Allah razı olsun 7.denememdi ama 5.denememde bir oğlum oldu çok şükür kardeşi olsun cok istedik nasipİnşallah sonrakinde pozitifi görürsün cnm kaçıncı denemendi?
normal bnmde karnimda oldu hiç belirtin olmasa bile takma kafanaMerhaba kizlar benim bugün sıklıkla alr karnıma böyle bıçak gibi küçük küçük batmalar oluyor yaa genelde herkes batmalari kasiklarda hissediyor benim karnında oluyor bu normal mi sizce ?
doktorunu ara akıntı azsa yerleşme kanaması dirİyi akşamlar kızlar ben göbekten oksapar diye bir iğne kullanıyorum coraspirinin yerine ama şimdi iğneyi vurdum kahverengi akıntım geldi sizce normal mi
Siz gebeliği son adete göre ayarlamadınız mı ?normal bnmde karnimda oldu hiç belirtin olmasa bile takma kafana
Yok canim baskf biseyim yok zaten çoğu zaman unutuyorum transfer oldugumu ama bi yandanda iyi oluyo zaman çabuk ve rahat geçiyor uzandigimda yada oturdugumda cok net hissediyorum bazen karnima batmalar oluyo değişik geldi o yüzden sormak istedimnormal bnmde karnimda oldu hiç belirtin olmasa bile takma kafana
Benimde hep sag tarafımda oluyor o dediğin bıçak sağlanması gibi Bi kasiklarimda Bi rahimdeMerhaba kizlar benim bugün sıklıkla alr karnıma böyle bıçak gibi küçük küçük batmalar oluyor yaa genelde herkes batmalari kasiklarda hissediyor benim karnında oluyor bu normal mi sizce ?
Transferin 5. Günü aynı akıntı geldi oksapara kestim geçti bugün başla dedi hemşire yine aynı akıntı geldidoktorunu ara akıntı azsa yerleşme kanaması dir
Benimde öyle olmuştu transferin 5. Gününde hamile olduğumu öğrendim ve 7. Gün kan testinde çıktıBenimde hep sag tarafımda oluyor o dediğin bıçak sağlanması gibi Bi kasiklarimda Bi rahimde
Benimde alt karnimda oluyor canim kasiklarim arada hafif agriyo onlari pek belirtiye saymadim ama bu batma degisik geldi ilk transferimde olmamıştı hic insallah bebislerim yapiyodurBenimde hep sag tarafımda oluyor o dediğin bıçak sağlanması gibi Bi kasiklarimda Bi rahimde
İstanbul dondurulmuş embriyo transferi yapıldı stresten uzak durmak en iyisi doğru olanı yapmışsınız beklemek zor ama artık bir şekilde geçirecez Allahtan Netflix varHangi şehirde idiniz dondurulmus embriyo mu idi yoksa taze transfer mi benim işim stresli olduğu için 10 gün rapor aldım diğer riske giremedim oturup film İzliycem hemde dinlenmiş olurum
Benmde bugun kasık ağlarım var ben belirti olarak düşünüyorum çnkü bende normalde olmazdı kasık ağrısıBenimde alt karnimda oluyor canim kasiklarim arada hafif agriyo onlari pek belirtiye saymadim ama bu batma degisik geldi ilk transferimde olmamıştı hic insallah bebislerim yapiyodur
Bende aşırı merak ediyorum ne olduğunu adet olmayacagimiz için mi adet belirtileri oluyor normal gebeliklerde aynı şekilde oluyormuş adet olur gibi bir iki ay adet ağrısı ama ben diyorum dış gebelik mi bu kadar ağrı siziya psikopata bağlamadan şu kalp atışını duyarım inşallah yoksa her gün ben güm gümBenimde alt karnimda oluyor canim kasiklarim arada hafif agriyo onlari pek belirtiye saymadim ama bu batma degisik geldi ilk transferimde olmamıştı hic insallah bebislerim yapiyodur
Valla canim benim ilkinde de kasik ağrım olduğu icin pek saymak istemedim belirtiden degisik seyler arıyorum heralde ne ariyosamBenmde bugun kasık ağlarım var ben belirti olarak düşünüyorum çnkü bende normalde olmazdı kasık ağrısı
Bende evde test yapmayayım o zamanAma kesinlikle kimseye evde test yapmayı önermiyorum 8.gunden beri yaptım hep negatif çıktı bir umut bekliyorsun ama o kadar stres oldum ki karnıma ağrılar girdi sürekli eğer negatifse bari bir kere üzülelim ben pişman oldum evde test yaptığıma
Off valla sorma yaa pozitifi görmekle de bitmiyo is hep stres içindeyiz keske transfer edince bizi uyutsalar kalp atisina kadar ne guzel olurduBende aşırı merak ediyorum ne olduğunu adet olmayacagimiz için mi adet belirtileri oluyor normal gebeliklerde aynı şekilde oluyormuş adet olur gibi bir iki ay adet ağrısı ama ben diyorum dış gebelik mi bu kadar ağrı siziya psikopata bağlamadan şu kalp atışını duyarım inşallah yoksa her gün ben güm güm
İnşallah sonu güzel olsun:) benim de 7.günüm bugün alt karında ara ara sancı gibi bişeyler oluyor onun dışında biraz bel ağrım var daha da bişeyim yokValla canim benim ilkinde de kasik ağrım olduğu icin pek saymak istemedim belirtiden degisik seyler arıyorum heralde ne ariyosamkarnimda surekli bi gurultu var ne bileyim afedersin ishal olmus gibi ama ishal degilim gaz var ve batmalar oluyo karnima ara ara bilemedim insallah güzel seylerin habercileridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?