• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar bugün t +
Kızlar bende de sıfır belirtiydi ya ne bir kanama ne bir ağrı dümdüz geçti günler şükürler olsun pozitif aldım 1000 beta ile henüz kese görmedim ama sürekli belirti arıyordum bir kez göğüslerim ağrıdı ertesi gün geçti diye çok üzülmüştüm. Sürekli yatmadan ağır iş yapmadım 5 gün banyo yapmadım evde sürekli gezdim su içtim eğilmedim yer silmedim aşağıdan bir tencere çıkartmadım ama yemek bel hizama gelen işleri yaptım ❤️❤️
Benim de t + 3daha çok erken ama bende vücudumu dinliyorum hiç bir belirti yok. Biraz Gaz oluyor bende o biraz ağrı yapıyor karında onun dışında klasik belirtiler yok bende hiç.

Kızlar bugün t +

Benim de t + 3daha çok erken ama bende vücudumu dinliyorum hiç bir belirti yok. Biraz Gaz oluyor bende o biraz ağrı yapıyor karında onun dışında klasik belirtiler yok bende hiç.
Benım de T+3 21 Ekim de mi oldunuz transfer?Bende dün adet agsırısna benzer hafıf ağrı vardı arada gelen

Biz başta yaptırmadık. Keşke yaptırsaydık
Şöyleki aslında doktorunuzun bence bunu soylemesi gerekiyor tüp Bebek çok masraflı bir sürec.evet pgt de pahalı ama sürece sıfırdan başlamaktan daha uygun.pgt kesin tutacak diye birşey yok tabi ama genetik bozukluk olanlar çok çok büyük ihtimal tutmuyor.doktorun iyi kalite çok iyi embriyo dediği 4 tanesi transfer edilemez geldi 😞yaşınız çok genç lütfen ruhunuzu toparlayıp daha güçlü bir şekilde başlayın.

Benım de T+3 21 Ekim de mi oldunuz transfer?Bende dün adet agsırısna benzer hafıf ağrı vardı arada gelen
Bende ilk gün transferden ayağa kalkınca oldu ana şimdi birsey yok kasikta hafif batma oldu biraz önce bilmiyorum yaa allaahtan ümit kesilmez rabbimjn herseye gücü yeter ama iste biz cahiliz gözümüz gördüğü bildiğimiz kadarı hakkında düşüncelere kapiliylruz embriyo kalitemi düşününce bir sıkıntı kaplıyor içimi bakalım nasip 🥺

Bende ilk gün transferden ayağa kalkınca oldu ana şimdi birsey yok kasikta hafif batma oldu biraz önce bilmiyorum yaa allaahtan ümit kesilmez rabbimjn herseye gücü yeter ama iste biz cahiliz gözümüz gördüğü bildiğimiz kadarı hakkında düşüncelere kapiliylruz embriyo kalitemi düşününce bir sıkıntı kaplıyor içimi bakalım nasip 🥺
Zaman geçmiyor sıkıcı olan kısım orası 🤭Rabbim en hayırlısını nasip eylesin inşallah

Zaman geçmiyor sıkıcı olan kısım orası 🤭Rabbim en hayırlısını nasip eylesin inşallah
Ben şuan ankara da Kayinvalidemdeyim yarın ya da pazar uşaka donicez artık evime gidip rahat rahat takılmak istiyorum o zaman vakit hızlı gecicek eminim🤭 4 gündür burdayız sanki haftalardır burdayız gibi geliyor

transferin 2. günündeyim, transfer gününü sıfır kabul ediyoruz sanırım neyse vakit geçsin diye telefona bakıyorum ve önüme hep komik reelslar çıktı ve birkaç defa kahkaha attım. bir şey olur mu? gülmekten korkuyorum :( bir de hafif nezle gibiyim sürekli hapşırıyorum dünden beri. çok gerildim😞

Pozitifi gören arkadaşlar için konu oluşturdum hamilelik süreci ile ilgili durumları buradan takip edebiliriz.
1761335300675.webp

1761335362089.webp

sonuç bekleyen arkadaşlar hepinize umut olması adına yazıyorum, 15 ekimde transfer oldum ayın 25 inde kan testi verecektim ama dayanamadım 3. Gün idrar testi yaptım negatif modum aşırı düştü ve ben geriye kalan günleri negatif artık diye dikkat etmeyi de bıraktım. Ayrıca hiç bir belirtim de olmadı hiç bi belirti lekelenme tutunma ağrısı olmayınca bende kesinleşti negatif fikri. 5aa 5. Gün embriyo transferiydi bu arada. Neyse dedim 23ünde bide kanla netleştiriyim dedim eşimi de negatife ikna ettim. 2. Transfer için kafamıza göre planlar vs yaptık her neyse kan sonucumu aldım ve pozitifmiş. Yarın tekrar kan vereceğim. Erken test yapmanızı asla tavsiye etmiyorum 7-8 gün boyunca modum enerjim düşük gezmişim boşuna lütfen doktorunuzu dinleyin gününde yapın. Ve evde idrar testi kesinlikle yapmayın modunuzu düşürmeyin

sonuç bekleyen arkadaşlar hepinize umut olması adına yazıyorum, 15 ekimde transfer oldum ayın 25 inde kan testi verecektim ama dayanamadım 3. Gün idrar testi yaptım negatif modum aşırı düştü ve ben geriye kalan günleri negatif artık diye dikkat etmeyi de bıraktım. Ayrıca hiç bir belirtim de olmadı hiç bi belirti lekelenme tutunma ağrısı olmayınca bende kesinleşti negatif fikri. 5aa 5. Gün embriyo transferiydi bu arada. Neyse dedim 23ünde bide kanla netleştiriyim dedim eşimi de negatife ikna ettim. 2. Transfer için kafamıza göre planlar vs yaptık her neyse kan sonucumu aldım ve pozitifmiş. Yarın tekrar kan vereceğim. Erken test yapmanızı asla tavsiye etmiyorum 7-8 gün boyunca modum enerjim düşük gezmişim boşuna lütfen doktorunuzu dinleyin gününde yapın. Ve evde idrar testi kesinlikle yapmayın modunuzu düşürmeyin
Canim hayirli olsun devami gelsim saglicakla da sen kendine yazik etmissin 3.gun hic idrar da cikar mi zaten ilk 48 saatte tutunma gerceklesiyor😅😅🤭

transferin 2. günündeyim, transfer gününü sıfır kabul ediyoruz sanırım neyse vakit geçsin diye telefona bakıyorum ve önüme hep komik reelslar çıktı ve birkaç defa kahkaha attım. bir şey olur mu? gülmekten korkuyorum :( bir de hafif nezle gibiyim sürekli hapşırıyorum dünden beri. çok gerildim😞
Bir sey olmaz merak etmeyin

Kızlar selam 🫶🏻 27 ekimde kan testi olmaya gidicem, 22 ekim regl tarihim ama regl olcakmışım gibi belirtiler var vücudumda sivilce, göğüs dolgunluğu, kasık ağrısı gibi. İdrar testi yapmak bir yanım istiyor bir yanımda çok korkuyor. 24 ekimde 3. Güm 2 tane embriyo transferi yapıldı idrar da çıkar mı ? Bir de aynı ben gibi bu belirtileri yaşayarak pozitif sonuç alan var mı ?
Aynı durumdaydım asla idrar testi ile modunuzu düşürmeyin . Ben 3. Gün yaptım idrar testi negatif. Modum düştü. Zaten negatif diye 23 ünde tekrar yaptım adet olmayı beklerken pozitif olduğunu öğrendim

Merhaba hanımlar bende dün dayanamayıp 5. Gün embriyosu için 6. Gün kan tahliline gidip 63,4 ile öğrendim hamd olsun. Pozitifi öğrenirsem rahatlarım diyordum hiç bir şey değişmedi değer artacak mı yolunda gidecek mi kaygısı geçmiyor çünkü hastalandım çok şiddetli öksürüyorum. Bir şey olacak diye çok korkuyorum
Tekrar test yaptınız mı kaç çıktı acaba

Ama kuzum 3. Gün embriyosu seninki. Geç tutunma olasılığını da düşünsene. Kötüyü düşünme lütfen
3.gun embiriosu mu iyi 5.gun mü ? Benim 3 cü gun 4 tane dondurulmuş embiriom var ama histeroskopi olduğum için rahim dinlendirme yapıyorlar transfer kasım sonu gibi galiba .

Canim hayirli olsun devami gelsim saglicakla da sen kendine yazik etmissin 3.gun hic idrar da cikar mi zaten ilk 48 saatte tutunma gerceklesiyor😅😅🤭
5. Gün embriyosu olduğu için çok silikte olsa çıkar belki dedim burda yorumları çok okudum 4. Gün 5. Gün hep idrar testi paylaşıryorlardı onlardan etkilendim 😅

Merhaba herkese. Pozitifleri tebrik ederim. Negatifler de canlarini sıkmasinlar herseyin vakti zamani vardir. Allah hayirlisini nasib etsin. Ben beklemedeyim. 22 ekimde 2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi. Kalitesi çok da iyi degil. Benim yumurtalarim çok kalitesiz. 5 transferde zar zor biri tuttu çok şukur oglum yanimda. Ikinci bebek denemesi yapiyoruz. Allah nasib ederse guzel haberler aliriz InsAllah. Cok yorucu bir surec hepimize sabirlar diliyorum bu sureçte

Back
X