Hadi gözün aydın canm ya masallahKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
Evet canım ya daha önce 3 kimyasal gebelik yaşadığım için hep bi tedirginlik vardı şükürler olsun değeri gördüm şimdi içim gerçekten rahat etti . Hepimiz mutlu olmayı fazlasıyla hakediyoruz verdiğimiz bunca maddi manevi emekler sonrası . Rabbim hep yüzünüzü güldürsün bundan sonrası için inşSübhanallahher aşaması mı heyecanlı olur sakin olup tadını çıkartalım her anın ,endişe etmeyelim zaten çok yorgunuz mutlu olma vakti bence artık
Ay canımsın benim amin allah razı olsun .İşteeeeeeee buuuuuuuuuuArtık bebişinnn senleee kuzummmm hayırlı uğurlu olsunnnn rabbim kucağına almayı nasip etsinnn Bak ne bırakıyorum buraya izlee kuzumm
Amin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
Tamam kuzum Allah’ın izniyle bişey olmaz o zaman . Benim şimdi 10 gün sonra gidince 5+1 olacak . Senin tam kaç günlüktü cnm kalp atışlarını da dinlediğinde ?Canım çok teşekkür ederim Insallah darısı herkese olsunöyle minik minik atıyordu ki heyecanlanmamak elde degil evet kullanıyorum hem ecopirin hem oksapar 4000lik iki hafta sonra 6000lik kullanacagim insallah bakalım takip altında olacağım sürekli sana da geçmiş olsun canım
İnşallah canım benim amin amin çok sağol rabbim hepimize nasip etsinYaaa canım çok güzel bi değergözümüz aydın sağlıkla da gelir inşallah
Amin canım aminnnnn inş hep dualarımdasınız . Birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur zaten ben inanıyorumHadi gözün aydın canm ya masallahdarısı bizlere bekleyenlere ya rabbi
Aminnn canım inşallah ya çok sağolAmin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hadi hayırlısı inşallah kuzum vallahi KB vermeye de korkuyorum bu kez benBen pazartesi rapor için gideceğim on gün rapor almıştım dört günü hafta sonlarına gitti maalesef pazartesi gitmişken kanda vermeyi düşünüyorum sonra çarşamba da giderim zaten cuma günü kontrol günüm
Benim bugün bi bel ağrım var vallahi korkuyorum adettendir diyeHadi hayırlısı inşallah kuzum vallahi KB vermeye de korkuyorum bu kez ben
Canım benim 5+3 tu çok minik duyuldu bende şaşırdım gerçekten erken dollenmede olmuş olabilir iki hafta sonraya da randevu verdiTamam kuzum Allah’ın izniyle bişey olmaz o zaman . Benim şimdi 10 gün sonra gidince 5+1 olacak . Senin tam kaç günlüktü cnm kalp atışlarını da dinlediğinde ?
Yaaa gözyasim pıt
Yaaa cok sevindim canım insallah bizde görürüz o degerleri valla böyle güzel haberler duyunca içim kıpır kıpır oluyor Rabbim tamamina erdirsin inşallah canımKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
İnşallaaaah bebeklerdendir ağır iş yapmadan hareket ediyorum hep oturmuyorum pazartesi işe dönecemAmiin kuzum hepimize inşallah.
Canım bence evrene güzel enerji gönderelim, olacak inşallah ben çok çok inanıyorum gerçektenNeticede yaşadığımız belirtilerin çoğu zaten hormondan, göğüs büyümesi, batmalar, hazımsızlık, gaz vb ama bebek tutunca etki artıyor olabilir..
Düşün yani benim 2. gün bildiğin kırmızı kanamam oldu, transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum ama hala minicik ağrıdan batmadan umutluyum. Dün belim ikiye yarıldı resmen saatlerce kıvrandım afedersin popoma kadar vurdu ağrı ağlayasım geldi ama dedim nolur bebeklerden olsun Allahım razıyım ben.
Yarım Avakodo kabak çekirdeği madem yiyorum ben gün içindeçay kahve çikolata ananas alkol falan yazıyor ben de öyle önemli bi grupta olunca şaşırdım. minik bir iki parça yiyim bari
Karından vurulan parayla ama sanki birisi kalçadan olanı iğne başlığı değiştirerek göbekten yaptırıyorduKızlarr bu progestron iğneyi karından vurulanı herkes paraylamı alıyor çok merak ettimHer gün iki tane vuruluyorum para yetişmiyo valla devlet yazmıyormu acaba?
Bende sizinle aynıyım bende pazartesi veriyorum.Merhabalar kızlar yeni gebelere hayırlı olsun sonuç bekleyenlerede Rabbim hayırlı haberler almayı nasb etsin ben 8.9.11. Günde evdeki testlerim poztf çıktı hep pazartesi kan vereceğim böyle olupda kan poztf olan varmı yanılırmı bu testler
Gönderiyorum öyle bir gönderiyorum ki karnımı okşayıp annecim diye konuşuyorumAmiin kuzum hepimize inşallah.
Canım bence evrene güzel enerji gönderelim, olacak inşallah ben çok çok inanıyorum gerçektenNeticede yaşadığımız belirtilerin çoğu zaten hormondan, göğüs büyümesi, batmalar, hazımsızlık, gaz vb ama bebek tutunca etki artıyor olabilir..
Düşün yani benim 2. gün bildiğin kırmızı kanamam oldu, transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum ama hala minicik ağrıdan batmadan umutluyum. Dün belim ikiye yarıldı resmen saatlerce kıvrandım afedersin popoma kadar vurdu ağrı ağlayasım geldi ama dedim nolur bebeklerden olsun Allahım razıyım ben.
Kaç embriyo koyulacak belli miSelam kızlar benimde transfer tarihim netleşti, hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)
5. gün embriyosu genetikten geldi iyi kalite
2. deneme
27 ekim transfer tarihim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?