Benimde aynı geride iki kalıyo onları da tek tek koyduracam zaten 33 yaşındayım yaş sınırıda var sanırım iki embriyo transferi için. Zaten ben takıntılı biriyim çoğul gebelikten korkuyorum. Diğer embriyolara gerek kalmayacak inşallah içimden bir his oyle diyorAynı şekilde benim de tek embriyo geriye de iki dondurulmuş var istersen onda iki koyarız dedi ama doktorum güne takılma umut varsa herşey olur dedi
Bu testin kaçıncı gün testiydi canımRabbim herkese hayırlı müjdeler almayı nasb etsn isteyen herkese en güzelini en hayrlsını nasb etsin
Canınızı hiç sıkmayın sizinde diğer embriyolarınıza gerek kalmayacak inşallahAynı şekilde benim de tek embriyo geriye de iki dondurulmuş var istersen onda iki koyarız dedi ama doktorum güne takılma umut varsa herşey olur dedi
Evet canim evin içinde yürü biraz yada ayaklarının altına yastık koy uzanirkenKızlar merhaba. Transferin 3.gunu ama 2 gündür bacak ağrısı çok var bende dün biraz belimde ağrıdi ama sağ bacagim ağrısı hiç dinmedi ya. Çok yatmaktan mi aceba
Başladık yine estrofem kullanmaya bakalım ne olcak bu seferMaysam ne alemdesin canım
Elhamdülillah daha iyiyim canm geçti Allah razı olsunEvet canim evin içinde yürü biraz yada ayaklarının altına yastık koy uzanirken
Hemen negatif arkasından başladık ya ondan öyle oldu canım transferden sonra eski enerjine dönersinBaşladık yine estrofem kullanmaya bakalım ne olcak bu seferhiç heyecan istek yok bu sefer
Canım.tebrik ederim.super bir haber gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorumKızlarrr selamlarrr nasılsınızzzBen dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucum Bebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicez Çok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederim Ve sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştım Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin
İnşallah hepimiz için öyle olurBenimde aynı geride iki kalıyo onları da tek tek koyduracam zaten 33 yaşındayım yaş sınırıda var sanırım iki embriyo transferi için. Zaten ben takıntılı biriyim çoğul gebelikten korkuyorum. Diğer embriyolara gerek kalmayacak inşallah içimden bir his oyle diyorYada öyle umut ediyorum.
11.gün bugün yaptım geceBu testin kaçıncı gün testiydi canım
İlk baste öyle oluyo canim transfer ve sonrası heyecan kapliyo insanı hadi insallah bu sefer hersey yolunda giderde kavuşursun yavrularinaBaşladık yine estrofem kullanmaya bakalım ne olcak bu seferhiç heyecan istek yok bu sefer
Ah kuzum çok geçmiş olsun ya , hayırlı haberler inşallahKızlar dün çok fena migrenim tuttu hiç giremedim . Bugün de şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için
Anladım canım demek sabah ilk idrarla yapsan daha koyu çıkardı of çok heyecanlı11.gün bugün yaptım gece
Ben devlet hastanesi acilinde veriyorum 1.5 saate enabiz da görüyorumBence güzel bir değerle geleceksinözele mi gidip veriyorsunuz nereye gidiyorsunuz kan için çok geç çıkıyor sonuçlar
Evet canm demekki gün geçtkçe daha belli oluyor ben çok kararsz kldm acaba kanda çıkarmı diye nasb inşallah pazartesi bakcam sonuca yazarm burdanda Rabbim herkese hayrlı haberler nasb etsn böyle olupda gebe kalan varmı diye merk ettm işte varmış çok şkür 4 gün yaptım böle çıkıyor nasb de varsa oluyor Allahım hayırlısıyla nasb etsinAnladım canım demek sabah ilk idrarla yapsan daha koyu çıkardı of çok heyecanlı
Çok sağol canım benim , çıktı kan değerim 372Ah kuzum çok geçmiş olsun ya , hayırlı haberler inşallah
Uyuz oluyorum böyle tavırlarına varyaDün hapını yazdırayım dedim mırın kırın etti nye k.doğumdan yazdırmıyosun hastanem uzak ilaç için oraya mı gideyim.bide diyo ki nye veriyorlar kineyse risk gebelik diyip yazdı bence benimki gıcıktı yazıyorlar normalde
Ben koyulaşma olmuyor gibi geldi çok üzüldüm ama bugün biraz daha iyiyimEvet canm demekki gün geçtkçe daha belli oluyor ben çok kararsz kldm acaba kanda çıkarmı diye nasb inşallah pazartesi bakcam sonuca yazarm burdanda Rabbim herkese hayrlı haberler nasb etsn böyle olupda gebe kalan varmı diye merk ettm işte varmış çok şkür 4 gün yaptım böle çıkıyor nasb de varsa oluyor Allahım hayırlısıyla nasb etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?