Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sizin tüp bebek mi ? Yani hamilesiniz zaten o yüzden dedim ama doktordan isteyin yine de benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için bakmıştı ama tup bebek öncesi genelde istiyolar genetik testleri
Bende de ilk başta bir sayfa yapılması gereken testler vardi onun içinde vardi. Son transfer oncesi aradan 6 ay geçtiği için testleri yenilememiz lazım diye tekrar yaptırdım. Ama sadece ben yaptırdım sonu cuma eşim yaptırmadı.

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmm belirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....

Sorun tespit edilince ona yönelik tedavi planlamak daha başarılı oluyormuş. Rica ederim canım peşpeşe güzel haberler alalım inşallah
Sağolasın, AA o zaman demekki, bana kağıt da vermediler sağolsunlar 2 tane olduğunu biliyorum
Sağol canım, haklısın, yani en nihayetinde rabbim ol desin yeter tabi ki . Bir de tutma ihtimali olmasa koyacaklarını sanmıyorum, muhtemelen 40%, 30% gibi gebeliği yakalama oranları var ya onlar üzerinde etkisi vardır. Sen ne güzel yakalamışsın, 2 kat da çok güzel artmış böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah Bizi de dualarından eksik etme ne olur.

Bence düşünmelisin benim bir arkadaşım gebe olduğunu böyle öğrenmişti.

Canım benim güzel düşünelim güzel olsun. İnşallah bebisin seninledir.
Bende çok uyumustum

Progestan fitil kullanıyorum akşamdan beri hafif geliyor sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım aklımda bi sorun varmı diye düşünüp durdum teşekkür ederim
Canım yerleşme belirtisidir inşallah gönlünü ferah tut ama çok stres de iyi değil. Allahin izniyle bebisin seninle kuzum

Kızlar benden başka çikolata yasaklanan var mı artık dayanamıyorum.
Bana sadece şekeri ve tuzu azalt dediler tamamen hayatından çıkarma vucudumuzun şekerede tuzada ihtiyacı var dediler ben çikolatayı bir parça oda bitter yiyorum cnmm çok çekerse...meyvedede şeker var dengeyi kurman gerek...

çay kahve çikolata ananas alkol falan yazıyor ben de öyle önemli bi grupta olunca şaşırdım. minik bir iki parça yiyim bari

Merhaba bende öyleydim progestan uyku yapıyormuş.

Günaydın kader arkadaşlarım.
Bugün transferimin 7. Günü, 2. Transferim 5 günlük 2 embriyo transfer edildi.
Ve tabi ki kurtlandım dün ve bugün test yaptım dün ki testimde hiç çizgi çıkmadı.
Bugün ki testimde silik bir çizgi görüyorum ya da bana öyle geliyor. Ve çok heyecanlandım hayatımda ilk kez de ince silik çizgi gördüm. Ama ya yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız??? Sizler görebilecek misiniz??

Birde sabah 6:30 da idrara sıkışarak uyandım geri yattım. Sabah 9 da ki idrarımla testi yaptım.

(İlk transferimde test yapmıştım 7.8.10. Günlerde silik milik hiç çizgi falan görmemiştim zaten kanda negatif çıkmıştı)
sezenosman

Eklentiler

• 4D352986-FA40-443D-A106-F2C8D1D22726.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 67A64D8B-B480-4273-AC63-F9414586F33C.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 5ABA5548-8B06-4270-B139-30AC11C696EC.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…