Bende de ilk başta bir sayfa yapılması gereken testler vardi onun içinde vardi. Son transfer oncesi aradan 6 ay geçtiği için testleri yenilememiz lazım diye tekrar yaptırdım. Ama sadece ben yaptırdım sonu cuma eşim yaptırmadı.Sizin tüp bebek mi ? Yani hamilesiniz zaten o yüzden dedim ama doktordan isteyin yine de benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için bakmıştı ama tup bebek öncesi genelde istiyolar genetik testleri
Rabbim hepinize hayırlısını nasip etsin inşallah peş peşe pozitif haberlerini alırsınız kızlarGeçen senenin Ekim Transfer annelerinden size bol şanslar dilerizGüzel haberleri sağlıcakla almanız dileklerimizle
@KimyonsuTureed Nefes0858 @Ssevincli @iklime_06 @BitterCikilata @Bal0ncuk @Sun Raha @ozn_srk @Masmavi0 @Simayy67
Sorun tespit edilince ona yönelik tedavi planlamak daha başarılı oluyormuş. Rica ederim canım peşpeşe güzel haberler alalım inşallahNe güzel dileklerde bulunmuşsunne güzel cümleler kurmuşsun çok teşekkür ederim nasıl içimi rahatlattın bilemezsin bu arada sana İyi kalite dedilerse AA dır canım transfer e kadar hastane de bana iyi kalite dedi başka Bilgi vermedi embriyodaki değişken kaliteleri ben bu platform da görüp öğrendim 2 gün önce transfer e gidince evrakta yazıyor orada gördüm AA sı nı o zaman seninki de AA dır bayanların tüplerinde sıvı birikmesi tıkalı olması vs gibi gizli sorunların tüp bebek tedavisinde bebeğin tutunmasını engellediğini biliyordum ama senin dediğin hususu bilmiyordum canım yüreğime su serptin çok teşekkür ederim
Sağol canım, haklısın, yani en nihayetinde rabbim ol desin yeter tabi kiGrade dedikleri şey embryoyu sınıflandıran doktorun ismini vermişler . Grade 1 AA kalitede denk geliyor grade 2 AB bb gibi grade 3 ise onun da bir tık altındaki kalite grade 4 zaten en alt kalite 5 güne varan embryo demekmiş bende çok araştırdım AA bb diye neden yazılmamış dosyamız diye lab. Göre değişiyor üni hastaneleri vs grade diye siniflandirirken yeni lab AA AB Ba değişiyor. Ben grade 3 ile hamile kaldım. Çok şükür devamı gelir kalite evet önemli ama tek bir ölçüt de değilmiş onu anladım.
Bence düşünmelisinGünaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmmbelirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....
Progestan fitil kullanıyorum akşamdan beri hafif geliyor sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım aklımda bi sorun varmı diye düşünüp durdum teşekkür ederimGenel de normal olarak kabul ediliyor canim. Progestan fitil veya igne kullanıyor musun.
Hem heycanlanıyorum hem bana mı öyle geliyor diyede düşünüyorum çok karışık duygularBence düşünmelisinbenim bir arkadaşım gebe olduğunu böyle öğrenmişti.
Canım benim güzel düşünelim güzel olsun. İnşallah bebisin seninledir.Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmmbelirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....
Merhaba, tecrübelerini,i ara ara bizimledir paylaşırsanız çok sevinirizGeçen senenin Ekim Transfer annelerinden size bol şanslar dilerizGüzel haberleri sağlıcakla almanız dileklerimizle
@KimyonsuTureed Nefes0858 @Ssevincli @iklime_06 @BitterCikilata @Bal0ncuk @Sun Raha @ozn_srk @Masmavi0 @Simayy67
Evet geçen sene bu zamanlar transfere on gün kalmıştı şükür güzel haberler aldık.darisi sizlerin başına inşallahGeçen senenin Ekim Transfer annelerinden size bol şanslar dilerizGüzel haberleri sağlıcakla almanız dileklerimizle
Neden yasak ki ya bana dedi mi hatırlamıyorumKızlar benden başka çikolata yasaklanan var mıartık dayanamıyorum.
Canım yerleşme belirtisidir inşallah gönlünü ferah tut ama çok stres de iyi değil. Allahin izniyle bebisin seninle kuzumProgestan fitil kullanıyorum akşamdan beri hafif geliyor sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım aklımda bi sorun varmı diye düşünüp durdum teşekkür ederim
İnşallaaaaaaah canımmmmCanım benim güzel düşünelim güzel olsun. İnşallah bebisin seninledir.
Bende çok uyumustum
Sağolasın canım inşallahCanım yerleşme belirtisidir inşallah gönlünü ferah tut ama çok stres de iyi değil. Allahin izniyle bebisin seninle kuzum
Bana sadece şekeri ve tuzu azalt dediler tamamen hayatından çıkarma vucudumuzun şekerede tuzada ihtiyacı var dediler ben çikolatayı bir parça oda bitter yiyorum cnmm çok çekerse...meyvedede şeker var dengeyi kurman gerek...Kızlar benden başka çikolata yasaklanan var mıartık dayanamıyorum.
Hem heycanlanıyorum hem bana mı öyle geliyor diyede düşünüyorum çok karışık duygular
bana bi kağıt vermişlerdi transferden sonra canım onda yazıyorNeden yasak ki ya bana dedi mi hatırlamıyorum
çay kahve çikolata ananas alkol falan yazıyor ben de öyle önemli bi grupta olunca şaşırdım. minik bir iki parça yiyim bariBana sadece şekeri ve tuzu azalt dediler tamamen hayatından çıkarma vucudumuzun şekerede tuzada ihtiyacı var dediler ben çikolatayı bir parça oda bitter yiyorum cnmm çok çekerse...meyvedede şeker var dengeyi kurman gerek...
Merhaba bende öyleydim progestan uyku yapıyormuş.Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmmbelirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?