Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Cidden harika bir kadınsın emeğine sağlık rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın yarın transferim var çok korkuyorum 2 embriyo yerleştirecekler dua edin bana
Teşekkür ederim dualarımız seninle
Sende transfer öncesi bunu oku lütfen

Embriyo Transferi Duası
“Ya Rabbi, içimdeki anne olma arzusunu sen verdin.
Bedenimi, rahmimi ve gönlümü bu emanet için hazır eyle.
Dondurulmuş emanetlerime sen can ver, onlara rahmimde yuva nasip et.
Hakkımda hayırlıysa tutunmalarını kolaylaştır,
beni sağlıklı, hayırlı bir evlatla müjdele.
Sabırla beklerken kalbimi huzurla doldur,
sonucu sana teslim ediyorum.
Amin.”

Son adet tarihi diye soruyorlar adetimin ilk mi son gününü mü kastediyorlar

Herkesin bahsettiği ayak üşümesi dışında hiç belirtim olmadı. O da mevsimden mi yoksa cidden alakası var mı bilemedim
4. gün başladım evde test yapmaya :) azıcık tez canlıyım
hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kavuşursunuz inş. bende de sadece el ayak üşümesi oda genelde kışın hep öyleyim . başka da hiç belirti olmadı en ufak bile bugün 13 gün.

Kızlar benim 9. Gün 0.3 çıktı. Bu 2. Transferimdi yine olmadı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Yoruldum artık

Kızlar selam 27 ekimde kan testi olmaya gidicem, 22 ekim regl tarihim ama regl olcakmışım gibi belirtiler var vücudumda sivilce, göğüs dolgunluğu, kasık ağrısı gibi. İdrar testi yapmak bir yanım istiyor bir yanımda çok korkuyor. 24 ekimde 3. Güm 2 tane embriyo transferi yapıldı idrar da çıkar mı ? Bir de aynı ben gibi bu belirtileri yaşayarak pozitif sonuç alan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…