Aminnn canımmm benimm rabbim hepimizin kucağına almayo nasip etsin inşallahhhMaşallah canm benm Rabbim senin yüzünü güldürdü inşallah bizim yüzümüzü bekleyenlerin yuzunude güldürürAllah kucağına almayı nasip etsin
Ayyy canım benimmm geçmiş olsun o migren illeti bendede varKızlar dün çok fena migrenim tuttu hiç giremedim . Bugün de şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için
Çok geçmiş olsun inşallah katlanır sonucun canmKızlar dün çok fena migrenim tuttu hiç giremedim . Bugün de şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için
Geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dün çok fena migrenim tuttu hiç giremedim . Bugün de şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için
Ayy hadi güzel haberler inşallah canım haber et bizi deKızlar dün çok fena migrenim tuttu hiç giremedim . Bugün de şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için
Bende sürekli yatıyorum ama agrım hiç olmadı işte bende 20 ekimden beri yatıyorum bel ağrısı sırt üstü yatmaktan olabilir ama bacak ağısını bilemedimKızlar merhaba. Transferin 3.gunu ama 2 gündür bacak ağrısı çok var bende dün biraz belimde ağrıdi ama sağ bacagim ağrısı hiç dinmedi ya. Çok yatmaktan mi aceba
Bende takıntılıyım die yapmadım stres olurum . Onuncu gün erken mi olur benim raporum biticek bi beş gün daha alacam gitmişken test yaptıracam bide benimki üçüncü gün embriyosu normalde 28 i test günüm
Bilemiyorum kuzum yaaa ben korkuyorum artık olumsuzluklardan ama inşallah tutunmuştur öyle ise az da olsa bir değer çıkar diye düşünüyorumM MucizeAtabey @Seymoss16 kızlar sizinle aynı gün 14 ekimdi transfer tarihimiz idrar testi yaptınızmı hiç ben pazartesi 10.gün kan testi verecem hiç idrar testi yapmadım merak ediyorum?
Olabilr canm aramzda pek bı fark yok zaten gün olarakBende sürekli yatıyorum ama agrım hiç olmadı işte bende 20 ekimden beri yatıyorum bel ağrısı sırt üstü yatmaktan olabilir ama bacak ağısını bilemedim
Benim daha erken değil mi daha 3 günBendede uyku 2 gündür var benim bugün 9. Günüm hele 7. Günümde gündüz 3 saat deliksiz uyumuşum
Yani ilaçdan değilde hormon yüksekliğinden kaynaklı diye anladımEki Görüntüle 3149218
şöyle bilgiler buldum. inşallah seninledir sımsıkı tutunuyordur miniğin
bana bi kağıt vermişlerdi transferden sonra canım onda yazıyor
İnşallah kuzum benim Allah razı olsunAyyy canım benimmm geçmiş olsun o migren illeti bendede varİlaç içmeden napcaz bilmiyorum valla geçen banada vurdu öldüm öldüm dirildim Hadii git yaptır dualarım seninleeee Bebişinnnn inşallah annesine sıkı sıkı tutunmuştur Merakta bırakma mutlaka yaz kuzum
İnşallah canım benim çok sağolÇok geçmiş olsun inşallah katlanır sonucun canm
Çok sağol kuzum verdim şimdi kanı 2 saate çıkacak inşGeçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Ben pazartesi rapor için gideceğim on gün rapor almıştım dört günü hafta sonlarına gitti maalesef pazartesi gitmişken kanda vermeyi düşünüyorum sonra çarşamba da giderim zaten cuma günü kontrol günümBenimde 3. Gün embriyosu ben de 28 i test günüm. Ama ölüyorum heyecandan.
Siz ne zaman vereceksiniz kanı öncesinde
Çok sağol canım benim ederim ederim 2 saat sonra sonuç hemen paylaşırım inşAyy hadi güzel haberler inşallah canım haber et bizi de
Evde hiç yaptınız mı idrar testi ? Bende siz gibi düşündüm ama korkuyorum daBen pazartesi rapor için gideceğim on gün rapor almıştım dört günü hafta sonlarına gitti maalesef pazartesi gitmişken kanda vermeyi düşünüyorum sonra çarşamba da giderim zaten cuma günü kontrol günüm
Ayy hadi hayırlısı olsun hakkında. Duamız seninle inşallah pozitif haberin gelirÇok sağol canım benim ederim ederim 2 saat sonra sonuç hemen paylaşırım inş
Aynen kuzum parol bende denedim ama mümkünmü kessin ağrıyı nerdeeeİnşallah kuzum benim Allah razı olsunVallahi cnm parol da hiçbişey yapmıyor bir kere içtim hiç fark etmeyince bıraktım onu da içmedim vallahi Allah yardımcımız olsun cnm migren çok beter bişey
Belki öncesinde pazartesi sabah idrar testi yaparım bekleyip göreceğiz senin ne zaman kontrol gününBilemiyorum kuzum yaaa ben korkuyorum artık olumsuzluklardan ama inşallah tutunmuştur öyle ise az da olsa bir değer çıkar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?