Maşallah canımMerhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Ohhh gözün aydın canım benim Allah sağlıklı gelişimleri nasip etsin inşallahKızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Hepiniz iyi ki varsınız
Hadi hayırlısı olsun inşallah canimSelam kızlar benimde transfer tarihim netleşti, hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)
5. gün embriyosu genetikten geldi iyi kalite
2. deneme
27 ekim transfer tarihim :)
Saol canım rabbim herkese nasip etsin inşallahMaşallah canımtebrik ederim hayırlı olsun ne fark eder kuzum
Enfeksiyon için ilaç verdi mi canım nasıl yapıyorsun, bende gecirdigimde çok ağrısı oluyordu yanması batması felan inşallah biran önce geçerAmiin kuzum hepimize inşallah.
Canım bence evrene güzel enerji gönderelim, olacak inşallah ben çok çok inanıyorum gerçektenNeticede yaşadığımız belirtilerin çoğu zaten hormondan, göğüs büyümesi, batmalar, hazımsızlık, gaz vb ama bebek tutunca etki artıyor olabilir..
Düşün yani benim 2. gün bildiğin kırmızı kanamam oldu, transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum ama hala minicik ağrıdan batmadan umutluyum. Dün belim ikiye yarıldı resmen saatlerce kıvrandım afedersin popoma kadar vurdu ağrı ağlayasım geldi ama dedim nolur bebeklerden olsun Allahım razıyım ben.
YaaaaSaol canım rabbim herkese nasip etsin inşallahbenim en büyük hayalim ikiz di kendim de ikizim
Ah hadi hayırlı haberler canimYok canım pazartesi benim günüm.
Bugün 10. Gün
Merhaba hayırlı olsunMerhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Ah canım benim inşallah bu kötü günler de geçer inşallahGüzel haberler alırsın inşallah
Hayırlı olsun ikiz tutmuş bence benim de 11.gün 290diMerhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Canim peki senin belirgin bi belirtin varmiydi ikiside tutmus yaa belki hissetmissindir diye soruyorum bende iki tane transfer oldumda bugün sağ kasigim agriyor bazen siddetleniyo bazen hafif ama gun boyu ağrıdı solda agridi aradaMerhaba hayırlı olsunbenim de çift embriyo transfer edildi 10. Gün kan değerim 342 di yani endişelenme ikiside tutmuştur çünkü 4 sonra verdiğimde 2017 çıktı sende tekrar kan verdiğinde anlarsın baya yükselirse demek ki ikiside tutmuştur
Ben canım evde testte gördüm , kanda çıktı şükürMerhabalar kızlar yeni gebelere hayırlı olsun sonuç bekleyenlerede Rabbim hayırlı haberler almayı nasb etsin ben 8.9.11. Günde evdeki testlerim poztf çıktı hep pazartesi kan vereceğim böyle olupda kan poztf olan varmı yanılırmı bu testler
Ay ne güzel yapıyorlar bazı aciller biz gebelik testi için kayıt açmıyoruz diyormuşBen devlet hastanesi acilinde veriyorum 1.5 saate enabiz da görüyorum
Canm benm canını hiç sıkma inşallah vardr Allahın izniyleBen koyulaşma olmuyor gibi geldi çok üzüldüm ama bugün biraz daha iyiyim
İnşallah canım
Maşallah darısı başımıza inşallahBen canım evde testte gördüm , kanda çıktı şükür
Çizgi incecik kıl gibi baksanaCanm benm canını hiç sıkma inşallah vardr Allahın izniyle
Evet canim çıkar Allahin izniyleBen yarın yapicam artık 12.gun var yok belli olur yani 3.gun embriyosu olsa da sanki
Testi aldım bekliyorum sabaha isallah artıkEvet canim çıkar Allahin izniyle
Değerin çok güzel canım sağlıklı gelişsin, Bi arkadaş ucuzlerine olan ilk kan değeri 200 kusur demisti :)Merhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?