Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar dün çok fena migrenim tuttu hiç giremedim . Bugün de şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için
Ayyy canım benimmm geçmiş olsun o migren illeti bendede varİlaç içmeden napcaz bilmiyorum valla geçen banada vurdu öldüm öldüm dirildim Hadii git yaptır dualarım seninleeee Bebişinnnn inşallah annesine sıkı sıkı tutunmuştur Merakta bırakma mutlaka yaz kuzum

Kızlar merhaba. Transferin 3.gunu ama 2 gündür bacak ağrısı çok var bende dün biraz belimde ağrıdi ama sağ bacagim ağrısı hiç dinmedi ya. Çok yatmaktan mi aceba
Bende sürekli yatıyorum ama agrım hiç olmadı işte bende 20 ekimden beri yatıyorum bel ağrısı sırt üstü yatmaktan olabilir ama bacak ağısını bilemedim

M MucizeAtabey @Seymoss16 kızlar sizinle aynı gün 14 ekimdi transfer tarihimiz idrar testi yaptınızmı hiç ben pazartesi 10.gün kan testi verecem hiç idrar testi yapmadım merak ediyorum?
Bilemiyorum kuzum yaaa ben korkuyorum artık olumsuzluklardan ama inşallah tutunmuştur öyle ise az da olsa bir değer çıkar diye düşünüyorum

İnşallah kuzum benim Allah razı olsun Vallahi cnm parol da hiçbişey yapmıyor bir kere içtim hiç fark etmeyince bıraktım onu da içmedim vallahi Allah yardımcımız olsun cnm migren çok beter bişey

Benimde 3. Gün embriyosu ben de 28 i test günüm. Ama ölüyorum heyecandan.
Siz ne zaman vereceksiniz kanı öncesinde
Ben pazartesi rapor için gideceğim on gün rapor almıştım dört günü hafta sonlarına gitti maalesef pazartesi gitmişken kanda vermeyi düşünüyorum sonra çarşamba da giderim zaten cuma günü kontrol günüm

Evde hiç yaptınız mı idrar testi ? Bende siz gibi düşündüm ama korkuyorum da

İnşallah kuzum benim Allah razı olsun Vallahi cnm parol da hiçbişey yapmıyor bir kere içtim hiç fark etmeyince bıraktım onu da içmedim vallahi Allah yardımcımız olsun cnm migren çok beter bişey
Aynen kuzum parol bende denedim ama mümkünmü kessin ağrıyı nerdeeeArtık inşallah hamilelik sürecinden uğramaz bize bu migrenVerdinmi kan tahlilinii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…