Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım enerjin için teşekkür ederim. Kimyasal a dönme durumu var mi peki şuan artmış ama bilmiyorum artış genelde herkesin iki katından faza oluyor ya benimki neden tam 2 kat oldu daha artamadi diyorum
İçin rahat etsin diye söyledim kuzum bence tabi ki Allah’ın izniyle yok yani için gerçekten rahat olsun . %60 üzeri artış normalken seninki tam iki katı artmış sakın olumsuz düşünüp bebeğini de üzme annesi inş sağlıkla artmaya da devam edecek

Normal diyolar canimy akintiya benimki boyle seffaf uzayan akinti geliyo canim ama ara ara geliyo sürekli değil tup bebek hemsiresiyim diyen basliktada hemsireye sordum normak dedi korkma kan gelmedigi muddetce sıkıntı yok
Ay ohhh vallahi içime su serptin canım cok sağol insallah hayırlı güzel haberler alırız

Merhabalar dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evde yaptığım testler bir koyu bi silik çizgi çıkdı böyle olupda hamile olan varmı ?
Hangisi silik hangisi koyu canım onu görmemiz lazım. Aynı test mi birde aynı saatte ve aynı yoğunlukta olmalı idrarın.

Hangisi silik hangisi koyu canım onu görmemiz lazım. Aynı test mi birde aynı saatte ve aynı yoğunlukta olmalı idrarın.
İki gün farklı test yaptım biri öğle saatinde biri ikindi vaktinde beş dk tuttum ve bu şekilde çıktı

Canım enerjin için teşekkür ederim. Kimyasal a dönme durumu var mi peki şuan artmış ama bilmiyorum artış genelde herkesin iki katından faza oluyor ya benimki neden tam 2 kat oldu daha artamadi diyorum
Canım
İnşallah kızlar duanıza unutmayın beni de kese görene kadar devam edecek herhalde bu da çok zormuş
Allahdan ümit kesilmez inşallah artışıda olacak bebeğinin , stres yapmamaya calısmalısın

Canımsın Allah razı olsun hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbım göz aydınlığı evlat versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…