim sana hayırlı güzel kapılar açsın inşallahKanı verdim hadi hayırlısı, 9 gün geçti şurada 1 saat nasıl gececek
Benimde bugün 15:30 daydı canım. Umarım ikimizde buraya güzel pozitif haberlerle gelirizKizlarr bugün saat 14.30 da transferim olacak lütfen dua edin bende pozitif gebelikler arasına katilayim inşallah
Bende bugüm transfer oldum pazartesi doktor işe gidebilirsiniz dedi. Ben kararsızım ama çokKızlar ne yaptınız artık işe başlayan oldumu benim 10 günlük raporum vardı bu hafta bitiyor sizce ne yapıyım bir hafta daha alıyım mı sizce
Ben yardımcı olabilirim belki diye cevap yazayım dedim cnm . Transferin 5. Gününden itibaren normal test ile yaptım o gün çıkmadı sonra her geçen gün koyulaştı fikir olur diye ekliyorum cnm ekeMerhaba 7. Günde erken test mi yaptınız??
Ben ilk transferimde 6. 7. Günde normal kaset test yaptım negatifti. Yinede 12. Günde kan verip yine negatifi görmüştüm.
Yarın yine transferimin 6 günü. İdrar testi alsam mı diye düşünüyorum.erken testmi normal test mi alsam diye düşünüyorum. O yüzden sordum.
Gebeliğiniz hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba size transferden kaç gün sonraya kese randevusu verdilerHadi bakalim canim sali günü keseyi görmeye gidicez insallah her sey yolunda gider rabbim yardimcimiz olsun
Ayyyy çok heyecanlandım sonuç çıktı mı canımKanı verdim hadi hayırlısı, 9 gün geçti şurada 1 saat nasıl gececek
Ayy hadi hayırlısı canım inşallah güzelhaberler verirsinKanı verdim hadi hayırlısı, 9 gün geçti şurada 1 saat nasıl gececek
Ovulasyon testi dimi bu canımBen yardımcı olabilirim belki diye cevap yazayım dedim cnm . Transferin 5. Gününden itibaren normal test ile yaptım o gün çıkmadı sonra her geçen gün koyulaştı fikir olur diye ekliyorum cnm eke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?