- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Ee kuzum var dedin ya ağrı ben mi yanlış okudum . Benim aslında ilk günden beri vardı ve yine diyorum bence kullanılan hormonların yoğunluğundan kaynaklanıyor bir de bazı kadınlar rahimdeki şeyleri çok hissedermiş bazıları hissetmezmiş onunla da alakalı olabilirBu ağrı ne zaman olmaya başladı peki canım bende hic ağrı sızı yok valla henüz
Yok canim var demedim kardesimde oyle oluyomus dedim bende hic bisey yok valla bugün 4.gunum benim adet sancimda cok olmaz oyle zaten adetim basladigi an baslar agrim oncesinde agri yasamam asla belki ondandir bilemedim ki inşallah benimledir bebeklerimEe kuzum var dedin ya ağrı ben mi yanlış okudum . Benim aslında ilk günden beri vardı ve yine diyorum bence kullanılan hormonların yoğunluğundan kaynaklanıyor bir de bazı kadınlar rahimdeki şeyleri çok hissedermiş bazıları hissetmezmiş onunla da alakalı olabilir
Benim sadece gazım var onun dışında hic biseyim yok canım oda belirtiden sayilir mi bilemiyorumEe kuzum var dedin ya ağrı ben mi yanlış okudum . Benim aslında ilk günden beri vardı ve yine diyorum bence kullanılan hormonların yoğunluğundan kaynaklanıyor bir de bazı kadınlar rahimdeki şeyleri çok hissedermiş bazıları hissetmezmiş onunla da alakalı olabilir
Tamam kuzum şimdi okudum bende yanlış okumuşum , kesin onunla alakalıdır cnm bence çünkü dün kuzenim geldi 10 haftalık hamile onun da ağrısı çok olmuş doktor demiş ona bazı kadınlar rahimlerinde olan biteni çok hisseder bazısı da hiç hissetmez ikisi de gayet normal demiş . Mesela ben yumurtamın çatladığı günler bile regl ağrısı gibi ağrı çekerim çok hissederim yani . Eminim bebeğin seninle için rahat olsun kuzumYok canim var demedim kardesimde oyle oluyomus dedim bende hic bisey yok valla bugün 4.gunum benim adet sancimda cok olmaz oyle zaten adetim basladigi an baslar agrim oncesinde agri yasamam asla belki ondandir bilemedim ki inşallah benimledir bebeklerim
O bende de var canımBenim sadece gazım var onun dışında hic biseyim yok canım oda belirtiden sayilir mi bilemiyorum
Teşekkür ederim içim rahat etti :)Evet canım bende oldu telaşlanma normal
Yaş 33 2. Deneme 5. Gün embriyosu (4Aa-3ab) transfer günü 19 EkimMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif
Benimde yumurtlama günleri bazen kasik ağrım çok olur oyle bilirim ama ne biliyim arada karnima batmalar giriyor o kadar onun dışında hiç biseyim yok ama belirtisizde pozitifi gören çok oldu biliyorum takilmamaya çalışıyorum inaniyorum bebislerim benimle dualarınızı esirgemeyin olur mu kimin duasi kabul olur belli olmaz çünküTamam kuzum şimdi okudum bende yanlış okumuşum , kesin onunla alakalıdır cnm bence çünkü dün kuzenim geldi 10 haftalık hamile onun da ağrısı çok olmuş doktor demiş ona bazı kadınlar rahimlerinde olan biteni çok hisseder bazısı da hiç hissetmez ikisi de gayet normal demiş . Mesela ben yumurtamın çatladığı günler bile regl ağrısı gibi ağrı çekerim çok hissederim yani . Eminim bebeğin seninle için rahat olsun kuzum
Aynen estradiol ve progestan fitil kullaniyorum bitek estradioldan olduğunu sanmiyorum çünkü onu cok önce başladım kullanmaya ama progestandan olabilir yada bebislerden bilemiyorum hayırlısı bakalım bi kaç güne mujdeli haberi verecem inşallahO bende de var canımvallahi kullandığımız hormonlardan mi hamilelikten mi bilmiyorum ama ilaçlardan değilse sayılır
Canım bende progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez 2 adet bazen bende zorlanıyorım koymakta... Akıntımda oluyor bana hemşirem akıntın olursa panik yapma normaldir demişti...günlük ped kullanıyorum hatda bazen lavaboya gtdiğimde küçük parçalar halinde aktığını görüyorum ama normal dedikleri için açıkcası üzerinde durmadımKızlar bir şeyi soracaktm. Lutinus fitil kullanıyorum. Sabah fitili kullanacakken afedersinz biraZ darlık hissettm zor oldu yani aceba nedense. Bide çamaşırım baya ıslandı pijamama kadr hissettm o derece
Senin test günün ne zamandı canımAynen estradiol ve progestan fitil kullaniyorum bitek estradioldan olduğunu sanmiyorum çünkü onu cok önce başladım kullanmaya ama progestandan olabilir yada bebislerden bilemiyorum hayırlısı bakalım bi kaç güne mujdeli haberi verecem inşallah
Fitilin ucunu biraz ıslatıp koyunca daha çabuk giriyor bide öyle deneyin istersenizCanım bende progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez 2 adet bazen bende zorlanıyorım koymakta... Akıntımda oluyor bana hemşirem akıntın olursa panik yapma normaldir demişti...günlük ped kullanıyorum hatda bazen lavaboya gtdiğimde küçük parçalar halinde aktığını görüyorum ama normal dedikleri için açıkcası üzerinde durmadım
Her zaman değil ama bazen oluyor birde öyle deniyim teşekkürlerFitilin ucunu biraz ıslatıp koyunca daha çabuk giriyor bide öyle deneyin isterseniz
Benimde yumurtlama günleri bazen kasik ağrım çok olur oyle bilirim ama ne biliyim arada karnima batmalar giriyor o kadar onun dışında hiç biseyim yok ama belirtisizde pozitifi gören çok oldu biliyorum takilmamaya çalışıyorum inaniyorum bebislerim benimle dualarınızı esirgemeyin olur mu kimin duasi kabul olur belli olmaz çünkü
Tabi ki belirtisiz çok hamile kalan var hatta bence daha fazla . Dua hep ediyorum cnm İnan duanın gücüne çok inanıyorum her gün Meryem suresi okuyup arkasından herkese dua ediyorum . Hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberi vereceksin inş inanıyorum benAynen estradiol ve progestan fitil kullaniyorum bitek estradioldan olduğunu sanmiyorum çünkü onu cok önce başladım kullanmaya ama progestandan olabilir yada bebislerden bilemiyorum hayırlısı bakalım bi kaç güne mujdeli haberi verecem inşallah
erken yapılan testlerde değerler düşük olduğu için ikinci çizginin silik çıkması çok normal, hatta bütün pozitiflerin başta silikMerhabalar dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evde yaptığım testler bir koyu bi silik çizgi çıkdı böyle olupda hamile olan varmı ?
Canım öyle demee. Birdaha hiç yapmadın mı test?Gözünüz aydın. Bu bana umut oldu benimde bugün 7. Günüm evde idrar testi yaptım kocaman bir negatif umudumu kaybediyorum artık bu seferde olmayacak diye
Benide haftaya perşembe çağırdı ultrason içinBenim de 6 Ekim transferdi, pazartesi 100 çıkmıştı dün 300çıktı , doktor iyi demişti artışına, şimdi kese görmek için 10 gün sonraya randevu verdi. Sizde nasıl gidiyor süreç ?
Gaz bendede çok varBenim sadece gazım var onun dışında hic biseyim yok canım oda belirtiden sayilir mi bilemiyorum
Bu sabah zaten yaptım 7. Günüm bugün anca. Bidaha da yapmak istemiyorum düşürdü modumu fena derecede. Karnım da ağrıyo adetime 3 gün var olucam sanırımCanım öyle demee. Birdaha hiç yapmadın mı test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?