- 22 Ekim 2025
- 7
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.961
Mrb beni de ekler misiniz 16 Ekim taze transfer oldum 2 adet 3. Gün embriyosu
Aynı gün olduk biz sizinleMrb beni de ekler misiniz 16 Ekim taze transfer oldum 2 adet 3. Gün embriyosu
Bu gün tam 1 hafta oldu inşallah hayırlı pozitif sonuçları alırızAynı gün olduk biz sizinle
İnşallah evet bugün transfer +7.gunBu gün tam 1 hafta oldu inşallah hayırlı pozitif sonuçları alırız
Evet cok silikti dünİdrar testi yaptınız mı
Kaçıncı gün embriyosu ben de 16 ekimde transfer oldum test yaptırırsanız haber verin16 Ekim Perşembe günü transfer oldum yarın kan versem cikarmi
5.gunse çıkar bence16 Ekim Perşembe günü transfer oldum yarın kan versem cikarmi
5. Gün embriyosu mu16 Ekim Perşembe günü transfer oldum yarın kan versem cikarmi
Maşallah hayırla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımıza. Kaçıncı gün embriyosu
Maşallah sağlıkla gelsin bende vereyim yarınn heyecan yaptım
5. Gün embriyosu mu
Çoook teşekkür ederimMaşallah hayırla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımıza. Kaçıncı gün embriyosu
Ayyyy cok guzelll allah saglik kucaginiza almayi nasip etsin
İnşallah sorun olmaz güzel pozitif haber alırsın bize de paylaş bu ilaçlar bence regli baskılıyor benimde Ptesi test günüm Salı da regl günümBenim 3. Gün embriyosu 2 adet. Salı test günüm ama adet günüm daha önce. O yüzden korkuyorum hayırlısıyla Salı günü bi gelse
Herkesin bahsettiği ayak üşümesi dışında hiç belirtim olmadı. O da mevsimden mi yoksa cidden alakası var mı bilemedimAyyyy cok guzelll allah saglik kucaginiza almayi nasip etsinbelirtiniz varmiydi hic? Evde idrar test yaptinizmi?
Benimde bugün ayaklarım buz gibiydi ayaklarım ne yapıyprsam ısınmıyorduHerkesin bahsettiği ayak üşümesi dışında hiç belirtim olmadı. O da mevsimden mi yoksa cidden alakası var mı bilemedim
4. gün başladım evde test yapmaya :) azıcık tez canlıyım
3 gun5. Gün embriyosu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?