Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Maşallah canım tebrik ederim hayırlı olsun ne fark eder kuzum

Ohhh gözün aydın canım benim Allah sağlıklı gelişimleri nasip etsin inşallah

Enfeksiyon için ilaç verdi mi canım nasıl yapıyorsun, bende gecirdigimde çok ağrısı oluyordu yanması batması felan inşallah biran önce geçer

Merhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Merhaba hayırlı olsun benim de çift embriyo transfer edildi 10. Gün kan değerim 342 di yani endişelenme ikiside tutmuştur çünkü 4 sonra verdiğimde 2017 çıktı sende tekrar kan verdiğinde anlarsın baya yükselirse demek ki ikiside tutmuştur

Canim peki senin belirgin bi belirtin varmiydi ikiside tutmus yaa belki hissetmissindir diye soruyorum bende iki tane transfer oldumda bugün sağ kasigim agriyor bazen siddetleniyo bazen hafif ama gun boyu ağrıdı solda agridi arada

Ben canım evde testte gördüm , kanda çıktı şükür

Değerin çok güzel canım sağlıklı gelişsin, Bi arkadaş ucuzlerine olan ilk kan değeri 200 kusur demisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…