Dün hapını yazdırayım dedim mırın kırın etti nye k.doğumdan yazdırmıyosun hastanem uzak ilaç için oraya mı gideyim.bide diyo ki nye veriyorlar kiBir şey soracağım size kızlar progestron 25mg karından vurulan iğneyi sağlık ocağında yazdıran varmı aranızda
Ben parayla alıyorum canım yazdırıp alan arkadaşlar vardıKızlarr bu progestron iğneyi karından vurulanı herkes paraylamı alıyor çok merak ettimHer gün iki tane vuruluyorum para yetişmiyo valla devlet yazmıyormu acaba?
Amiin kuzum hepimize inşallah.Kesinlikle öyle bir önceki grade 2 idi nasip olmadı bu daha alt embryo tutundu. Rabbim diledi oldu şimdi bakalım bekliyoruz artışları için ferah olsun bende deliler gibi arastiriyordumAllahim inşallah nasip etsin inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah dileyen isteyen herkese ve sana
Canım bence evrene güzel enerji gönderelim, olacak inşallah ben çok çok inanıyorum gerçektenYani ilaçdan değilde hormon yüksekliğinden kaynaklı diye anladım
Ay öyleyim maalesef sürekli ağlıyorum şu kanı vereyim hemen makyaj falan kendime gelicem o zaman ağlamam hshshsAy canım sorma ya normalde hiç ağlayan birisi değilim artık herşeye ağlıyorum bak sen de öyleymişsin yalnız değilim
Canım tebrik ederim, rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
Ayyyy Allah’ımmmKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
Ah kuzum ya aynı vallahi ben de ağlıyorum sonra sümüklerimi silip makyaj yapıyorumAy öyleyim maalesef sürekli ağlıyorum şu kanı vereyim hemen makyaj falan kendime gelicem o zaman ağlamam hshshs
Yok canım pazartesi benim günüm.Ah kuzum ya aynı vallahi ben de ağlıyorum sonra sümüklerimi silip makyaj yapıyorumkan mı vereceksin şimdi cnm ?
Amin canım çok sağol hepimize nasip etsin inşCanım tebrik ederim, rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım benim Allah razı olsun amin hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşAyyyy Allah’ımmm
Çok şükür . Sağlıkla kucağına al canım benim
Ay benim de pazartesiydi canım bugün 11. Gün gittim verdim daha gününüz pazartesiymiş Sezen hanım diyor evet dedim o gün de vericemYok canım pazartesi benim günüm.
Bugün 10. Gün
SübhanallahAy benim de pazartesiydi canım bugün 11. Gün gittim verdim daha gününüz pazartesiymiş Sezen hanım diyor evet dedim o gün de vericem1 kasıma kese için çağırdı değeriniz gayet güzel 10 gün sonra kese için bekliyoruz dedi .
Aaaa o olay güzelmiş o zamanSağol canım benim inşallahBenim tüp bebek merkezinde 2 kez ücretsiz kan testi hakkı var cnm bi bugün verdim işte bi de pazartesi vericem nasipse
İşteeeeeeee buuuuuuuuuuKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
Canım çok teşekkür ederim Insallah darısı herkese olsunAy maşallah subhanallah canım ya vallahi gözlerim doldu nasıl bi mutluluk rabbim sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsinOnların atan kalplerini yerim Kuzum pıhtılaşma İçin bişey kullanıyor musun ? Bol bol dinlen ayaklarını falan dik o kanama alanları geçiyor dikkat edince . Belki de tutunma da olmuştur o kanama alanı inş bir an önce geçer cnm Bu arada dün migrenim tuttu hiç mesajlara bakamadım yeni gördüm ksr bkm cnm
AAaa kuzummmm sen kalp atışınımı duydunnn bebişininnnnnCanım çok teşekkür ederim Insallah darısı herkese olsunöyle minik minik atıyordu ki heyecanlanmamak elde degil evet kullanıyorum hem ecopirin hem oksapar 4000lik iki hafta sonra 6000lik kullanacagim insallah bakalım takip altında olacağım sürekli sana da geçmiş olsun canım
Yaaa canım çok güzel bi değerKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?