Nane yağı da iyi oluyormuş diye duydum yakınımda da var çok kötü oluyor gözüne göz bandı takıp uyuyordu nane yağını masaj yaparak sürersen iyiymiş ama kokusu gebeliğe yan etkisini olur mu bilmiyorum araştır istersenİnşallah kuzum benim Allah razı olsunVallahi cnm parol da hiçbişey yapmıyor bir kere içtim hiç fark etmeyince bıraktım onu da içmedim vallahi Allah yardımcımız olsun cnm migren çok beter bişey
Yapmadım canım idrar testi için belki bugun yarın olabilir ama üçüncü gün embriyosu olduğu için cesaret edemedim pazartesi kan veririm büyük bi ihtimalEvde hiç yaptınız mı idrar testi ? Bende siz gibi düşündüm ama korkuyorum da
Amin canım inşallah hayırlısı bakalim zamanı gelmişse güzel sonuçlar alacağız inşallahValla bende aynen hatta dün dedim aha belim kalcam koptu ikiye bölündü öyle ağrıdı inanki ilk defa hayrlara vesile olsunkız arada şekerleme yatiyormusum 5 dk haberim yok nenzman uyudum diye hafifde gaz sancısı var allahm hayra çıkarsın inşallah ya
Ay canım inş ya evet evet idrarda pozitifti bakalım kanda ne kadar çıkacakAyy hadi hayırlısı olsun hakkında. Duamız seninle inşallah pozitif haberin gelirzaten idrarın pozitifti diye hatırlıyorum
Verdim kuzum 2 buçukta çıkacak inş çok heyecanlıııyııımmmAynen kuzum parol bende denedim ama mümkünmü kessin ağrıyı nerdeeeArtık inşallah hamilelik sürecinden uğramaz bize bu migren Verdinmi kan tahlilinii?
Aynen canım nane yağı baya iyi geliyor hamilelikte de kötü bir etkisi yok ben hatta dün eşime söyledim de gelirken almayı unutmuş bugün işten gelirken alacak . Artık doğal yollarla geçiricez hamileliği sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım da hepsi hallolurNane yağı da iyi oluyormuş diye duydum yakınımda da var çok kötü oluyor gözüne göz bandı takıp uyuyordu nane yağını masaj yaparak sürersen iyiymiş ama kokusu gebeliğe yan etkisini olur mu bilmiyorum araştır istersen
Dualarım seninle canımVerdim kuzum 2 buçukta çıkacak inş çok heyecanlıııyııımmm
Hadi bakalım güzel haberlerle gel bize ben de çok heyecanlandım şimdiVerdim kuzum 2 buçukta çıkacak inş çok heyecanlıııyııımmm
Bende 3. Gün diye bir türlü o cesareti bulamıyorum. Zaten anca tutunmuştur tutunduysa. Beta felan anca belli olur yavaş yavaş diye düşünüyorum.Yapmadım canım idrar testi için belki bugun yarın olabilir ama üçüncü gün embriyosu olduğu için cesaret edemedim pazartesi kan veririm büyük bi ihtimal
Bence güzel bir değerle geleceksinAy canım inş ya evet evet idrarda pozitifti bakalım kanda ne kadar çıkacak
Dualarım seninle canım
Sağolun canlarım benim ya çok duygulandımHadi bakalım güzel haberlerle gel bize ben de çok heyecanlandım şimdi
Sağol canım benim inşallahBence güzel bir değerle geleceksinözele mi gidip veriyorsunuz nereye gidiyorsunuz kan için çok geç çıkıyor sonuçlar
Tabiki umarım mutlu haberleri alırızBende 3. Gün diye bir türlü o cesareti bulamıyorum. Zaten anca tutunmuştur tutunduysa. Beta felan anca belli olur yavaş yavaş diye düşünüyorum.
3. Gün olan çok yoktu sizi görünce sevindimPazartesi beni de haber edin
Dur ağlayacak yer arıyorum zaten yapmaSağolun canlarım benim ya çok duygulandım
Yaaa kuzum dün hiç giremedim bugün de anca girdim eski mesajlara gidiyorum maşallah ya ne güzel bir değer çıkmış git gide büyüyor annesiKızlarrr selamlarrr nasılsınızzzBen dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucum Bebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicez Çok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederim Ve sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştım Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin
Ay canım sorma ya normalde hiç ağlayan birisi değilim artık herşeye ağlıyorum bak sen de öyleymişsin yalnız değilimDur ağlayacak yer arıyorum zaten yapma
Sağ ol canım benim çok teşekkür ederim evet bebişim benimle teyzesiYaaa kuzum dün hiç giremedim bugün de anca girdim eski mesajlara gidiyorum maşallah ya ne güzel bir değer çıkmış git gide büyüyor annesiçok sevindim canım rabbim sağlıkla kucakladığın günleri göstersin sana da hepimize de inş
Ay maşallah subhanallah canım ya vallahi gözlerim doldu nasıl bi mutluluk rabbim sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsinKızlar ben bugün gittin doktora 5+3 bebekleri gördüm hatta kalp atışını bile dinledim doktor dinletti şaşırdım sordum nasıl oluyor diye benim cihazlarım yeni o yüzden dedi tabi minik minik atiyordur sadece aklıma takıldı bir kanama alanı var dedi ben dedim kanama olmadi hic takip edelim dedi gecen hafta girtigimde de vardi yerlesme kanamasi olmus dedi biraz moralim bozuldu acikcaasi neden böyle bir şey olur ki oradaki hemsire gecen sene benim de öyleydi merak etme dedi diyorum acaba bende pıhtılaşma var o yüzden mi
Canım progestan dex 25 mg göbekten olanı günde bir kez kullanıyorum ben onu devlet karşılamıyor vallahi 7 li kutusu 320 liraydı galiba . Bi de progestan 50 mg kalçadan vurulan var onu da günde bir kez kullanıyorum ama onu sağlık ocağı yazıyor . Eğer nasip olur kese için çağırırsa söyliycem ben de cnm kalçadan olanın 100 mg mı da varmış onu yazsın göbekten olanı vermesin . Çok pahalı çünkü .Kızlarr bu progestron iğneyi karından vurulanı herkes paraylamı alıyor çok merak ettimHer gün iki tane vuruluyorum para yetişmiyo valla devlet yazmıyormu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?