Hadi gözün aydın canımKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
Maysam ne alemdesin canımKaç embriyo koyulacak belli mi
Oooo o korku doğuma kadar devam ediyor geçmiyor. Tadını çıkart benceCanım inan yazmayı unuttum buraya kafam bulanık oldu mu sıkıntı mı var değer düşer mi diye. Allahim kolaylastirsin vesile versin sizlere hepimize tattirsjn. Bendeki stres kese ve kalbe kadar devam edecek sanırım hala inanamıyorum.
Evet kuzum kesin erken tutunmuştur bebişler . Benim de daha önce üçüz hamileliğimde 5+6 iken duyulmuştu . Ama o zaman mesela 6+3 te çağırmıştı dr kalp atışı İçin benim kanamam geldi diye apar topar gidince kalp atışını da görmüştük . Normalde 6-7 hafta arası veriyorlar kalp atışı İçin .Canım benim 5+3 tu çok minik duyuldu bende şaşırdım gerçekten erken dollenmede olmuş olabilir iki hafta sonraya da randevu verdi
Amin canım benim çok sağol . Hepimiz görecez inş Allah’ın izniyle sağlıkla da kucaklıycaz inş bak görürsünYaaa cok sevindim canım insallah bizde görürüz o degerleri valla böyle güzel haberler duyunca içim kıpır kıpır oluyor Rabbim tamamina erdirsin inşallah canım
Ben yarın yapicam artık 12.gun var yok belli olur yani 3.gun embriyosu olsa da sankiYapmadım canım idrar testi için belki bugun yarın olabilir ama üçüncü gün embriyosu olduğu için cesaret edemedim pazartesi kan veririm büyük bi ihtimal
Bak canım ben de idrar testinde takip ettim en son dün 10. Günde yaptım bugün 11. Günüm şükürler olsun 372 gibi bir değer gördüm . Darısı başına inş . İdrar testinde çıkmışsa vardır mutlakaMerhabalar kızlar yeni gebelere hayırlı olsun sonuç bekleyenlerede Rabbim hayırlı haberler almayı nasb etsin ben 8.9.11. Günde evdeki testlerim poztf çıktı hep pazartesi kan vereceğim böyle olupda kan poztf olan varmı yanılırmı bu testler
Sağol canım benim darısı tüm isteyenlere inşHadi gözün aydın canım
İnşallah hayırlısyla bizlerede isteyen herkese nasb olsun sağlıklaBende sizinle aynıyım bende pazartesi veriyorum.sezenosman da çok şükür bugün gördü kanda pozitifi evde takip ediyordu
Maşallah gözünüz aydın olsun Rabbim hayırlısıyla sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsinBak canım ben de idrar testinde takip ettim en son dün 10. Günde yaptım bugün 11. Günüm şükürler olsun 372 gibi bir değer gördüm . Darısı başına inş . İdrar testinde çıkmışsa vardır mutlaka
Güzel haberler alırsın inşallahBenim bugün bi bel ağrım var vallahi korkuyorum adettendir diye
12.gününde isen belli olur diye düşünüyorum benim şuan sekizinci günüm.Ben yarın yapicam artık 12.gun var yok belli olur yani 3.gun embriyosu olsa da sanki
Maşallah canım
Amin canım çok teşekkür ederim rabbim sana da sağlıkla kucaklamayı nasip etsinMaşallah gözünüz aydın olsun Rabbim hayırlısıyla sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin
Sizinde mi 3.gun embriyosu12.gününde isen belli olur diye düşünüyorum benim şuan sekizinci günüm.
Amin canım amin inşallah ağzından bal damlıyorAmin canım benim çok sağol . Hepimiz görecez inş Allah’ın izniyle sağlıkla da kucaklıycaz inş bak görürsün
Selam kızlar benimde transfer tarihim netleşti, hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)
5. gün embriyosu genetikten geldi iyi kalite
2. deneme
27 ekim transfer tarihim :)
Evet canım benimde üçüncü gün embriyosu tek embriyo koyuldu bilmiyorum ben hep pozitif olmaya çalışıyorum bekleyip göreceğiz.Sizinde mi 3.gun embriyosu
Aynı şekilde benim de tek embriyo geriye de iki dondurulmuş var istersen onda iki koyarız dedi ama doktorum güne takılma umut varsa herşey olur dediEvet canım benimde üçüncü gün embriyosu tek embriyo koyuldu bilmiyorum ben hep pozitif olmaya çalışıyorum bekleyip göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?