- Konu Sahibi baharinadasi
-
Kan testini heyecanla bekliyorum canım insallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)Benim normal olan 2 evladım var. Hiç yerleşme kanaması yapamadım. Tüp bebek ile de 1 kimyasal 1 düşüğüm var. Yine yerleştirme kanaması olmadı. T+8 deyim şuan 5.gün den beri idrar testi yapıyorum. Hergün gitgide koyulaştı çizgi. Bugün kan vereceğim hatta. Ve yine yerleşme kanamam olmadı. Herkesin belirtileri farklı. En önemli şey strese girmemeniz, kafanızda olumsuz düşünceler geçirip moralinizi bozmamanız, Transfer ile beraber 3 gün istirahat edin. Sonra hareketleri. Yürüyün, eğilime kolları kaldırma, itme hareketleri olmadan yavaş tempoda yaşantınıza dönün. Herşey yolunda gidecek. Allah'a güvenin kalbinizi ferah tutun. Bebeğiniz inşallah sizinle
T+6 dan merhaba dedi mercimek tanesi
Hadi hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinT+6 dan merhaba dedi mercimek tanesi
Aminn insallahHadi hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinçok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına
Allahın izni ile kucağınıza alırsınız strese sokmayın hiç kendinizi güzel düşününAminn insallahbenim ilki kimyasal olmuştu şimdi aynı korkular sardi beni insallah sağlıkla ilrleer
sizin ne zaman olmuştu transfer belirtileriniz başladı mı?Ben embriyo glue ve lipid yaptırdım
Çok teşekkür ederimmAllahın izni ile kucağınıza alırsınız strese sokmayın hiç kendinizi güzel düşünün
bende de aynı şey oluyordu hatta fitili yerleştirirken çok zorlandığım için beceremediğimi sanıp sormuştum normalde ağızdan alınnıyor ama tansiyonunuzu düşürür mümkün olduğunca fitil olarak kullanın beyazlıkların gelmesi normal endişe etmeyin ilaç eridikçe dışını atıyormuş sorun yok dediKızlar progestan fitil kullanıyorum baya yerleştiriyorum ama ilerleyen saatlerde atıyor bir kısmı gerçi transfer zamanı da böyle oldu doktor istediğim gibi yapmışsın dedi sevindim ilacın özelliği mi bu anlamadım.Bu arada bugün 7. Gün belirti yok gibi olmalı ki bugünlerde ayrı onu da bilmiyorum, meraktayim
O dışarı çıkan kısmı ilacın korumasiymis vücut genelde onu atıyor endise etmeyin doğru kullanıyorsunuz. Belirti aramayın hiç planları da ilaç yaptigi icin güvenilir degil genelde:)Kızlar progestan fitil kullanıyorum baya yerleştiriyorum ama ilerleyen saatlerde atıyor bir kısmı gerçi transfer zamanı da böyle oldu doktor istediğim gibi yapmışsın dedi sevindim ilacın özelliği mi bu anlamadım.Bu arada bugün 7. Gün belirti yok gibi olmalı ki bugünlerde ayrı onu da bilmiyorum, meraktayim
şimdi gelelim belirtilere benim bugün 3. günüm beklemek zormuş gerçekten insan sabırsızlanıyor belirtileriniz ne zaman başladı ve ne gibi belirtiler olmuştu sizdeÇok teşekkür ederimm
Gözün aydın yenmişsin korkunu. Maşallah canım
Düşünme sakın, düşünme. Aklına bile getirme. Tüm güzellikler ve iyilikler bizi bulacak bu ayAminn insallahbenim ilki kimyasal olmuştu şimdi aynı korkular sardi beni insallah sağlıkla ilerleer
ayy çok sevindim sizin adınıza da hayırlı olsun ya böyle pozitifleri gördükçe aşırı umutlanıyorum inşallah ekim transferleri olarak hepimiz pozitiflenirizGözün aydın yenmişsin korkunu. Maşallah canımSağlıkla hayırla katlansın inşallah. Ben de test yapmalara doyamadım. Çok silik başladı ya çizgi emin olmak istedim. Ama 8.günü düşük gebeliğimde bile bu sabah ki kadar hem de tam 8 gün olmadan bir çizgi görmemiştim. İnşallah kan testimde de bugün Güzel bir değer gelir
Hayirli olsun canim cok sevindimT+6 dan merhaba dedi mercimek tanesi
6 ekimdi canım bı belirtim yok arada kasik ağrısı sadecesizin ne zaman olmuştu transfer belirtileriniz başladı mı?
6 ekimdi demi sizinde sağlıkla gelsin minik
Gerçekten beklemek cok zorrşimdi gelelim belirtilere benim bugün 3. günüm beklemek zormuş gerçekten insan sabırsızlanıyor belirtileriniz ne zaman başladı ve ne gibi belirtiler olmuştu sizde
Çok teşekkür ederim canım. Bugünkü testin epey iyiiGözün aydın yenmişsin korkunu. Maşallah canımSağlıkla hayırla katlansın inşallah. Ben de test yapmalara doyamadım. Çok silik başladı ya çizgi emin olmak istedim. Ama 8.günü düşük gebeliğimde bile bu sabah ki kadar hem de tam 8 gün olmadan bir çizgi görmemiştim. İnşallah kan testimde de bugün Güzel bir değer gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?