Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hadi hayırlısı inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırsın Allah hepimize ve yavrularımıza güç kuvvet versin zor ve meşakkatli bir yol tez zamanda bebişlerimiSe kavuşuruz inşallah tahmini transfer ne zaman ?

Amin canım inşallah bütün dualarım isteyen herkese tez zamanda rabbim nasip etsin inşallah 2 hafta sonra sonuçlar cikicak temiz çıkarsa kadim ayında baslicaz ama tam tarih ne zaman bilmiyorum başı mi olur sonumu olur belli değil tam doktorla sonuçlar çıksın konuşup netlestirecegiz ortasında olur büyük ihtimal diye düşünüyorum ama hayırlısı artık umarım bu sefer tutar devam eder

Çok şükür çok güzelmiş, sağlıkla pozitif sonucunu al inşallah. Benim gördüğüm tüpünü aldıran tüm arkadaşlar ilkte veya ikincide hemen gebe kaldı. Rabbim bize de nasip etsin bu transferimiz olumlu sonuçlansın inşallah. Aynı şekilde buraya yazan okuyan isteyen bekleyen herkezin tez zamanda kucağını doldursun.

Bu arada ben bilmiyorum grade malesef sordum iyi kalite dediler o kadar ..

Mınıgin sana tutunacak inanıyorum ben

Ne güzel dileklerde bulunmuşsun ne güzel cümleler kurmuşsun çok teşekkür ederim nasıl içimi rahatlattın bilemezsin bu arada sana İyi kalite dedilerse AA dır canım transfer e kadar hastane de bana iyi kalite dedi başka Bilgi vermedi embriyodaki değişken kaliteleri ben bu platform da görüp öğrendim 2 gün önce transfer e gidince evrakta yazıyor orada gördüm AA sı nı o zaman seninki de AA dır bayanların tüplerinde sıvı birikmesi tıkalı olması vs gibi gizli sorunların tüp bebek tedavisinde bebeğin tutunmasını engellediğini biliyordum ama senin dediğin hususu bilmiyordum canım yüreğime su serptin çok teşekkür ederim

Merhaba yaş 33 5. Gün 1 adet 5AA embriyosu transfer edildi ilk deneme transfer tarihi 20 ekim

Evet kullanıyorum hem iğne hem ilaç kullanıyorum oksapar 4000lik kullanıyorum iki hafta sonraya randevu verdi o zaman 6000lik verecekmis

Merak ettiğim bir şey var pıhtılaşma olup olmadığını nasıl anlaşılıyor ? Bizlerde tedbir olarak onun tetkiklerini isteyebiliuir muyuz ? Gebe kalmadan böyle bir şey olup olmadığını bilmiyorduk şimdi geç mi kaldık?

Grade dedikleri şey embryoyu sınıflandıran doktorun ismini vermişler . Grade 1 AA kalitede denk geliyor grade 2 AB bb gibi grade 3 ise onun da bir tık altındaki kalite grade 4 zaten en alt kalite 5 güne varan embryo demekmiş bende çok araştırdım AA bb diye neden yazılmamış dosyamız diye lab. Göre değişiyor üni hastaneleri vs grade diye siniflandirirken yeni lab AA AB Ba değişiyor. Ben grade 3 ile hamile kaldım. Çok şükür devamı gelir kalite evet önemli ama tek bir ölçüt de değilmiş onu anladım.

Onu tedaviye başlamadan önce doktor istiyor eşten de aliyor genetik test yapıyolar ayrıca kadina pıhtılaşma testi yapıyolar şuan hamileyseniz yaptirmaniza gerek yok ama tup bebekse genelde veriyolar kan sulandirici igne ilac

Hayır hiç istenmedi pıhtılaşma için kan sadece estradiol prolaktin fsh tsh progesteron bakıldı her gittiğimde takip ediyordum sonuçları hic bir tüp bebek denemesinde olamadı acaba üni hastanesi olduğu için mi düşük yapan arkadasimda bakilmisti işte şuan hamileyim de böyle bir şey var mı tedbir almak gerekir mi diye şimdi baktirsam neden erek yok dediniz gc mi kaldık

Öncesinde yapılan kan tahlillerinde öğreniliyor diye biliyorum ama detaylı bilgi sahibi olanda paylaşırsa iyi olur

Sizin tüp bebek mi ? Yani hamilesiniz zaten o yüzden dedim ama doktordan isteyin yine de benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için bakmıştı ama tup bebek öncesi genelde istiyolar genetik testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…