Bendede uyku 2 gündür var benim bugün 9. Günüm hele 7. Günümde gündüz 3 saat deliksiz uyumuşumGünaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmmbelirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....
Ah maşallah sübhanallahEvet son adete göre 3 hafta 3gunluk
Çok şükürGünaydın kader arkadaşlarım.
Bugün transferimin 7. Günü, 2. Transferim 5 günlük 2 embriyo transfer edildi.
Ve tabi ki kurtlandım dün ve bugün test yaptım dün ki testimde hiç çizgi çıkmadı.
Bugün ki testimde silik bir çizgi görüyorum ya da bana öyle geliyor. Ve çok heyecanlandım hayatımda ilk kez de ince silik çizgi gördüm. Ama ya yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız???
Birde sabah 6:30 da idrara sıkışarak uyandım geri yattım. Sabah 9 da ki idrarımla testi yaptım.
(İlk transferimde test yapmıştım 7.8.10. Günlerde silik milik hiç çizgi falan görmemiştim zaten kanda negatif çıkmıştı)
@sezenosman
Çizgi görebildiniz mi ?Çok şükürhayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah canım
Hayırlı olsun sağlıkla artar inşallahGünaydın kader arkadaşlarım.
Ve tabi ki kurtlandım dün ve bugün test yaptım dün ki testimde hiç çizgi çıkmadı.
Bugün ki testimde silik bir çizgi görüyorum ya da bana öyle geliyor. Ve çok heyecanlandım hayatımda ilk kez de ince silik çizgi gördüm. Ama ya yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız???
Birde sabah 6:30 da idrara sıkışarak uyandım geri yattım. Sabah 9 da ki idrarımla testi yaptım.
(İlk transferimde test yapmıştım 7.8.10. Günlerde silik milik hiç çizgi falan görmemiştim zaten kanda negatif çıkmıştı)
@sezenosman
Gördüm hemde pembeÇizgi görebildiniz mi ?
7.günüm inşallah artık görmek mi istiyorum hayal mi görüyorum anlayamıyorum.Hayırlı olsun sağlıkla artar inşallahçok hafif olsa da var kaçıncı günün
YAaaa inşallah teşekkür ederim dönüşleriniz içinGördüm hemde pembe
2. Foto da gayet net gördüm canım
Canimmm tebrik ederim evet var bende görüyorumGünaydın kader arkadaşlarım.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız??? Sizler görebilecek misiniz??
@sezenosman
Yok kuzum yapmadım ilk 2 transferimde yapmıştım çok stres oldum belliden Salı günü kan vermeyi planlıyorum 11.gün inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırızM MucizeAtabeySeymoss16 kızlar sizinle aynı gün 14 ekimdi transfer tarihimiz idrar testi yaptınızmı hiç ben pazartesi 10.gün kan testi verecem hiç idrar testi yapmadım merak ediyorum?
Ahhh canım insallah insallahMınıgin sana tutunacak inanıyorum ben
Yaaa çok teşekkür ederizGeçen senenin Ekim Transfer annelerinden size bol şanslar dilerizGüzel haberleri sağlıcakla almanız dileklerimizle
@Kimyonsu @Tureed @Nefes0858 @Ssevincli @iklime_06 @BitterCikilata @Bal0ncuk @Sun Raha @ozn_srk @Masmavi0 @Simayy67
Çok teşekkür ederiz aminnn insallahhAhh geçen zamann
İnşallah sizlerde hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsınız kızlar
Bende takıntılıyım die yapmadım stres olurum . Onuncu gün erken mi olur benim raporum biticek bi beş gün daha alacam gitmişken test yaptıracam bide benimki üçüncü gün embriyosu normalde 28 i test günümYok kuzum yapmadım ilk 2 transferimde yapmıştım çok stres oldum belliden Salı günü kan vermeyi planlıyorum 11.gün inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırız
Sorun tespit edilince ona yönelik tedavi planlamak daha başarılı oluyormuş. Rica ederim canım peşpeşe güzel haberler alalım inşallah
Sağolasın, AA o zaman demekki, bana kağıt da vermediler sağolsunlar2 tane olduğunu biliyorum
Sağol canım, haklısın, yani en nihayetinde rabbim ol desin yeter tabi ki. Bir de tutma ihtimali olmasa koyacaklarını sanmıyorum, muhtemelen 40%, 30% gibi gebeliği yakalama oranları var ya onlar üzerinde etkisi vardır. Sen ne güzel yakalamışsın, 2 kat da çok güzel artmış böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah Bizi de dualarından eksik etme ne olur.
Canim bende uni hastanesinde tedavimi görüyorum banada pihtilasma icin ilac galan vermediler iki uc kez kan tahlili istediler kan sayımı pihtilasma suresi falan hep orda yaziyor ona dayanarak doktorum genetik testi istemedi sonuclarina bak detayli kan tahlili yapilmistir sanada orada yaziyor APTT var o tahlilin kan pıhtılaşmasi için meselaHayır hiç istenmedi pıhtılaşma için kan sadece estradiol prolaktin fsh tsh progesteron bakıldı her gittiğimde takip ediyordum sonuçları hic bir tüp bebek denemesinde olamadı acaba üni hastanesi olduğu için mi düşük yapan arkadasimda bakilmisti işte şuan hamileyim de böyle bir şey var mı tedbir almak gerekir mi diye şimdi baktirsam neden erek yok dediniz gc mi kaldık
embolı yada damar sistemi bozuklugu için şartların oluşması gerekiyorÖncesinde yapılan kan tahlillerinde öğreniliyor diye biliyorum ama detaylı bilgi sahibi olanda paylaşırsa iyi olur
Bi doktoruna sor canim istersen için rahat eder en azındanProgestan fitil kullanıyorum akşamdan beri hafif geliyor sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım aklımda bi sorun varmı diye düşünüp durdum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?