- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
Kızlar meraba nasılsınız biraz zaman geçti giremedimOlsun bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir hep böyle düşünürüm. Bu sefer inanıyorum ki Allah kucağını boş bırakmaz. Taze transferde teyzem de aynı şekilde test yapamadan adet olmuştu demek ki taze de prosedür bu şekilde ilerliyor
Canım inşallah hakkında hayırlı olur güzel sonuçlar rabbim nasip etsin10 Ekim de benim 2embriyo transferim olacak Allah yardımcımız olsun inşallah nasıl hiç şimdiden dikkat ettiğiniz şeyler varmı
Evet tüp polip miyon hepsi alınmıştı gecen sene bakalım dün transfer oldum embriyolarımdan haberim yok yani kalitelerini bilmiyordum dün gördüm şükürCanım sanki sen de tüplerini aldırmıştın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum? Rabbim hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah, topik de çok güzel gidiyor maşallah
Histeroskopi ile mi alındı benim de nisan ayında alındı polipler miyon 2 tüp fakat doktor transferi daha dün yaptı yani 6 ay bekledik sizin transfer çok erken oluyorKızlar meraba nasılsınız biraz zaman geçti giremedimhastanelerden ancak fırsat buldum Dün Rahim içi Poliplerim alındı doktor tüberküloz göremediğini ve temizlendiğini söyledi bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra sonuçlarda cikicakmis inşallah bı şey çıkmaz Kasım'da brnde transfer olucam
İntralipid serum canımAyliss sen bu trasferde serum kullanmıştın tam adı neydi canım
Ne zman aldın trasfer günümü öncesimiİntralipid serum canım
Transferden çıkınca taktılar 6 saat sürdüNe zman aldın trasfer günümü öncesimi
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam bugün doktora gittim her şey yolunda insallah 27 Ekimde 2 minik 4aa yavrumu alabileceğim. Çok heyecanlıyım. Dilerim pozitif olur 6 Kasımda da test günü tabi dayanabilirsem :)))
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah pozitif sonucu en kısa zaman da alırsın inşallahKızlar selam bugün doktora gittim her şey yolunda insallah 27 Ekimde 2 minik 4aa yavrumu alabileceğim. Çok heyecanlıyım. Dilerim pozitif olur 6 Kasımda da test günü tabi dayanabilirsem :)))
Ayy hadi hayırlısı canım, Cook.sevindim nasıl da güzel olmuş.Kızlar ben bugün gittin doktora 5+3 bebekleri gördüm hatta kalp atışını bile dinledim doktor dinletti şaşırdım sordum nasıl oluyor diye benim cihazlarım yeni o yüzden dedi tabi minik minik atiyordur sadece aklıma takıldı bir kanama alanı var dedi ben dedim kanama olmadi hic takip edelim dedi gecen hafta girtigimde de vardi yerlesme kanamasi olmus dedi biraz moralim bozuldu acikcaasi neden böyle bir şey olur ki oradaki hemsire gecen sene benim de öyleydi merak etme dedi diyorum acaba bende pıhtılaşma var o yüzden mi
Hadi inşallah hayırlısıyla canimKızlar meraba nasılsınız biraz zaman geçti giremedimhastanelerden ancak fırsat buldum Dün Rahim içi Poliplerim alındı doktor tüberküloz göremediğini ve temizlendiğini söyledi bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra sonuçlarda cikicakmis inşallah bı şey çıkmaz Kasım'da brnde transfer olucam
Canım geçmiş olsun inşallah güzel sonuç olurEvet tüp polip miyon hepsi alınmıştı gecen sene bakalım dün transfer oldum embriyolarımdan haberim yok yani kalitelerini bilmiyordum dün gördüm şükür5. Gün 5AA transfer edildi 10 günde izin aldım evde yatıp duruyorum benim kan tahlil günü 1 kasım dendi umarım sabırla bekleyebilirim
Evet canım ofis Histeroskopi oldum 3 polip varmış dün aldılar çok şükür doktor güzel temizlendi bir sorun yok dedi ama sonuçlar daha çıkmadı 2 hafta sonra çıkıyormuş.Ben Ağustos Kıbrıs'ta transfer oldum 2 nciyi tutmadi bu 3 olucak inşallahHisteroskopi ile mi alındı benim de nisan ayında alındı polipler miyon 2 tüp fakat doktor transferi daha dün yaptı yani 6 ay bekledik sizin transfer çok erken oluyor
Amin canım umarım sıkıntı çıkmazHadi inşallah hayırlısıyla canim
Taze transfer mi olanak senin canım dondurulmuş muCanım geçmiş olsun inşallah güzel sonuç olur5AA ne demek bilmiyorum o yüzden soruyorum da
Peki 2 sinin tutmamasının sebepleri bu polipler mi imiş ? Dondurulmuş embriyolar var mı yoksa kasımda yeni 0 dan mi tedaviye başlayacaksınEvet canım ofis Histeroskopi oldum 3 polip varmış dün aldılar çok şükür doktor güzel temizlendi bir sorun yok dedi ama sonuçlar daha çıkmadı 2 hafta sonra çıkıyormuş.Ben Ağustos Kıbrıs'ta transfer oldum 2 nciyi tutmadi bu 3 olucak inşallah
İlk taze oldu geri kalanları dondurdumTaze transfer mi olanak senin canım dondurulmuş mu
Birincisi tuttu düşük yaptım 2 cisi hiç tutmadı polipten kaynaklı sanırım umarım bu 3 tutarPeki 2 sinin tutmamasının sebepleri bu polipler mi imiş ? Dondurulmuş embriyolar var mı yoksa kasımda yeni 0 dan mi tedaviye başlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?