- 1 Ekim 2025
- 13
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Merhaba bugün benimde kontrolüm vardı rahim kalınlığım güzelmiş cuma transfer olacakmış pazartesi senin de söylediğin serumdan yazdı. Clinoleic serum gerçekten 6 saat mi sürüyor ???Merhaba 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşükten sonra bugün sabah pgtli 2 adet 5.gün embriyo transferim oldu.
16 Ekim test günü. 14 ekim de de belli olur ama ben 12. Günü görmek istiyorum. Bazen 12.güne kadar yükselip, 12 den sonra değer düşmeye başlıyor. Net olan zaman transfer sonrasındaki 12.gün dedi. Bekleyeceğiz inşallah bu sefer gebeliğim devam etsin
- Transferden 1 hafta önce başlanan günde 1.mg Prednol kesildi
- Lutinus fitil kesildi.
- Her gün progestan dex 25mg
- Bir gün arayla progestan 50 mg.
- Duphaston günde 3 adetti. Şimdi 2 oldu. Sabah- akşam
- Prograf sabah akşam 0.5 g devam
- Transferden 2 gün önce perşembe günü Clinoleic serum takılmıştı, bu perşembe tekrar takılacak 250 ml serum 1000 ml izotonik serum içinde seyreltilip 6 saatte verilecek. ( saniyede 1 damla)
- kahve 1 fincan serbest ama ben içmeyeceğim
- bitki çayı yasak
Hepimiz güzel haberler alalım, evladımıza kavuşalım biran evvel
bu kişiye göre değişiyor sanırım benimde 2.gün hafif ağrılar olmuştu önemli olan yoğun bir kanama olursa muhakkak doktora danışmalısınKızlar size bir sorum olacak. Benim opudan sonra hiç ağrım olmadı yani dün. Ama bugün öyle ağrılarım var ki adet ağrısının 2-3 katı. Sizin nasıl olmuştu bu normal mi
Evet gittim ve istediği kalınlığa ulaşmış Yarın iğne ve fitillere başlayacağım pazartesi serum takılacakmış cuma günüde inşallah transferim olacak.Kontrole gittiniz mi? Ben bugün gittim, kalınlaşma devam ediyor. İyiymiş. Salı tekrar bakıp transfer günü verecek. 14-15 Ekim gibi transfer olacak bir aksilik çıkmaz ise.
Merhaba hayırlısı olsun. Bu şekilde reçete edilirse 6 saat. Ama serumun miktarına göre süre değişiyor.Merhaba bugün benimde kontrolüm vardı rahim kalınlığım güzelmiş cuma transfer olacakmış pazartesi senin de söylediğin serumdan yazdı. Clinoleic serum gerçekten 6 saat mi sürüyor ???
Genelde bu prosedürü kullanıyorlar. Ama bazı doktorlar çok fazla ilaç vs. Veriyor. Bence öyle olmadı.bu yöntemi ilk defa duydum çok enteresan doğruluk payı nedir acaba internetten araştırdınız mı hiç var mı bu yöntemi kullanan yada doğruluk payı
Sordum. Böyle bir şey yok dedi. Amerika’da en iyi hocalardan eğitim aldım hiç böyle bir şey duymadım, boş yere moralinizi bozmayın böyle şeylere de inanmayın dedi.Evet gittim ve istediği kalınlığa ulaşmış Yarın iğne ve fitillere başlayacağım pazartesi serum takılacakmış cuma günüde inşallah transferim olacak.
Siz kendi doktorunuza soracaktınız sordunuz mu merak ettim
Benim reçetemde sadece %2 yazılmış kaç ml olduğunu hiç bilmiyorum serumdan sonra işe dönecektim nasıl olacak :/Merhaba hayırlısı olsun. Bu şekilde reçete edilirse 6 saat. Ama serumun miktarına göre süre değişiyor.
4 ml clinoleic + 500ml izotonik serum olursa 1 saat
100 ml clinoleic + 500 ml izotonik olursa 2-2,5 saat
yani karından ne kadar anlaşılabilir ki rahim filmi çekmeden rahimden girseler bile polipleri göremiyorlar bence de hiç takılmayın bu durumaSordum. Böyle bir şey yok dedi. Amerika’da en iyi hocalardan eğitim aldım hiç böyle bir şey duymadım, boş yere moralinizi bozmayın böyle şeylere de inanmayın dedi.
Bilemiyorum, doktorunuza sorun, dediğim gibi süre uygulanacak dozaja göre değişiyor.Benim reçetemde sadece %2 yazılmış kaç ml olduğunu hiç bilmiyorum serumdan sonra işe dönecektim nasıl olacak :/
Tekrar transfer için ne kadar ücret istendi acaba benim de dondurulmuş bir yumurtam var ilk iki embriyo gayet iyiydi ama kimyasalla sonuçlandıMerhaba, hayırlı olsun süreciniz. Ben de 30 yaşındayım, eşim 32. 4 yıldır evliyiz.1,5 yıl gebelik oluşmayınca 23 nisanda ilk tüp bebek tedavime başladım. Mayısta opu oldu. 20 yumurta toplandı 11’i döllendi 7 tane 5. Gün embriyosu donduruldu. 2 ay dinlendim. 6 ağustosta 5aa tek embriyo transferim oldu. Beta 1700’lere kadar çıktı ama çok düzensiz azar azar artmıştı. Kimyasal gebelik oldu.
Yeniden adetimi bekledik. Adet oldum ve estrofem’e başladım yeniden. Yarın 8. Gün. Kontrolüm olacak benim de. Rahim kalınlığına bakılacak ona göre transfer tarihim netleşecek. İlk denemem kimyasal oldu hiç beklemiyorduk böyle bir şey. Görünürde her şey iyiydi. Hatta transferin 8. Günü beta hcg 183 gelmişti. Güzel ilerlemedi.
Her şey yolunda giderse Ekim ortalarında 2. Transferimi olacağım gibi görünüyor.
Umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız
Bu arada ben de rahim filmi çekilmiştim her şey normaldi sadece 2 çok küçük polip vardı geçen yaz onları aldırmıştım. Doktorlar tüp bebeğe başlamadan önce onları almak istiyor çünkü rahimde bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Siz de iyi yapmışsınız aldırarak
53 binTekrar transfer için ne kadar ücret istendi acaba benim de dondurulmuş bir yumurtam var ilk iki embriyo gayet iyiydi ama kimyasalla sonuçlandı
Çok teşekkür ederim güzel sonuçlar alın inşallah53 bin
İnşallah. Hepimiz alalımÇok teşekkür ederim güzel sonuçlar alın inşallah
Hayırlı olsun :) inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. bende cuma günü olacağım transfer kolay bir işlem miydi tarih yaklaştıkça heyecanla birlikte korkuda artıyor. transferden sonra ne kadar yatmayı önerdi doktor.Herkese selam dün ilk transferim gerçekleşti. 2adet 5.gün yüksek kalite embriyo transferi oldum. Estrofem günde 3 defa progestan fitil sabah aksam 2 adet . Birde coraspin eklendi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benimde %20 clinoleic 500 ml. 12 saat sürdü hastaneye yatışım yapıldı. Ama izotonik takılmadı. Çünkü zaten serum karışım bir serummuş.Benim reçetemde sadece %2 yazılmış kaç ml olduğunu hiç bilmiyorum serumdan sonra işe dönecektim nasıl olacak :/
Teşekkür ederimHayırlı olsun :) inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. bende cuma günü olacağım transfer kolay bir işlem miydi tarih yaklaştıkça heyecanla birlikte korkuda artıyor. transferden sonra ne kadar yatmayı önerdi doktor.
İnşallah hepimizzzİnşallah güzel sonuçlar alırız benimde Cuma günü olacak transferim
Merhabalar pazartesi günü gebelik aşısı alacağım serum olarak transferim ile ama bu dediğiniz bu mu ben hiç bilmiyorum daMerhaba hayırlısı olsun. Bu şekilde reçete edilirse 6 saat. Ama serumun miktarına göre süre değişiyor.
4 ml clinoleic + 500ml izotonik serum olursa 1 saat
100 ml clinoleic + 500 ml izotonik olursa 2-2,5 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?