- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
Vala taze daha iyi dediler ama dondurulmuş da daha öncesinden koyuldu ama hangisi iyidir bilemiyorum tabikiTaze transfer mi olanak senin canım dondurulmuş mu
Hadi hayırlısı inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırsın Allah hepimize ve yavrularımıza güç kuvvet versinBirincisi tuttu düşük yaptım 2 cisi hiç tutmadı polipten kaynaklı sanırım umarım bu 3 tutarİlk taze olduğu için 1 tane koydular rahim dar diye 4 tane dondurdum Kasım'da dondurdugum emriyodan kullanicagim sıfırdan zaten daha gücüm yetmez çok fazla Kıbrıs'ta maliyet
Amin canım inşallahHadi hayırlısı inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırsın Allah hepimize ve yavrularımıza güç kuvvet versinzor ve meşakkatli bir yol tez zamanda bebişlerimiSe kavuşuruz inşallah tahmini transfer ne zaman ?
Çok şükür çok güzelmiş, sağlıkla pozitif sonucunu al inşallah. Benim gördüğüm tüpünü aldıran tüm arkadaşlar ilkte veya ikincide hemen gebe kaldı. Rabbim bize de nasip etsin bu transferimiz olumlu sonuçlansın inşallah. Aynı şekilde buraya yazan okuyan isteyen bekleyen herkezin tez zamanda kucağını doldursun.Evet tüp polip miyon hepsi alınmıştı gecen sene bakalım dün transfer oldum embriyolarımdan haberim yok yani kalitelerini bilmiyordum dün gördüm şükür5. Gün 5AA transfer edildi 10 günde izin aldım evde yatıp duruyorum benim kan tahlil günü 1 kasım dendi umarım sabırla bekleyebilirim
Ahh geçen zamann
Evet son adete göre 3 hafta 3gunlukSiz gebeliği son adete göre ayarlamadınız mı ?
3 hafta diyor da
Mınıgin sana tutunacak inanıyorum benYok canim baskf biseyim yok zaten çoğu zaman unutuyorum transfer oldugumu ama bi yandanda iyi oluyo zaman çabuk ve rahat geçiyor uzandigimda yada oturdugumda cok net hissediyorum bazen karnima batmalar oluyo değişik geldi o yüzden sormak istedimsağol canım
Bilemiyorum ama sen içini rahat tut elimden gelen dua etmek rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinTransferin 5. Günü aynı akıntı geldi oksapara kestim geçti bugün başla dedi hemşire yine aynı akıntı geldi
Ne güzel dileklerde bulunmuşsunÇok şükür çok güzelmiş, sağlıkla pozitif sonucunu al inşallah. Benim gördüğüm tüpünü aldıran tüm arkadaşlar ilkte veya ikincide hemen gebe kaldı. Rabbim bize de nasip etsin bu transferimiz olumlu sonuçlansın inşallah. Aynı şekilde buraya yazan okuyan isteyen bekleyen herkezin tez zamanda kucağını doldursun.
Bu arada ben bilmiyorum grade malesefsordum iyi kalite dediler o kadar ..
Merhaba yaş 33 5. Gün 1 adet 5AA embriyosu transfer edildi ilk deneme transfer tarihi 20 ekimMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif
Evet kullanıyorum hem iğne hem ilaç kullanıyorum oksapar 4000lik kullanıyorum iki hafta sonraya randevu verdi o zaman 6000lik verecekmis
Yanlış etiket olmuş
Grade dedikleri şey embryoyu sınıflandıran doktorun ismini vermişler . Grade 1 AA kalitede denk geliyor grade 2 AB bb gibi grade 3 ise onun da bir tık altındaki kalite grade 4 zaten en alt kalite 5 güne varan embryo demekmiş bende çok araştırdım AA bb diye neden yazılmamış dosyamız diye lab. Göre değişiyor üni hastaneleri vs grade diye siniflandirirken yeni lab AA AB Ba değişiyor. Ben grade 3 ile hamile kaldım. Çok şükür devamı gelir kalite evet önemli ama tek bir ölçüt de değilmiş onu anladım.Çok şükür çok güzelmiş, sağlıkla pozitif sonucunu al inşallah. Benim gördüğüm tüpünü aldıran tüm arkadaşlar ilkte veya ikincide hemen gebe kaldı. Rabbim bize de nasip etsin bu transferimiz olumlu sonuçlansın inşallah. Aynı şekilde buraya yazan okuyan isteyen bekleyen herkezin tez zamanda kucağını doldursun.
Bu arada ben bilmiyorum grade malesefsordum iyi kalite dediler o kadar ..
Onu tedaviye başlamadan önce doktor istiyor eşten de aliyor genetik test yapıyolar ayrıca kadina pıhtılaşma testi yapıyolar şuan hamileyseniz yaptirmaniza gerek yok ama tup bebekse genelde veriyolar kan sulandirici igne ilacMerak ettiğim bir şey var pıhtılaşma olup olmadığını nasıl anlaşılıyor ? Bizlerde tedbir olarak onun tetkiklerini isteyebiliuir muyuz ? Gebe kalmadan böyle bir şey olup olmadığını bilmiyorduk şimdi geç mi kaldık?
Onu tedaviye başlamadan önce doktor istiyor eşten de aliyor genetik test yapıyolar ayrıca kadina pıhtılaşma testi yapıyolar şuan hamileyseniz yaptirmaniza gerek yok ama tup bebekse genelde veriyolar kan sulandirici igne ilac
Öncesinde yapılan kan tahlillerinde öğreniliyor diye biliyorum ama detaylı bilgi sahibi olanda paylaşırsa iyi olurMerak ettiğim bir şey var pıhtılaşma olup olmadığını nasıl anlaşılıyor ? Bizlerde tedbir olarak onun tetkiklerini isteyebiliuir muyuz ? Gebe kalmadan böyle bir şey olup olmadığını bilmiyorduk şimdi geç mi kaldık?
İnşallah İnşallah Allahin izniyle canimEvet canım ofis Histeroskopi oldum 3 polip varmış dün aldılar çok şükür doktor güzel temizlendi bir sorun yok dedi ama sonuçlar daha çıkmadı 2 hafta sonra çıkıyormuş.Ben Ağustos Kıbrıs'ta transfer oldum 2 nciyi tutmadi bu 3 olucak inşallah
Genel de normal olarak kabul ediliyor canim. Progestan fitil veya igne kullanıyor musun.İyi geceler benim transfer den sonra 11. Günde yerleşme kanaması olmuştu bu gün 16. Günüm hafif kahverengi akıntım sizce normal midir ilk transferim
Sizin tüp bebek mi ? Yani hamilesiniz zaten o yüzden dedim ama doktordan isteyin yine de benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için bakmıştı ama tup bebek öncesi genelde istiyolar genetik testleriHayır hiç istenmedi pıhtılaşma için kan sadece estradiol prolaktin fsh tsh progesteron bakıldı her gittiğimde takip ediyordum sonuçları hic bir tüp bebek denemesinde olamadı acaba üni hastanesi olduğu için mi düşük yapan arkadasimda bakilmisti işte şuan hamileyim de böyle bir şey var mı tedbir almak gerekir mi diye şimdi baktirsam neden erek yok dediniz gc mi kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?