Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Senden de Allah razı olsun canım benim amin amin inşallah Ben de yarın kan vermeye gidicem, normalde pazartesi ama yarın yaptırıcam bir de pazartesi yaptırıcam ki katlamış mı göreyim diye . Hep heyecan

Sorma kan vermek bu kadar stresli olmamisti hiç hadi inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olsun. Allahim cumanın hürmetine sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

Sorma kan vermek bu kadar stresli olmamisti hiç hadi inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olsun. Allahim cumanın hürmetine sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin amin Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize sağlıkla kucaklayacağımız bebekler nasip etsin inş

Merhaba canim benide listeye eklersen sevinirim. Biraz ani oldu daha yeni karar verdik, naturel transfer olacak bende. Transfere kadar ilac yok simdilik. 27 veya 28 ekim transfer insallah. Benim ikinci cocuk. Oglumda tüp bebek. 2020 de yaptik biz tüp bebek. Dört tane 3. gün embriyosu ve iki tane 5. gün embriyosu vardi. Hepsini dondurduk ikili paketlerde :) Oglum ikinci deneme. Simdi iki yil sonra dondurulmus kardeslerini koycaz 5. gün embriyo iyi kalite 2 tane. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin. Senin galiba positif hayirli olsun.

Canım benim de çok gazım var ya, internette biraz araştırdım gebelikte progesteron hormonu sindirimi yavaşlatır ki bağırsaklarda bebeğe yararlı maddeler daha çok emilebilsin yazıyordu. Ama bu da gaz ve kabızlık sorununa yol açarmış. Acaba tuttu da bizim progesteron iyice fırladı mı Benim enfeksiyon iyice coştu 5 dk da bir lavabodayım çok ağrı yapıyor, bu durum bir yandan umudumu azaltıyor bir yandan da böyle şeylerle tuttu herhalde diyorum deliye döndüm iyice

Valla canım ben fmf hastası olduğum için colcihum ilaci kullaniyorum o asla kabız yapmıyor beni ama sabahalri ve aksamlari aşırı gazim oluyo gun içerisinde pek olmuyo belkide usutuyorum ondan bilemedim inşallah dedigin gibidir canim bebislerimiz yapiyordur inşallah enfeksiyonu dedin mi doktoruna peki belki biseyler falan verirdi hala fitil kullaniyo musun sen ?

İnşallah canıım Güzel kan sonuçlarımızı paylaşalım inşallah.
Söyledim hatta crp sonucumu da gördü sadece işte steril eldivenle tak fitili dedi. Onu da bi kez denedim tövbe yarabbim Artık aparatsız elimle itebildiğim kadar itiyorum

bu arada 39 yasindayim

İyi yapiyon canım bende öyle yapiyorum valla test ne zaman yapmayı dusunuyosun ben bi evde yapiyim diyorum bi yapmayım test gunumde gidiyim kan veriyim diyorum kafam allak bullak hahah delirmeyeydik iyiydi

Kan sonucum negatif malesef hamile kalanlara sagsalim bebeklerini kucaklarına almayi süreci bekleyenlere de pozitif olmasını benim gibi negatif olanlarda en kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah
İnşallah sonrakinde pozitifi görürsün cnm kaçıncı denemendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…