Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bir şey soracağım size kızlar progestron 25mg karından vurulan iğneyi sağlık ocağında yazdıran varmı aranızda
Dün hapını yazdırayım dedim mırın kırın etti nye k.doğumdan yazdırmıyosun hastanem uzak ilaç için oraya mı gideyim.bide diyo ki nye veriyorlar ki neyse risk gebelik diyip yazdı bence benimki gıcıktı yazıyorlar normalde

Kızlarr bu progestron iğneyi karından vurulanı herkes paraylamı alıyor çok merak ettimHer gün iki tane vuruluyorum para yetişmiyo valla devlet yazmıyormu acaba?
Ben parayla alıyorum canım yazdırıp alan arkadaşlar vardı
Stok yaptığım için zamanında uzun süredir ilaç almıyorum ya hiç almamışım gibi geliyor

Amiin kuzum hepimize inşallah.
Yani ilaçdan değilde hormon yüksekliğinden kaynaklı diye anladım
Canım bence evrene güzel enerji gönderelim, olacak inşallah ben çok çok inanıyorum gerçekten Neticede yaşadığımız belirtilerin çoğu zaten hormondan, göğüs büyümesi, batmalar, hazımsızlık, gaz vb ama bebek tutunca etki artıyor olabilir..

Düşün yani benim 2. gün bildiğin kırmızı kanamam oldu, transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum ama hala minicik ağrıdan batmadan umutluyum. Dün belim ikiye yarıldı resmen saatlerce kıvrandım afedersin popoma kadar vurdu ağrı ağlayasım geldi ama dedim nolur bebeklerden olsun Allahım razıyım ben.

Ay canım sorma ya normalde hiç ağlayan birisi değilim artık herşeye ağlıyorum bak sen de öyleymişsin yalnız değilim
Ay öyleyim maalesef sürekli ağlıyorum şu kanı vereyim hemen makyaj falan kendime gelicem o zaman ağlamam hshshs

Canım tebrik ederim, rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayyyy Allah’ımmm
Çok şükür . Sağlıkla kucağına al canım benim

Yok canım pazartesi benim günüm.
Bugün 10. Gün
Ay benim de pazartesiydi canım bugün 11. Gün gittim verdim daha gününüz pazartesiymiş Sezen hanım diyor evet dedim o gün de vericem 1 kasıma kese için çağırdı değeriniz gayet güzel 10 gün sonra kese için bekliyoruz dedi .

Sübhanallah her aşaması mı heyecanlı olursakin olup tadını çıkartalım her anın ,endişe etmeyelim zaten çok yorgunuz mutlu olma vakti bence artık

İşteeeeeeee buuuuuuuuuuArtık bebişinnn senleee kuzummmm hayırlı uğurlu olsunnnn rabbim kucağına almayı nasip etsinnnBak ne bırakıyorum buraya izlee kuzumm

Canım çok teşekkür ederim Insallah darısı herkese olsun öyle minik minik atıyordu ki heyecanlanmamak elde degil evet kullanıyorum hem ecopirin hem oksapar 4000lik iki hafta sonra 6000lik kullanacagim insallah bakalım takip altında olacağım sürekli sana da geçmiş olsun canım

AAaa kuzummmm sen kalp atışınımı duydunnn bebişininnnnnTebrikkkkkk ederimmmmmm canım benimmm darısı bizimde başımızaaa

Yaaa canım çok güzel bi değer gözümüz aydın sağlıkla da gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…