Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba bugün benimde kontrolüm vardı rahim kalınlığım güzelmiş cuma transfer olacakmış pazartesi senin de söylediğin serumdan yazdı. Clinoleic serum gerçekten 6 saat mi sürüyor ???

Kızlar size bir sorum olacak. Benim opudan sonra hiç ağrım olmadı yani dün. Ama bugün öyle ağrılarım var ki adet ağrısının 2-3 katı. Sizin nasıl olmuştu bu normal mi
bu kişiye göre değişiyor sanırım benimde 2.gün hafif ağrılar olmuştu önemli olan yoğun bir kanama olursa muhakkak doktora danışmalısın

Kontrole gittiniz mi? Ben bugün gittim, kalınlaşma devam ediyor. İyiymiş. Salı tekrar bakıp transfer günü verecek. 14-15 Ekim gibi transfer olacak bir aksilik çıkmaz ise.
Evet gittim ve istediği kalınlığa ulaşmış Yarın iğne ve fitillere başlayacağım pazartesi serum takılacakmış cuma günüde inşallah transferim olacak.
Siz kendi doktorunuza soracaktınız sordunuz mu merak ettim

Merhaba bugün benimde kontrolüm vardı rahim kalınlığım güzelmiş cuma transfer olacakmış pazartesi senin de söylediğin serumdan yazdı. Clinoleic serum gerçekten 6 saat mi sürüyor ???
Merhaba hayırlısı olsun. Bu şekilde reçete edilirse 6 saat. Ama serumun miktarına göre süre değişiyor.
4 ml clinoleic + 500ml izotonik serum olursa 1 saat
100 ml clinoleic + 500 ml izotonik olursa 2-2,5 saat

Sordum. Böyle bir şey yok dedi. Amerika’da en iyi hocalardan eğitim aldım hiç böyle bir şey duymadım, boş yere moralinizi bozmayın böyle şeylere de inanmayın dedi.

Merhaba hayırlısı olsun. Bu şekilde reçete edilirse 6 saat. Ama serumun miktarına göre süre değişiyor.
Benim reçetemde sadece %2 yazılmış kaç ml olduğunu hiç bilmiyorum serumdan sonra işe dönecektim nasıl olacak :/

Sordum. Böyle bir şey yok dedi. Amerika’da en iyi hocalardan eğitim aldım hiç böyle bir şey duymadım, boş yere moralinizi bozmayın böyle şeylere de inanmayın dedi.
yani karından ne kadar anlaşılabilir ki rahim filmi çekmeden rahimden girseler bile polipleri göremiyorlar bence de hiç takılmayın bu duruma

Herkese selam dün ilk transferim gerçekleşti. 2adet 5.gün yüksek kalite embriyo transferi oldum. Estrofem günde 3 defa progestan fitil sabah aksam 2 adet . Birde coraspin eklendi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Tekrar transfer için ne kadar ücret istendi acaba benim de dondurulmuş bir yumurtam var ilk iki embriyo gayet iyiydi ama kimyasalla sonuçlandı

Hayırlı olsun :) inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. bende cuma günü olacağım transfer kolay bir işlem miydi tarih yaklaştıkça heyecanla birlikte korkuda artıyor. transferden sonra ne kadar yatmayı önerdi doktor.

Benim reçetemde sadece %2 yazılmış kaç ml olduğunu hiç bilmiyorum serumdan sonra işe dönecektim nasıl olacak :/
Benimde %20 clinoleic 500 ml. 12 saat sürdü hastaneye yatışım yapıldı. Ama izotonik takılmadı. Çünkü zaten serum karışım bir serummuş.

Teşekkür ederim transfer çok basit 5 dk da halledildi sonra odaya çıkardılar. transfer 11bucuk gibi gerçekleşti 2ye kadar da odada dinlendirdiler. Sadece idrar sıkışıklığı biraz rahatsız ediyor o kadar sonra o da geçiyor . Hiç ağrım sızım olmadı güzel geçti hersey . İlk gün dinlen dedi sonra hafif şeyler yapabilirsin dedi . Hepimizin güzel haberlerini burda duyarız inşallah sağlıkla gelsinler minikler

Bende yarın opu olacağım. Taze transfer düşünüyor doktorum. 3. Gün veya 5. Gün olmasına göre değişecek günüm yani en geç 11 Ekim transfer gibi duruyor. Bizimde problemimiz hız, sayı ve morfoloji varikosel kaynaklı ilki kimyasal olmuştu umarım sağlıla ilerler bu sefer gebeliğimiz

Merhabalar pazartesi günü gebelik aşısı alacağım serum olarak transferim ile ama bu dediğiniz bu mu ben hiç bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…