Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

İlk defa duyuyorum benimde ikinci denemem bağışıklık hastalığı testi filan hiç yapılmadı. Prednol diye bi ilaç söyledi bi . Bilimsel olarak kanıtlanmış mj fayda ediyor mu hiyaluronan bir de fiyati ne kadar

Ben 3.gün 7.hücreli ve 5.gün 3 aa embriyoların ardışık transferinde embriyo glue ve prednole uygulandığında kimyasal gebelik yaşadım.
Sonrakine doktor değiştirdim. Redostim verdi, d3 ve omega verdi. Ne glue, ne de prednol verdi ama 4aa ve 3bb iki 5.gn embriyo transferi oldum düşük oldu. Sonra Nk hücre testi yapıldı yükseklik tespit edildi. Şimdi pgt li 2aa ve 2bb transfer edildi. Prednol verişdi5. Ben zorla 0.5 mg prograf başlattım. Dr gerek yok dedi ama ben ısrar ettim. Bir de intralipid serum takıldı transferden 2 gün önce, ve transferden 5 gün sonra. 5.gün sabah hayalet çizgi gördüm. Gün geçtikçe arttı. Bugün T+8 biraz sonra kan vermeye gideceğiz. 2004 ekim de 7.000 tl verdim embriyo glue ya.

şimdi gelelim belirtilere benim bugün 3. günüm beklemek zormuş gerçekten insan sabırsızlanıyor belirtileriniz ne zaman başladı ve ne gibi belirtiler olmuştu sizde
O dışarı çıkan kısmı ilacın korumasiymis vücut genelde onu atıyor endise etmeyin doğru kullanıyorsunuz. Belirti aramayın hiç planları da ilaç yaptigi icin güvenilir degil genelde:)

Sabah sabah ne güzel bir görüntü darısı başımıza belirti var mıydı

Sabah sabah ne güzel bir görüntü darısı başımıza belirti var mıydı
Aminn rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasıni nasip etsin :) oyle işte oldu dedigim bir belirtim toktu ara sıra kasik ağrısı bel ağrısı o kadar . Hic onu düşünmeyin olmuştur insallah :)

Benim 7 ekimde transfer oldu henüz bekliyorum 20'sinde kan değerine bakıp haber verin dendi Progesteron sonucuyla ilgili bir şey söyleyen olmadı.Sonuç zaten transferden sonra çıktı.Hiç bilmiyorum yüksek olması normal de dendi ama anlayamadım.

Ben de progestan fitil kullanıyorum yatmafan önce, sabaha beyaz beyaz az akıntılar oluyor ama öylece hiç çıkmadı.Baya ileri itttiriyorum.

Ay ne güzel haberler bunlar benim de 6.günüm bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…