Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hadi gözün aydın canm ya masallah darısı bizlere bekleyenlere ya rabbi

Sübhanallah her aşaması mı heyecanlı olursakin olup tadını çıkartalım her anın ,endişe etmeyelim zaten çok yorgunuz mutlu olma vakti bence artık
Evet canım ya daha önce 3 kimyasal gebelik yaşadığım için hep bi tedirginlik vardı şükürler olsun değeri gördüm şimdi içim gerçekten rahat etti . Hepimiz mutlu olmayı fazlasıyla hakediyoruz verdiğimiz bunca maddi manevi emekler sonrası . Rabbim hep yüzünüzü güldürsün bundan sonrası için inş

Amin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Tamam kuzum Allah’ın izniyle bişey olmaz o zaman . Benim şimdi 10 gün sonra gidince 5+1 olacak . Senin tam kaç günlüktü cnm kalp atışlarını da dinlediğinde ?

Hadi hayırlısı inşallah kuzum vallahi KB vermeye de korkuyorum bu kez ben

Tamam kuzum Allah’ın izniyle bişey olmaz o zaman . Benim şimdi 10 gün sonra gidince 5+1 olacak . Senin tam kaç günlüktü cnm kalp atışlarını da dinlediğinde ?
Canım benim 5+3 tu çok minik duyuldu bende şaşırdım gerçekten erken dollenmede olmuş olabilir iki hafta sonraya da randevu verdi

Merhabalar kızlar yeni gebelere hayırlı olsun sonuç bekleyenlerede Rabbim hayırlı haberler almayı nasb etsin ben 8.9.11. Günde evdeki testlerim poztf çıktı hep pazartesi kan vereceğim böyle olupda kan poztf olan varmı yanılırmı bu testler

Yaaa cok sevindim canım insallah bizde görürüz o degerleri valla böyle güzel haberler duyunca içim kıpır kıpır oluyor Rabbim tamamina erdirsin inşallah canım

İnşallaaaah bebeklerdendir ağır iş yapmadan hareket ediyorum hep oturmuyorum pazartesi işe dönecem

Kızlarr bu progestron iğneyi karından vurulanı herkes paraylamı alıyor çok merak ettimHer gün iki tane vuruluyorum para yetişmiyo valla devlet yazmıyormu acaba?
Karından vurulan parayla ama sanki birisi kalçadan olanı iğne başlığı değiştirerek göbekten yaptırıyordu

Bende sizinle aynıyım bende pazartesi veriyorum. sezenosman da çok şükür bugün gördü kanda pozitifi evde takip ediyordu

Gönderiyorum öyle bir gönderiyorum ki karnımı okşayıp annecim diye konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…