Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşallah sonu güzel olsun:) benim de 7.günüm bugün alt karında ara ara sancı gibi bişeyler oluyor onun dışında biraz bel ağrım var daha da bişeyim yok
Hah benimde oyle oluyo iste canim sanci mi desem bicak gibi batma mi desem bi noluyo dedirtiyo bana yani hadi güzel haberler almak nasip olur inşallah hepimize

Teşekkür ediyorum genelde kapalı oluyo ama bi daha dikkat edecem:)
Bende o fitilden kullanıyorum ilk önce boş olarak arkasını çekiyorum fitili koyuyorum bacaklarımı bükük iki yana açıp yerleştiriyorum belki çubuk kısmını vajinaya az yerleştiriyorsunuzdur hepimiz korkuyoruz biliyorum ama içeri girmesi gereken kısım en az işaret parmağının ikinci boğumu kadar olmalı koyduktan sonra biraz bacaklarınızın bükük ve bitişik kalması da uygun olabilir kolay gelsin hepimize

Hah benimde oyle oluyo iste canim sanci mi desem bicak gibi batma mi desem bi noluyo dedirtiyo bana yani hadi güzel haberler almak nasip olur inşallah hepimize
Hadi inşallah canım ne kadar çok isterimmmmbu 3.transferim 2 kez yumurta toplama;/ başka da dondurulmuş yok((

Böyle uzun süreli bir anestezi iyi olurdu

Hadi inşallah canım ne kadar çok isterimmmmbu 3.transferim 2 kez yumurta toplama;/ başka da dondurulmuş yok((
İnşallah bu defa kavuşursun yavruna canım benimde 2.transferim buda olmazsa ki olacak inşallah iki tane 6.gun embriyom var onlari denerim onlarda olmazsa sar geri başa en baştan başlamak cok zor olur yaa gerek kalmaz inşallah sanada banada

Olur inşallah kuzum Allah nasip edecek bizlere de en kısa sürede en hayırlısından

İyi yapiyon canım bende öyle yapiyorum valla test ne zaman yapmayı dusunuyosun ben bi evde yapiyim diyorum bi yapmayım test gunumde gidiyim kan veriyim diyorum kafam allak bullak hahah delirmeyeydik iyiydi
Valla perşembe diye karar kalmıştım, günler geçtikte Salı sabahı kan versem 3-5 bişe çıkar mı diye düşünüyorum Hakkaten ben de öyleyim ya bir düşüncem diğerini tutmuyo

Kızlar ben bugün gittin doktora 5+3 bebekleri gördüm hatta kalp atışını bile dinledim doktor dinletti şaşırdım sordum nasıl oluyor diye benim cihazlarım yeni o yüzden dedi tabi minik minik atiyordur sadece aklıma takıldı bir kanama alanı var dedi ben dedim kanama olmadi hic takip edelim dedi gecen hafta girtigimde de vardi yerlesme kanamasi olmus dedi biraz moralim bozuldu acikcaasi neden böyle bir şey olur ki oradaki hemsire gecen sene benim de öyleydi merak etme dedi diyorum acaba bende pıhtılaşma var o yüzden mi

Valla perşembe diye karar kalmıştım, günler geçtikte Salı sabahı kan versem 3-5 bişe çıkar mı diye düşünüyorum Hakkaten ben de öyleyim ya bir düşüncem diğerini tutmuyo
Cesaret edemiyoruz heralde valla en iyisi gününde kan vermek yaa öncesinde hic strese girmeye gerek yok dayanabilirsem gününde kan verecem ben

Pıhtılaşma için iğne kullanmıyor musun

Maşallah sübhanallah çok sevindim canım
Bir sorun yok dediyse yoktur canım istersen başka bir doktorun görüşünü al yeter ki stres yapma ne güzel kanaman yok

Maşallah sübhanallah çok sevindim canım
Bir sorun yok dediyse yoktur canım istersen başka bir doktorun görüşünü al yeter ki stres yapma ne güzel kanaman yok
Ayliss sen bu trasferde serum kullanmıştın tam adı neydi canım

Cesaret edemiyoruz heralde valla en iyisi gününde kan vermek yaa öncesinde hic strese girmeye gerek yok dayanabilirsem gününde kan verecem ben
Hadi inşallah ya en azından Perşembeye kadar dayanırsak kardır. Yoksa düşük çıkması da stres oluyo bence.

Hadi inşallah ya en azından Perşembeye kadar dayanırsak kardır. Yoksa düşük çıkması da stres oluyo bence.
Aynen canim bende oyle dusunuyorum cunku simdi 8.gun falan yapsak negatif çıksa Allah korusun dogru mu degil mi diye diye dahafa kendimjzi yipratacagiz o yuzden en kotu perşembeye kadar dayanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…