Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım tebrık ederım maşallah sağlıcakla buyusun ınsallah

Anladm canm Allah razı olsun

Kızlar bugün 9. Günüm üstteki artımed alttaki bebetime ile yapıldı bir koyulaşma yok ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 96E27D0C-B4BC-4EB3-8195-676CC0D79FB2.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar bugün 9. Günüm üstteki artımed alttaki bebetime ile yapıldı bir koyulaşma yok ne düşünüyorsunuz
Adetine kaç gün var? Ben adet gecince yapmistim koyu çıkmıştı belki gününe daha varsa ondan böyle cikabilir iyi olur insallah

Adetine kaç gün var? Ben adet gecince yapmistim koyu çıkmıştı belki gününe daha varsa ondan böyle cikabilir iyi olur insallah
Benim adetim transferden önce geçti canım ben erken oluyorum doktor geç transfer ediyor.

Kızlar merhaba.Transferimin 7.günü bugün ama hic belirtim yok arada kasık agrısı cok nadir ama sabah kalktıgımdan beri bi akıntı basladı bu da korkuttu beni negatif olmasından cok korkuyorum basına hic böyle gelen oldumu

Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim herkese nasb etsin sağlıkla benimde hayırla tutunmuşdur inşallah

Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim hayırla sağlıkla hepimize anne olmayı nasb etsin

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…