- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
İçin rahat etsin diye söyledim kuzum bence tabi ki Allah’ın izniyle yok yani için gerçekten rahat olsun . %60 üzeri artış normalken seninki tam iki katı artmış sakın olumsuz düşünüp bebeğini de üzme annesi inş sağlıkla artmaya da devam edecekCanım enerjin için teşekkür ederim. Kimyasal a dönme durumu var mi peki şuan artmış amabilmiyorum artış genelde herkesin iki katından faza oluyor ya benimki neden tam 2 kat oldu daha artamadi diyorum
Sağol canım benim senden de Allah razı olsunNasıl güzel kalbin var Allah razı olsun canım benim
Ay ohhh vallahi içime su serptin canım cok sağol insallah hayırlı güzel haberler alırızNormal diyolar canimy akintiya benimki boyle seffaf uzayan akinti geliyo canim ama ara ara geliyo sürekli değil tup bebek hemsiresiyim diyen basliktada hemsireye sordum normak dedi korkma kan gelmedigi muddetce sıkıntı yok
Hangisi silik hangisi koyu canım onu görmemiz lazım. Aynı test mi birde aynı saatte ve aynı yoğunlukta olmalı idrarın.Merhabalar dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evde yaptığım testler bir koyu bi silik çizgi çıkdı böyle olupda hamile olan varmı ?
canım sonrasında guzel haberlerını beklıyoruzOo kızlar görmeyeli hamişler baya artmış hepinize hayırlı olsun inşallahsağlıklı ilerlesin hrrkeisn pozitif olsun bende bugün kese girmeye gidicem heyecanliyim
Tamamdr canm teşekkür ederimBenm doktorum sonraki günü 1. Gün diye sayıyor
İnsallah canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsünAy ohhh vallahi içime su serptin canım cok sağol insallah hayırlı güzel haberler alırız
İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize nasb etsinCanım benim de erken gebelik testim hep silikti, gönlünü ferah tut, hersey güzel olur inşallah
İki gün farklı test yaptım biri öğle saatinde biri ikindi vaktinde beş dk tuttum ve bu şekilde çıktıHangisi silik hangisi koyu canım onu görmemiz lazım. Aynı test mi birde aynı saatte ve aynı yoğunlukta olmalı idrarın.
CanımCanım enerjin için teşekkür ederim. Kimyasal a dönme durumu var mi peki şuan artmış amabilmiyorum artış genelde herkesin iki katından faza oluyor ya benimki neden tam 2 kat oldu daha artamadi diyorum
Allahdan ümit kesilmez inşallah artışıda olacak bebeğinin , stres yapmamaya calısmalısınİnşallah kızlar duanıza unutmayın beni de kese görene kadar devam edecek herhalde bu da çok zormuş
Merhaba , almak isterim halen duruyorsa İstanbul’da mısınızSelamlar cetrotide 1 kutu var elimde ihtiyaç olursa yardımcı olabilirim
Merhaba halen duruyorsa almak isterim. İstanbul’damısınızSelamlar cetrotide 1 kutu var elimde ihtiyaç olursa yardımcı olabilirim
Anladım canmGeçen sefer çok yapmıştım evde hep negatifdi kandada 3 kez vermştm 5. 7. 12. Günde ve onlardada negatifdi... Belki salı günü 6. Gün kan veririm herkesden habersizçok azar işitdydm öncekinde
Canımsın Allah razı olsun hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbım göz aydınlığı evlat versin herkeseİçin rahat etsin diye söyledim kuzum bence tabi ki Allah’ın izniyle yok yani için gerçekten rahat olsun . %60 üzeri artış normalken seninki tam iki katı artmış sakın olumsuz düşünüp bebeğini de üzme annesi inş sağlıkla artmaya da devam edecek
Fotoğraf yok canımİki gün farklı test yaptım biri öğle saatinde biri ikindi vaktinde beş dk tuttum ve bu şekilde çıktı
Eveettt besbelli maşallah
Bu seferde tedirginim yani ama gene gidecem diye düşünüyorummmm...Anladım canm
Allahım hamd olsun darısı herkese olsun sağlıkla hayırla Ne kadar şkür etsek az kurban olduğum RabbimEveettt besbelli maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?