Hafif var sanki canımGünaydın kader arkadaşlarım.
Bugün transferimin 7. Günü, 2. Transferim 5 günlük 2 embriyo transfer edildi.
Ve tabi ki kurtlandım dün ve bugün test yaptım dün ki testimde hiç çizgi çıkmadı.
Bugün ki testimde silik bir çizgi görüyorum ya da bana öyle geliyor. Ve çok heyecanlandım hayatımda ilk kez de ince silik çizgi gördüm. Ama ya yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız??? Sizler görebilecek misiniz??
Birde sabah 6:30 da idrara sıkışarak uyandım geri yattım. Sabah 9 da ki idrarımla testi yaptım.
(İlk transferimde test yapmıştım 7.8.10. Günlerde silik milik hiç çizgi falan görmemiştim zaten kanda negatif çıkmıştı)
@sezenosman
Hayal değil gerçek oluyor inşallah Allahım gönlünüze göre versin7.günüm inşallah artık görmek mi istiyorum hayal mi görüyorum anlayamıyorum.
Sabah sordum agrı varmı dedi bende hafif dedim endol 25 i üçe çıkardı salı günüde ultrason için gideceğimBi doktoruna sor canim istersen için rahat eder en azından
Sizinkisi baya belli bu alttaki foto ilk test değil sanırım dimi?Ben de gördüm canım benim ilk testim de böyleydi hem de içini söktüm testin bak atayım fikir olsunEki Görüntüle 3149243 Eki Görüntüle 3149244
Canimmm tebrik ederim evet var bende görüyorum
Hafif var sanki canımyarin sabah birde kaset testle dene istersen
Hayal değil gerçek oluyor inşallah Allahım gönlünüze göre versin
Bende testin içini söktümm.Ben de gördüm canım benim ilk testim de böyleydi hem de içini söktüm testin bak atayım fikir olsunEki Görüntüle 3149243 Eki Görüntüle 3149244
Benimde 3. Gün embriyosu 27sinde tahlil günüm çok sabırsızım ama beklemek istiyorum Kafam karışıkBende takıntılıyım die yapmadım stres olurum . Onuncu gün erken mi olur benim raporum biticek bi beş gün daha alacam gitmişken test yaptıracam bide benimki üçüncü gün embriyosu normalde 28 i test günüm
Tamam iste canim stres yapma doktorunun dedigini yap tup bebekte bu lekelenmeler cok oluyor heralde çünkü ben agustos ayi topigindede çok gördüm dikkat et kendine bol bol dinlen canım insallah biseycik olmucakSabah sordum agrı varmı dedi bende hafif dedim endol 25 i üçe çıkardı salı günüde ultrason için gideceğim
Sag bacagim benimde cok agriyo canım özellikle akşamları senin gibi bende diyorum oturmaktan mi acaba diye kalkiyorum yuruyorum arada inşallah guzel bisey icin agriyodur bilemedim yaniKızlar merhaba. Transferin 3.gunu ama 2 gündür bacak ağrısı çok var bende dün biraz belimde ağrıdi ama sağ bacagim ağrısı hiç dinmedi ya. Çok yatmaktan mi aceba
Bu yukarıdaki bilgiler yanlış yalnız.Grade dedikleri şey embryoyu sınıflandıran doktorun ismini vermişler . Grade 1 AA kalitede denk geliyor grade 2 AB bb gibi grade 3 ise onun da bir tık altındaki kalite grade 4 zaten en alt kalite 5 güne varan embryo demekmiş bende çok araştırdım AA bb diye neden yazılmamış dosyamız diye lab. Göre değişiyor üni hastaneleri vs grade diye siniflandirirken yeni lab AA AB Ba değişiyor. Ben grade 3 ile hamile kaldım. Çok şükür devamı gelir kalite evet önemli ama tek bir ölçüt de değilmiş onu anladım.
Benimde 3. Gün embriyosu ben de 28 i test günüm. Ama ölüyorum heyecandan.Bende takıntılıyım die yapmadım stres olurum . Onuncu gün erken mi olur benim raporum biticek bi beş gün daha alacam gitmişken test yaptıracam bide benimki üçüncü gün embriyosu normalde 28 i test günüm
İnşallah çok teşekkür ederimTamam iste canim stres yapma doktorunun dedigini yap tup bebekte bu lekelenmeler cok oluyor heralde çünkü ben agustos ayi topigindede çok gördüm dikkat et kendine bol bol dinlen canım insallah biseycik olmucak
Valla bende aynen hatta dün dedim aha belim kalcam koptu ikiye bölündü öyle ağrıdı inanki ilk defa hayrlara vesile olsunSag bacagim benimde cok agriyo canım özellikle akşamları senin gibi bende diyorum oturmaktan mi acaba diye kalkiyorum yuruyorum arada inşallah guzel bisey icin agriyodur bilemedim yanibana birde aksamlari acaip halsizlik çöküyor hastalanacakmisim gibi ölüyorum resmen hakkımızda hayırlısı bakalım
Maşallah canm benm Rabbim senin yüzünü güldürdü inşallah bizim yüzümüzü bekleyenlerin yuzunude güldürürKızlarrr selamlarrr nasılsınızzzBen dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucum Bebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicez Çok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederim Ve sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştım Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin
Maşallah önceki değerlerine göre çok güzel böyle hep yükselerek gider kucağına sağlıkla alırsın inşallahKızlarrr selamlarrr nasılsınızzzBen dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucum Bebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicez Çok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederim Ve sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştım Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin
Çok teşekkür ederim kuzummm hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallahMaşallah önceki değerlerine göre çok güzel böyle hep yükselerek gider kucağına sağlıkla alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?