Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kizlar size doktorunuz positivten sonra cinsel iliski hakkinda birsey dedi mi ke zamandan itibaren izin veriyorlar
Benim doktorum bu konuda bi kısıtlama getirmiyor fakat cümleyi söyle bitiriyor. Siz özel annelersiniz zor elde ediyorsunuz meşakkatli süreçlerden geciyorsunuz tüm gebeliklerde ilk 3 ay risklidir :) o riski göze alma insiyatifini sana yüklemiş oluyor

Bende salı günü yada çarşamba günü şansımı denerim diye düşünüyorum test için ama işde ben neupogen iğne salınıyorum diye evdeki gebelik testi beni düşündürüyor
Hayırlısı olsun canm bence evde test yapmayalım kanda en doğrusu çıkıyor kesin sonuç

Nasıl güzel kalbin var Allah razı olsun canım benim

Hayırlısı olsun canm bence evde test yapmayalım kanda en doğrusu çıkıyor kesin sonuç
Geçen sefer çok yapmıştım evde hep negatifdi kandada 3 kez vermştm 5. 7. 12. Günde ve onlardada negatifdi... Belki salı günü 6. Gün kan veririm herkesden habersiz çok azar işitdydm öncekinde

Ben bunu ilk defa duyuyorum,
Bende ilk defa duymuştum internetde araştırdım gebelik aşısı diye geçiyormuş rahimin içine veriyor ilacı sonrada test gününe kadar her gün küçük bir doz salıyorum... Embriyonun tutunmasını sağlıyormuş tabii kesinlik yok ama uygulanan bir yöntemmiş...

Benim bugün 7. Günüm bana da 29 u dediler ama hafta sonu diye 28 inde gidicem
Bana 31 ekim dediler pztesine denk geliyor izin almam sıkıntı olabileceği için ya cmtesi ya pazar veririm kanı diye düşndm tabiii ondan öncede dayanmayıp öncesinde kan vermezsem

Yok canım belki hafta sonu yaparım. 3. Gün embriyosu benim o yüzden zaten yapsam da negatif çıkar diye düşünüyorum şimdi için
Aynen canım olabilir 10.gunden once yapma bence inşallah güzel sonuçlar alırsın

Seffaf benimde canım renkli değil hic nedense bugun bi artısa gecti
Normal diyolar canimy akintiya benimki boyle seffaf uzayan akinti geliyo canim ama ara ara geliyo sürekli değil tup bebek hemsiresiyim diyen basliktada hemsireye sordum normak dedi korkma kan gelmedigi muddetce sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…