Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kan testini heyecanla bekliyorum canım insallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)

Kızlar progestan fitil kullanıyorum baya yerleştiriyorum ama ilerleyen saatlerde atıyor bir kısmı gerçi transfer zamanı da böyle oldu doktor istediğim gibi yapmışsın dedi sevindim ilacın özelliği mi bu anlamadım.Bu arada bugün 7. Gün belirti yok gibi olmalı ki bugünlerde ayrı onu da bilmiyorum, meraktayim

bende de aynı şey oluyordu hatta fitili yerleştirirken çok zorlandığım için beceremediğimi sanıp sormuştum normalde ağızdan alınnıyor ama tansiyonunuzu düşürür mümkün olduğunca fitil olarak kullanın beyazlıkların gelmesi normal endişe etmeyin ilaç eridikçe dışını atıyormuş sorun yok dedi

O dışarı çıkan kısmı ilacın korumasiymis vücut genelde onu atıyor endise etmeyin doğru kullanıyorsunuz. Belirti aramayın hiç planları da ilaç yaptigi icin güvenilir degil genelde:)

Gözün aydın yenmişsin korkunu. Maşallah canım Sağlıkla hayırla katlansın inşallah. Ben de test yapmalara doyamadım. Çok silik başladı ya çizgi emin olmak istedim. Ama 8.günü düşük gebeliğimde bile bu sabah ki kadar hem de tam 8 gün olmadan bir çizgi görmemiştim. İnşallah kan testimde de bugün Güzel bir değer gelir

Eklentiler

• 1000043268.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 22
ayy çok sevindim sizin adınıza da hayırlı olsun ya böyle pozitifleri gördükçe aşırı umutlanıyorum inşallah ekim transferleri olarak hepimiz pozitifleniriz

şimdi gelelim belirtilere benim bugün 3. günüm beklemek zormuş gerçekten insan sabırsızlanıyor belirtileriniz ne zaman başladı ve ne gibi belirtiler olmuştu sizde
Gerçekten beklemek cok zorr ya özellikle iki gündür belim sırtıma doğru ağrıyor sızlıyor bir de her şeye ağlıyorum anlamsiz arada kasikagrim olup geciyor. Aslında net bir belirtim yok sizde aramayin bence ilaclar da yapıyor. Insallahh sizinki de tutunmustur annesinee

Çok teşekkür ederim canım. Bugünkü testin epey iyii bence en az 150 gelecek kan bak da gör önce değerini al bize haber ver ve bizim icin de dua ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…