Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hayir canım aynısı bende de oluyor sadece aparatı arkasını ilacı koyarken içeri ittiriyoruz ya çıkarırken de aparatin arkasina bastırılmış şekilde çek ki icerideki sıvıyı içine enjektorle çekermiş gibi olmasın

Bende 8.gunu idrar testi yapmayi düşünüyorum canim pozitif olursa kan verecem olmazsa 12.gunu bekler oyle veririm kani ama hicte umudum olmaz heralde hayırlısı bakalım inşallah pozitif diye bagiririz buralarda
Ayyyy amiinnnn inşallah valla yaaaa

Ben dün transfer oldum dünden beri yatıp duruyorum erken gebelik testlerini ve sigarayı kafama takmamak için ezel i ilk bölümden açıp izlemeye başladım işte 1 kasımda sonucumu alacağım
Aynı durumdayız ben de dün transfer oldum yatışa devam hakkımızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallah

Bnm neredeyse hiç belirtim olmadi son iki gün gogsumde ağrı oldu halada devam ediyor o ağrı kendinde belirti arama herkeste farklı oluyor hatta ilaçlardan oluyor kimisinde içini rahat tut ki olumlu sonuç alasın bol bol kuruyemis ye avakado her gün süt yumurta ve en önemlisi dua ni eksik etme her gün Meryem süresi aç dinle dualarım seninle

Negatif çıktı
Rabbım ol derse olur onun öyle bi vakti varki olacaksa hiçbir şey engel olamaz Rabbın seni okadar çok seviyorki senin daha çok dua etmeni istiyor isyan etmeden senden gelene razıyım de şükret ben umut ediyorum ki ikinci de sen anne olacaksın

Aynı durumdayız ben de dün transfer oldum yatışa devam hakkımızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım inşallah
Hangi şehirde idiniz dondurulmus embriyo mu idi yoksa taze transfer mi benim işim stresli olduğu için 10 gün rapor aldım diğer riske giremedim oturup film İzliycem hemde dinlenmiş olurum

Allah razı olsun sizden Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah

lifeve kuşum çok sevindim. İnşallah rabbim tamamına erdirir sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebisine.
Değerin bence normal ama aklında acaba kalmaması için iki gün sonra tekrar kan ver istersen iki katından fazla artış olacaktır. 8. Gün ile 10. Güne göre iyi yanı değerin bundan sonrasında ikiye değil hatta üçe dörde katlayarak gidecek bu değer. 6. Ayda maksimuma ulaşıyor beta HCG. Sonrasında katlayarak giymiyor diye biliyorum ben.

Hiç korkma bence herşey yolunda. Bebisin seninle.
Bizler içinde dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş

Kizlar size doktorunuz positivten sonra cinsel iliski hakkinda birsey dedi mi ke zamandan itibaren izin veriyorlar

Ben de bugün ikinci defa kan verdim. 7. gün testim 70 çıkmıştı bugün 9. günüm 179 çıktı. Daha önce hiç artış yaşamadığım için bilmiyorum artışı normal mi? Doktoruma da soramıyorum kızacak pazartesini niye beklemedin diye

Canım inan yazmayı unuttum buraya kafam bulanık oldu mu sıkıntı mı var değer düşer mi diye. Allahim kolaylastirsin vesile versin sizlere hepimize tattirsjn. Bendeki stres kese ve kalbe kadar devam edecek sanırım hala inanamıyorum.

Teşekkür ediyorum genelde kapalı oluyo ama bi daha dikkat edecem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…