Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşallah kuzum benim Allah razı olsun Vallahi cnm parol da hiçbişey yapmıyor bir kere içtim hiç fark etmeyince bıraktım onu da içmedim vallahi Allah yardımcımız olsun cnm migren çok beter bişey
Nane yağı da iyi oluyormuş diye duydum yakınımda da var çok kötü oluyor gözüne göz bandı takıp uyuyordu nane yağını masaj yaparak sürersen iyiymiş ama kokusu gebeliğe yan etkisini olur mu bilmiyorum araştır istersen

Amin canım inşallah hayırlısı bakalim zamanı gelmişse güzel sonuçlar alacağız inşallah

Aynen canım nane yağı baya iyi geliyor hamilelikte de kötü bir etkisi yok ben hatta dün eşime söyledim de gelirken almayı unutmuş bugün işten gelirken alacak . Artık doğal yollarla geçiricez hamileliği sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım da hepsi hallolur

Yapmadım canım idrar testi için belki bugun yarın olabilir ama üçüncü gün embriyosu olduğu için cesaret edemedim pazartesi kan veririm büyük bi ihtimal
Bende 3. Gün diye bir türlü o cesareti bulamıyorum. Zaten anca tutunmuştur tutunduysa. Beta felan anca belli olur yavaş yavaş diye düşünüyorum.
3. Gün olan çok yoktu sizi görünce sevindim Pazartesi beni de haber edin

Yaaa kuzum dün hiç giremedim bugün de anca girdim eski mesajlara gidiyorum maşallah ya ne güzel bir değer çıkmış git gide büyüyor annesi çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucakladığın günleri göstersin sana da hepimize de inş

Sağ ol canım benim çok teşekkür ederim evet bebişim benimle teyzesi Bende öyle giremedim dün çok ağrım vardı nedense karnım çok ağrıdı kasıklarım Aminn canımm sende güzel haberle gelirsin inşallahh

Ay maşallah subhanallah canım ya vallahi gözlerim doldu nasıl bi mutluluk rabbim sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin Onların atan kalplerini yerim Kuzum pıhtılaşma İçin bişey kullanıyor musun ? Bol bol dinlen ayaklarını falan dik o kanama alanları geçiyor dikkat edince . Belki de tutunma da olmuştur o kanama alanı inş bir an önce geçer cnm Bu arada dün migrenim tuttu hiç mesajlara bakamadım yeni gördüm ksr bkm cnm

Kızlarr bu progestron iğneyi karından vurulanı herkes paraylamı alıyor çok merak ettimHer gün iki tane vuruluyorum para yetişmiyo valla devlet yazmıyormu acaba?
Canım progestan dex 25 mg göbekten olanı günde bir kez kullanıyorum ben onu devlet karşılamıyor vallahi 7 li kutusu 320 liraydı galiba . Bi de progestan 50 mg kalçadan vurulan var onu da günde bir kez kullanıyorum ama onu sağlık ocağı yazıyor . Eğer nasip olur kese için çağırırsa söyliycem ben de cnm kalçadan olanın 100 mg mı da varmış onu yazsın göbekten olanı vermesin . Çok pahalı çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…