Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Birdahakine sabah ilk idrarınla yap daha güzel göreceksin. Kaçıncı gün
Çok şükür canım
Bugün tam 10.günüm dün ve önceki gün öğle ikindi vakitlerinde yaptım bu şeklde beş dkda çıkdı pazartesi test günüm o günü kan verip sonucu atacağım inşallah Darısı sizlere isteyen herkese

Ama kesinlikle kimseye evde test yapmayı önermiyorum 8.gunden beri yaptım hep negatif çıktı bir umut bekliyorsun ama o kadar stres oldum ki karnıma ağrılar girdi sürekli eğer negatifse bari bir kere üzülelim ben pişman oldum evde test yaptığıma

Canımsın Allah razı olsun hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz Rabbım göz aydınlığı evlat versin herkese
Senden de Allah razı olsun canım benim amin amin inşallah Ben de yarın kan vermeye gidicem, normalde pazartesi ama yarın yaptırıcam bir de pazartesi yaptırıcam ki katlamış mı göreyim diye . Hep heyecan

Kan sonucum negatif malesef hamile kalanlara sagsalim bebeklerini kucaklarına almayi süreci bekleyenlere de pozitif olmasını benim gibi negatif olanlarda en kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah
Canım inşallah Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eder. Zor bir durum ama ümidini kaybetme

Reactions: Y R
Öyle oluyor haklısın negatif görsen ayrı , pozitif görsen ayrı bir stres.
Geçmiş olsun, çok üzgünüm Allahım tez vakitte hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin

Senden de Allah razı olsun canım benim amin amin inşallah Ben de yarın kan vermeye gidicem, normalde pazartesi ama yarın yaptırıcam bir de pazartesi yaptırıcam ki katlamış mı göreyim diye . Hep heyecan
Bugün idrar testi yaptın mı canım ?

Kan sonucum negatif malesef hamile kalanlara sagsalim bebeklerini kucaklarına almayi süreci bekleyenlere de pozitif olmasını benim gibi negatif olanlarda en kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…