Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bendede uyku 2 gündür var benim bugün 9. Günüm hele 7. Günümde gündüz 3 saat deliksiz uyumuşum

Çok şükür hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah canım

Hayırlı olsun sağlıkla artar inşallah çok hafif olsa da var kaçıncı günün

Ben de gördüm canım benim ilk testim de böyleydi hem de içini söktüm testin bak atayım fikir olsun

Canimmm tebrik ederim evet var bende görüyorum

M MucizeAtabey Seymoss16 kızlar sizinle aynı gün 14 ekimdi transfer tarihimiz idrar testi yaptınızmı hiç ben pazartesi 10.gün kan testi verecem hiç idrar testi yapmadım merak ediyorum?
Yok kuzum yapmadım ilk 2 transferimde yapmıştım çok stres oldum belliden Salı günü kan vermeyi planlıyorum 11.gün inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırız

Yok kuzum yapmadım ilk 2 transferimde yapmıştım çok stres oldum belliden Salı günü kan vermeyi planlıyorum 11.gün inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırız
Bende takıntılıyım die yapmadım stres olurum . Onuncu gün erken mi olur benim raporum biticek bi beş gün daha alacam gitmişken test yaptıracam bide benimki üçüncü gün embriyosu normalde 28 i test günüm

Kesinlikle öyle bir önceki grade 2 idi nasip olmadı bu daha alt embryo tutundu. Rabbim diledi oldu şimdi bakalım bekliyoruz artışları için ferah olsun bende deliler gibi arastiriyordum Allahim inşallah nasip etsin inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah dileyen isteyen herkese ve sana

Canim bende uni hastanesinde tedavimi görüyorum banada pihtilasma icin ilac galan vermediler iki uc kez kan tahlili istediler kan sayımı pihtilasma suresi falan hep orda yaziyor ona dayanarak doktorum genetik testi istemedi sonuclarina bak detayli kan tahlili yapilmistir sanada orada yaziyor APTT var o tahlilin kan pıhtılaşmasi için mesela

Öncesinde yapılan kan tahlillerinde öğreniliyor diye biliyorum ama detaylı bilgi sahibi olanda paylaşırsa iyi olur
embolı yada damar sistemi bozuklugu için şartların oluşması gerekiyor

ideal kıloda ailede bu tür hikaye yok ise şeker hastalıgı yok tansiyon normal kan yag oranaları normal ise sorun yok diyebiliriz eger araştırma yapısın ben emin olmak istiyorum diyorsanzı tsh kan şekeri total lipid ve kolesterol pt aPTT cbc yapılsın
Demiş bir uzman sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…