- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.001
Benim bugün 10.günüm pazartesi vercem kan inşallah 5.gün embriyosu benimki bugün kan verdim 9.gün diye ama 2.30 çıktı@iyilikseverbirisi @hrdl @depresifbirpolyannabarbiebabe B bebeksuece @rrumuzyokk @babycurlyyyy U Ulgerr
Kızlar kan testlerinizi yaptırdınız mı Güzel haberlerinizi bekliyoruz
5.gün embriyosun 2BB tek transfer abla benimki Ülger
Cidden harika bir kadınsın emeğine sağlık rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın yarın transferim var çok korkuyorum 2 embriyo yerleştirecekler dua edin bana
Teşekkür ederim dualarımız seninleCidden harika bir kadınsın emeğine sağlık rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın yarın transferim var çok korkuyorum 2 embriyo yerleştirecekler dua edin bana
Aminn inşallah dularınızı bekliyorum canım kader arkadaşlarımİnşallah pozitifi de ekleriz
Test yaptınız mı acaba bende 16 ekimde oldumİnşallah evet bugün transfer +7.gun
Son adet tarihi diye soruyorlar adetimin ilk mi son gününü mü kastediyorlarMaşallahgüzel haberlerini bekliyoruz. Ben son adet tarihime göre hesaplıyorum. Son adet tarihi sıfırıncı gün baz alınıyor diye. Bu durumda 5 hafta 6 günlük iken gitmiş olacağım. Bana karından ultrason ile bakılacak dediler. Bazı doktorlar vajinalden bakıyorlar. Sağlıkla olsun herşey
Benim pazartesi kuzum kan testim@iyilikseverbirisi @hrdl @depresifbirpolyannabarbiebabe B bebeksuece @rrumuzyokk @babycurlyyyy U Ulgerr
Evdeki test pozitif çok şükür ama kan vermedim henüz pazar veriyim diyorumTest yaptınız mı acaba bende 16 ekimde oldum
Merhaba testi tekrarladıniz miİnşallahteşekkür ederim
İlk gün :)Son adet tarihi diye soruyorlar adetimin ilk mi son gününü mü kastediyorlar
Yaa cok tebrik ederimm gözün aydın
hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kavuşursunuz inş. bende de sadece el ayak üşümesi oda genelde kışın hep öyleyim . başka da hiç belirti olmadı en ufak bile bugün 13 gün.Herkesin bahsettiği ayak üşümesi dışında hiç belirtim olmadı. O da mevsimden mi yoksa cidden alakası var mı bilemedim
4. gün başladım evde test yapmaya :) azıcık tez canlıyım
İnşallah seni de bekliyoruz canımmYaa cok tebrik ederimm gözün aydınSağlıkla katlanarak artsın inşallah
Gözünüz aydınYaa cok tebrik ederimm gözün aydınSağlıkla katlanarak artsın inşallah
@iyilikseverbirisi @hrdl @depresifbirpolyannabarbiebabe B bebeksuece @rrumuzyokk @babycurlyyyy U Ulgerr
Kızlar benim 9. Gün 0.3 çıktı. Bu 2. Transferimdi yine olmadı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Yoruldum artık@iyilikseverbirisi @hrdl @depresifbirpolyannabarbiebabe B bebeksuece @rrumuzyokk @babycurlyyyy U Ulgerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?