Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hadi gözün aydın canım

Oooo o korku doğuma kadar devam ediyor geçmiyor. Tadını çıkart bence

Canım benim 5+3 tu çok minik duyuldu bende şaşırdım gerçekten erken dollenmede olmuş olabilir iki hafta sonraya da randevu verdi
Evet kuzum kesin erken tutunmuştur bebişler . Benim de daha önce üçüz hamileliğimde 5+6 iken duyulmuştu . Ama o zaman mesela 6+3 te çağırmıştı dr kalp atışı İçin benim kanamam geldi diye apar topar gidince kalp atışını da görmüştük . Normalde 6-7 hafta arası veriyorlar kalp atışı İçin .

Yaaa cok sevindim canım insallah bizde görürüz o degerleri valla böyle güzel haberler duyunca içim kıpır kıpır oluyor Rabbim tamamina erdirsin inşallah canım
Amin canım benim çok sağol . Hepimiz görecez inş Allah’ın izniyle sağlıkla da kucaklıycaz inş bak görürsün

Bak canım ben de idrar testinde takip ettim en son dün 10. Günde yaptım bugün 11. Günüm şükürler olsun 372 gibi bir değer gördüm . Darısı başına inş . İdrar testinde çıkmışsa vardır mutlaka

Eklentiler

• 29E2B693-BF59-47AB-9FF8-3660608E07B5.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah gözünüz aydın olsun Rabbim hayırlısıyla sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin

Selam kızlar benimde transfer tarihim netleşti, hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)

5. gün embriyosu genetikten geldi iyi kalite
2. deneme
27 ekim transfer tarihim :)

aynı gün transfer oluyoruz inşallah güzel sonuç alalııım :)
ben 36 yaşındayım, ilk denemem. 6. gün embriyosu benim de genetikten geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…