Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar transfer günü 1 gün mü oluyor yoksa diğer günmu 1.gun sayılıyordu

Kizlar 3.gün embriyo bugün 10.gün transferin test yapmaya korkuyorum gün yaklaştığından mıdır hiç belirti yok ne yapsam,test marka önerisi olan varmiii

Bilmiyorum ki canim kilom ayni benimde ne biliyim sen ne durumdasin canım o kadar kalabaliklastik ki inan unuttum kimin ne yaptığını kusuruma bakma
Ben dün transfer oldum dünden beri yatıp duruyorum erken gebelik testlerini ve sigarayı kafama takmamak için ezel i ilk bölümden açıp izlemeye başladım işte 1 kasımda sonucumu alacağım

Keşke ama zar zor buldum bunuda
İnşallah öyledir canım ya
Strese sokma kendini canım korkularını anlıyorum ama inan olacak her türlü oluyo bunu kendimede cok kez söylüyorum Rabbim nasip etmiştir bu defa inşallah saglikli bi şekilde kucaklarsin bebeğini hemen karalar bağlama dur bakalım bi kan ne çıkacak

Ben dün transfer oldum dünden beri yatıp duruyorum erken gebelik testlerini ve sigarayı kafama takmamak için ezel i ilk bölümden açıp izlemeye başladım işte 1 kasımda sonucumu alacağım
Aramizda un gün var canım hadi hakkında hayırlısı olsun benimde ilk gunden beri var gazim ama ben progestana bağladım ne biliyim bende zor dayanıyorum test için valla yapinca negatifi görünce cok kötü oluyor insan o yüzden yapmayida istemiyorum erken zaten daha dayanicaz güzel haberleri alacaz inşallah

Yok kız üzüleceğim bir durum yok şuan çok şükür pozitifim sonuçta ama sadece bu dandik teste sinirim bozuk

Yok kız üzüleceğim bir durum yok şuan çok şükür pozitifim sonuçta ama sadece bu dandik teste sinirim bozuk
Tamam sirnirlenmede bak ne güzel pozitifi gördün bebişin karninda sev dua et pazartesiyi bekle canım güzelce kanini ver yüksekçe bi değer gör tamam mi boyle test yapipta kendini strese sokma

Nasil bi akinti canim benimde arada şeffaf bi akintim oluyor netten baktimda östrojen fazlalığından oluyor diyo oyle rahatladim

Canm durumun nasıl bı belirtin varmi
Birde transferden sonraki gün mü 1.gun sayılıyor aceba
Valla benim hastanem transfer oldugumuz gunude sayiyo canim ama ben saymıyorum bugün 4.gunum transfer hariç valla hic bi değişikliğim yok belirtimde yok canim sen nasılsın

Valla benim hastanem transfer oldugumuz gunude sayiyo canim ama ben saymıyorum bugün 4.gunum transfer hariç valla hic bi değişikliğim yok belirtimde yok canim sen nasılsın
Anladm canm bende merak ediyordum 1.gun hangisi diye. Benm dün bacak ağrısı az birşeyde kasıklarda batma okadr bugün hafif bel öyle bilmiyorum belki yatmaktandr yat yat bı hal olduk

Anladm canm bende merak ediyordum 1.gun hangisi diye. Benm dün bacak ağrısı az birşeyde kasıklarda batma okadr bugün hafif bel öyle bilmiyorum belki yatmaktandr yat yat bı hal olduk
Bimiyorum valla canim bacak agrim aksamlari oluyor arada ama benim bacaklarim genelde hep ağrır o yüzden pek belirtiden saymadim onu sadece karnima arada biseyler batiyo benimde onkadar ondan baska biseyim yok hayırlısı bakalım sen ne zaman test yapmayı dusunuyosun

Amin canm hayrlısi herzman bana ayın 29una verdi test gününü. 10 güne denk geliyor. Ama ben 8. Günü yapıcam eşimle İst geldik memlekette yaşıyoruz olumlu olursa inşallah ben burda kalıcam onun sınavı olduğu için erken bakıyoruz ona göre bilet ayarlicaz olumsuz olursa zaten beraber dönüş o şekilde hayrlısi inşallah

Bende 8.gunu idrar testi yapmayi düşünüyorum canim pozitif olursa kan verecem olmazsa 12.gunu bekler oyle veririm kani ama hicte umudum olmaz heralde hayırlısı bakalım inşallah pozitif diye bagiririz buralarda

Canım enerjin için teşekkür ederim. Kimyasal a dönme durumu var mi peki şuan artmış ama bilmiyorum artış genelde herkesin iki katından faza oluyor ya benimki neden tam 2 kat oldu daha artamadi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…