İnşallah kızlar duanıza unutmayın beni de kese görene kadar devam edecek herhalde bu da çok zormuşAynen canım tam iki kati olmus iste korkma bir sonraki daha yuksek çıkacaktır emin ol stres yapip bebisinide germe
Hayir canım aynısı bende de oluyor sadece aparatı arkasını ilacı koyarken içeri ittiriyoruz ya çıkarırken de aparatin arkasina bastırılmış şekilde çek ki icerideki sıvıyı içine enjektorle çekermiş gibi olmasınBende de oluyor ben sadece lutinus kullandım diğerlerini bilmiyorum. Ama acaba apartı iyi kullanamıyormuyum çok iyi yerleşmiyormu diye düşünmeye başladım sürekli çarşaf değişiyorum benim özellikle koyduğum esnada apartı çıkarırken geri gelio
Ayyyy amiinnnn inşallah valla yaaaaBende 8.gunu idrar testi yapmayi düşünüyorum canim pozitif olursa kan verecem olmazsa 12.gunu bekler oyle veririm kani ama hicte umudum olmaz heralde hayırlısı bakalım inşallah pozitif diye bagiririz buralarda
Aynı durumdayız ben de dün transfer oldum yatışa devam hakkımızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallahBen dün transfer oldum dünden beri yatıp duruyorum erken gebelik testlerini ve sigarayı kafama takmamak için ezel i ilk bölümden açıp izlemeye başladımişte 1 kasımda sonucumu alacağım
Benim bugün 7. Günüm bana da 29 u dediler ama hafta sonu diye 28 inde gidicem29 ekim canim coook var daha
Teşekkürler bende seni tebrik ederim sağlıcakla kucağımıza alalımcanım senıde tebrık ederım masallah katlanarak yukselsın ınsallah
Bnm neredeyse hiç belirtim olmadi son iki gün gogsumde ağrı oldu halada devam ediyor o ağrı kendinde belirti arama herkeste farklı oluyor hatta ilaçlardan oluyor kimisinde içini rahat tut ki olumlu sonuç alasın bol bol kuruyemis ye avakado her gün süt yumurta ve en önemlisi dua ni eksik etme her gün Meryem süresi aç dinle dualarım seninleÖncelikle pozitif olan bütün arkadaşlarımı kutlarım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah negatif olanlar için umut hep var Rabbim ol der ve olur gücümüzü kaybetmeyelim yeterki benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum gerçekten zor benim 3.transferim test tarihim 26 Ekim o güne kadar sabretmeyi düşünüyorum inşallah başarabilirim. Pozitif olan arkadaşlar hep soruluyor ama herhangi bir belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması gibi ya da hiç belirtisi olmadan pozitif sonuç alanınız var mı acaba gerçekten bazen umutsuzluğa kapılıyorum artık ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Rabbım ol derse olur onun öyle bi vakti varki olacaksa hiçbir şey engel olamaz Rabbın seni okadar çok seviyorki senin daha çok dua etmeni istiyor isyan etmeden senden gelene razıyım de şükret ben umut ediyorum ki ikinci de sen anne olacaksınNegatif çıktı
Hangi şehirde idiniz dondurulmus embriyo mu idi yoksa taze transfer mi benim işim stresli olduğu için 10 gün rapor aldım diğer riske giremedim oturup film İzliycem hemde dinlenmiş olurumAynı durumdayız ben de dün transfer oldum yatışa devam hakkımızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallah
Allah razı olsun sizden Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallahRabbım ol derse olur onun öyle bi vakti varki olacaksa hiçbir şey engel olamaz Rabbın seni okadar çok seviyorki senin daha çok dua etmeni istiyor isyan etmeden senden gelene razıyım de şükret ben umut ediyorum ki ikinci de sen anne olacaksın
Zor olmaz mi canım stresi huc bitmiyor ki bi ohh diyemiyoruz Allah'ım korktuğumuz yere ugratmasin inşallahİnşallah kızlar duanıza unutmayın beni de kese görene kadar devam edecek herhalde bu da çok zormuş
Bende oyle yapacağım valla hayırlısı bakalımBenim bugün 7. Günüm bana da 29 u dediler ama hafta sonu diye 28 inde gidicem
Varmı önerebilecegin bir film dizi sarmam lazım diziyeBana bir tane embriyo transfer edildi 1 hafta rapor yazdılar bende senin gibi düşünüyorum bol bol Netflix ve kadınlar kulübü
Yok canım belki hafta sonu yaparım. 3. Gün embriyosu benim o yüzden zaten yapsam da negatif çıkar diye düşünüyorum şimdi içinBende oyle yapacağım valla hayırlısı bakalımtest yaptin mi hic sen ?
Canım inan yazmayı unuttum buraya kafam bulanık oldu mu sıkıntı mı var değer düşer mi diye. Allahim kolaylastirsin vesile versin sizlere hepimize tattirsjn. Bendeki stres kese ve kalbe kadar devam edecek sanırım hala inanamıyorum.lifeve kuşum çok sevindim. İnşallah rabbim tamamına erdirir sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebisine.
Değerin bence normal ama aklında acaba kalmaması için iki gün sonra tekrar kan ver istersen iki katından fazla artış olacaktır. 8. Gün ile 10. Güne göre iyi yanı değerin bundan sonrasında ikiye değil hatta üçe dörde katlayarak gidecek bu değer. 6. Ayda maksimuma ulaşıyor beta HCG. Sonrasında katlayarak giymiyor diye biliyorum ben.
Hiç korkma bence herşey yolunda. Bebisin seninle.
Bizler içinde dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş
Amin canım Allah razı olsunZor olmaz mi canım stresi huc bitmiyor ki bi ohh diyemiyoruz Allah'ım korktuğumuz yere ugratmasin inşallah
Teşekkür ediyorum genelde kapalı oluyo ama bi daha dikkat edecem:)Hayir canım aynısı bende de oluyor sadece aparatı arkasını ilacı koyarken içeri ittiriyoruz ya çıkarırken de aparatin arkasina bastırılmış şekilde çek ki icerideki sıvıyı içine enjektorle çekermiş gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?