Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar meraba nasılsınız biraz zaman geçti giremedim hastanelerden ancak fırsat buldum Dün Rahim içi Poliplerim alındı doktor tüberküloz göremediğini ve temizlendiğini söyledi bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra sonuçlarda cikicakmis inşallah bı şey çıkmaz Kasım'da brnde transfer olucam

Canım sanki sen de tüplerini aldırmıştın değil mi, yanlış mı hatırlıyorum? Rabbim hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah, topik de çok güzel gidiyor maşallah
Evet tüp polip miyon hepsi alınmıştı gecen sene bakalım dün transfer oldum embriyolarımdan haberim yok yani kalitelerini bilmiyordum dün gördüm şükür 5. Gün 5AA transfer edildi 10 günde izin aldım evde yatıp duruyorum benim kan tahlil günü 1 kasım dendi umarım sabırla bekleyebilirim

Histeroskopi ile mi alındı benim de nisan ayında alındı polipler miyon 2 tüp fakat doktor transferi daha dün yaptı yani 6 ay bekledik sizin transfer çok erken oluyor

Kızlar selam bugün doktora gittim her şey yolunda insallah 27 Ekimde 2 minik 4aa yavrumu alabileceğim. Çok heyecanlıyım. Dilerim pozitif olur 6 Kasımda da test günü tabi dayanabilirsem :)))
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah pozitif sonucu en kısa zaman da alırsın inşallah

Ayy hadi hayırlısı canım, Cook.sevindim nasıl da güzel olmuş. sağlıcakla büyüsün ler

Hadi inşallah hayırlısıyla canim

Canım geçmiş olsun inşallah güzel sonuç olur 5AA ne demek bilmiyorum o yüzden soruyorum da

Histeroskopi ile mi alındı benim de nisan ayında alındı polipler miyon 2 tüp fakat doktor transferi daha dün yaptı yani 6 ay bekledik sizin transfer çok erken oluyor
Evet canım ofis Histeroskopi oldum 3 polip varmış dün aldılar çok şükür doktor güzel temizlendi bir sorun yok dedi ama sonuçlar daha çıkmadı 2 hafta sonra çıkıyormuş.Ben Ağustos Kıbrıs'ta transfer oldum 2 nciyi tutmadi bu 3 olucak inşallah

İyi geceler benim transfer den sonra 11. Günde yerleşme kanaması olmuştu bu gün 16. Günüm hafif kahverengi akıntım sizce normal midir ilk transferim

Peki 2 sinin tutmamasının sebepleri bu polipler mi imiş ? Dondurulmuş embriyolar var mı yoksa kasımda yeni 0 dan mi tedaviye başlayacaksın

Peki 2 sinin tutmamasının sebepleri bu polipler mi imiş ? Dondurulmuş embriyolar var mı yoksa kasımda yeni 0 dan mi tedaviye başlayacaksın
Birincisi tuttu düşük yaptım 2 cisi hiç tutmadı polipten kaynaklı sanırım umarım bu 3 tutar İlk taze olduğu için 1 tane koydular rahim dar diye 4 tane dondurdum Kasım'da dondurdugum emriyodan kullanicagim sıfırdan zaten daha gücüm yetmez çok fazla Kıbrıs'ta maliyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…