- 3 Temmuz 2022
- 34
- 34
- 3
- 28
Seffaf benimde canım renkli değil hic nedense bugun bi artısa gectiNasil bi akinti canim benimde arada şeffaf bi akintim oluyor netten baktimda östrojen fazlalığından oluyor diyo oyle rahatladim
Benim doktorum bu konuda bi kısıtlama getirmiyor fakat cümleyi söyle bitiriyor. Siz özel annelersiniz zor elde ediyorsunuz meşakkatli süreçlerden geciyorsunuz tüm gebeliklerde ilk 3 ay risklidir :) o riski göze alma insiyatifini sana yüklemiş oluyorKizlar size doktorunuz positivten sonra cinsel iliski hakkinda birsey dedi mi ke zamandan itibaren izin veriyorlar
Bende salı günü yada çarşamba günü şansımı denerim diye düşünüyorum test için ama işde ben neupogen iğne salınıyorum diye evdeki gebelik testi beni düşündürüyorAyyyy amiinnnn inşallah valla yaaaa
Hayırlısı olsun canm bence evde test yapmayalım kanda en doğrusu çıkıyor kesin sonuçBende salı günü yada çarşamba günü şansımı denerim diye düşünüyorum test için ama işde ben neupogen iğne salınıyorum diye evdeki gebelik testi beni düşündürüyor
Nasıl güzel kalbin var Allah razı olsun canım benimTabi ki belirtisiz çok hamile kalan var hatta bence daha fazla . Dua hep ediyorum cnm İnan duanın gücüne çok inanıyorum her gün Meryem suresi okuyup arkasından herkese dua ediyorum . Hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberi vereceksin inş inanıyorum ben
Ben bunu ilk defa duyuyorum,Kızlar bana doktorum transfer öncesi rahim içini neupogen'le yıkadı transferim yıkamadan 3-3.5 saat sonra oldu ama çok az doz şeklinde her gün neupogen salıyorum 2-3 gün sonra gebelik testi yaparsam yanılma payı varmı acaba?
Geçen sefer çok yapmıştım evde hep negatifdi kandada 3 kez vermştm 5. 7. 12. Günde ve onlardada negatifdi... Belki salı günü 6. Gün kan veririm herkesden habersizHayırlısı olsun canm bence evde test yapmayalım kanda en doğrusu çıkıyor kesin sonuç
3 ay yasak canım :)Kizlar size doktorunuz positivten sonra cinsel iliski hakkinda birsey dedi mi ke zamandan itibaren izin veriyorlar
Bende ilk defa duymuştum internetde araştırdım gebelik aşısı diye geçiyormuş rahimin içine veriyor ilacı sonrada test gününe kadar her gün küçük bir doz salıyorum... Embriyonun tutunmasını sağlıyormuş tabii kesinlik yok ama uygulanan bir yöntemmiş...Ben bunu ilk defa duyuyorum,
Bana 31 ekim dediler pztesine denk geliyor izin almam sıkıntı olabileceği için ya cmtesi ya pazar veririm kanı diye düşndmBenim bugün 7. Günüm bana da 29 u dediler ama hafta sonu diye 28 inde gidicem
Aynen canım olabilir 10.gunden once yapma bence inşallah güzel sonuçlar alırsınYok canım belki hafta sonu yaparım. 3. Gün embriyosu benim o yüzden zaten yapsam da negatif çıkar diye düşünüyorum şimdi için
Benm doktorum sonraki günü 1. Gün diye sayıyorCanm durumun nasıl bı belirtin varmi
Birde transferden sonraki gün mü 1.gun sayılıyor aceba
vis a visVarmı önerebilecegin bir film dizi sarmam lazım diziyekafamı dağıtmam lazım yoksa daha 1. Gündeyim gidip test alacağım
Normal diyolar canimy akintiya benimki boyle seffaf uzayan akinti geliyo canim ama ara ara geliyo sürekli değil tup bebek hemsiresiyim diyen basliktada hemsireye sordum normak dedi korkma kan gelmedigi muddetce sıkıntı yokSeffaf benimde canım renkli değil hic nedense bugun bi artısa gecti
Vallahi zor dayanıyoruzBana 31 ekim dediler pztesine denk geliyor izin almam sıkıntı olabileceği için ya cmtesi ya pazar veririm kanı diye düşndmtabiii ondan öncede dayanmayıp öncesinde kan vermezsem
Canım benim de erken gebelik testim hep silikti, gönlünü ferah tut, hersey güzel olur inşallahMerhabalar dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evde yaptığım testler bir koyu bi silik çizgi çıkdı böyle olupda hamile olan varmı ?
İnşallah canım ya hepimiz güzel sonuçlar alalımAynen canım olabilir 10.gunden once yapma bence inşallah güzel sonuçlar alırsın
Aynen bu defa dayanacam diyorum ama yinede birşeyler dürtüyor salı veya çarşambaya şansımı denesem diyeVallahi zor dayanıyoruz
Ahaha diren direnAynen bu defa dayanacam diyorum ama yinede birşeyler dürtüyor salı veya çarşambaya şansımı denesem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?