Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hafif var sanki canım yarin sabah birde kaset testle dene istersen

Eklentiler

• 98E7A15C-70AA-4523-8FDD-A85B98021FAA.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 684898BC-B50F-47AC-8C77-84B9670B301D.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 74
Benimde 3. Gün embriyosu 27sinde tahlil günüm çok sabırsızım ama beklemek istiyorum Kafam karışık

Sabah sordum agrı varmı dedi bende hafif dedim endol 25 i üçe çıkardı salı günüde ultrason için gideceğim
Tamam iste canim stres yapma doktorunun dedigini yap tup bebekte bu lekelenmeler cok oluyor heralde çünkü ben agustos ayi topigindede çok gördüm dikkat et kendine bol bol dinlen canım insallah biseycik olmucak

Kızlar merhaba. Transferin 3.gunu ama 2 gündür bacak ağrısı çok var bende dün biraz belimde ağrıdi ama sağ bacagim ağrısı hiç dinmedi ya. Çok yatmaktan mi aceba
Sag bacagim benimde cok agriyo canım özellikle akşamları senin gibi bende diyorum oturmaktan mi acaba diye kalkiyorum yuruyorum arada inşallah guzel bisey icin agriyodur bilemedim yani bana birde aksamlari acaip halsizlik çöküyor hastalanacakmisim gibi ölüyorum resmen hakkımızda hayırlısı bakalım

Bu yukarıdaki bilgiler yanlış yalnız.

3. gün embriyoları 1, 2, 3 (sırasıyla iyi orta zayıf) kalitede değerlendiriliyor.

Ama 5. ve 6. gün embriyoları başka bir skalaya göre değerlendiriliyor. Çünkü 5. ve 6. gün embriyoları artık sayıları 100 e ulaşmış hücrelerden oluşan blastosist denen yapılar aslında. Bu değerlendirmeler 3lü oluyor, yani mesela 5AA, 4BC gibi.

Birinci olan rakam embriyonun genişlemesine göre (6 en çok genişleyen olmak üzere, 6,5,4 veya 3). Birinci harf iç kitlesi (yani ileride bebeğin olacağı kitle), ikinci harf dış kitlesi (yani plasenta-bebeğin tutunacağı yer). Yani 5AA mesela kaliteli bir embriyo.

Sonuçta her doktor illa belirterek 5AA demeyebiliyor, onun yerine mesela kaliteli embriyo diyorlar. Transfer edilmeyecek durumda olan embriyoyu zaten koymuyorlar. Ancak merkezine göre herhalde, benimki mesela ben sorduğum için bu detaylı bilgiyi transfer günü belgede görebileceğimi söyledi.

okumak isterseniz şuralarda daha detaylı bilgi var:

Benimde 3. Gün embriyosu ben de 28 i test günüm. Ama ölüyorum heyecandan.
Siz ne zaman vereceksiniz kanı öncesinde

Kızlarrr selamlarrr nasılsınızzzBen dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucumBebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicezÇok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederimVe sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştımUmudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin

Valla bende aynen hatta dün dedim aha belim kalcam koptu ikiye bölündü öyle ağrıdı inanki ilk defa hayrlara vesile olsun kız arada şekerleme yatiyormusum 5 dk haberim yok nenzman uyudum diye hafifde gaz sancısı var allahm hayra çıkarsın inşallah ya

Maşallah canm benm Rabbim senin yüzünü güldürdü inşallah bizim yüzümüzü bekleyenlerin yuzunude güldürür Allah kucağına almayı nasip etsin

Maşallah önceki değerlerine göre çok güzel böyle hep yükselerek gider kucağına sağlıkla alırsın inşallah

Bir şey soracağım size kızlar progestron 25mg karından vurulan iğneyi sağlık ocağında yazdıran varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…