Canım tebrık ederım maşallah sağlıcakla buyusun ınsallahCanım çok teşekkür ederimşöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı
Yok bende kahve rengi akıntı olmuyor zaten normal akıntı varCanım bende kullanıyorum ama hiç kahve akıntı olmuyor ki ikinci kutudayim bence doktoruna sor beyaz akıntı normal diye biliyorum sadece
Anladm canm Allah razı olsunCanım bende progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez 2 adet bazen bende zorlanıyorım koymakta... Akıntımda oluyor bana hemşirem akıntın olursa panik yapma normaldir demişti...günlük ped kullanıyorum hatda bazen lavaboya gtdiğimde küçük parçalar halinde aktığını görüyorum ama normal dedikleri için açıkcası üzerinde durmadım
Bence sakın modunu düşürme Allah’ın izniyle görürsün 9.günBu sabah zaten yaptım 7. Günüm bugün anca. Bidaha da yapmak istemiyorum düşürdü modumu fena derecede. Karnım da ağrıyo adetime 3 gün var olucam sanırım
canım senıde tebrık ederım masallah katlanarak yukselsın ınsallahKızlar ilk testim salı günü 87 bugünkü testim 148 nasıl sizce 4.gün embriyosu transfer tarihi 7 ekim
Çok normal o zman takılma benceYok bende kahve rengi akıntı olmuyor zaten normal akıntı var
Teşekkürler canm benmÇok normal o zman takılma bence
Adetine kaç gün var? Ben adet gecince yapmistim koyu çıkmıştı belki gününe daha varsa ondan böyle cikabilir iyi olur insallahKızlar bugün 9. Günüm üstteki artımed alttaki bebetime ile yapıldı bir koyulaşma yok ne düşünüyorsunuz
Benim adetim transferden önce geçti canım ben erken oluyorum doktor geç transfer ediyor.Adetine kaç gün var? Ben adet gecince yapmistim koyu çıkmıştı belki gününe daha varsa ondan böyle cikabilir iyi olur insallah
Ayy hadi gör bebeğini gelOo kızlar görmeyeli hamişler baya artmış hepinize hayırlı olsun inşallahsağlıklı ilerlesin hrrkeisn pozitif olsun bende bugün kese girmeye gidicem heyecanliyim
Allah yardımcın olsun, mübarek cuma günü güzel haberlerle dön inşallahMerhabalar hanımlar bugün kan testi verecem çok ümidim yok çünkü evde gebelik testi yaptim negatif çıktı dua edin pozitif çıksın Allah'a tevekkül ettik
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim herkese nasb etsin sağlıkla benimde hayırla tutunmuşdur inşallaherken yapılan testlerde değerler düşük olduğu için ikinci çizginin silik çıkması çok normal, hatta bütün pozitiflerin başta silikkan testinde net görürsünüz, inşallah artarak ilerler, sağlıkla alırsınız kucağınıza
29 ekim canim coook var dahaSenin test günün ne zamandı canım
Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim hayırla sağlıkla hepimize anne olmayı nasb etsinerken yapılan testlerde değerler düşük olduğu için ikinci çizginin silik çıkması çok normal, hatta bütün pozitiflerin başta silikkan testinde net görürsünüz, inşallah artarak ilerler, sağlıkla alırsınız kucağınıza
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinTabi ki belirtisiz çok hamile kalan var hatta bence daha fazla . Dua hep ediyorum cnm İnan duanın gücüne çok inanıyorum her gün Meryem suresi okuyup arkasından herkese dua ediyorum . Hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberi vereceksin inş inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?