Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ne kadar uzun bir protokol uygulanmış. Ben çok yabancıyım bu duruma sanki. Çoğu şeyi anlamdım bile. Ama sonuna odaklanıyorum ve sizin içinse dua ediyorım. Melekler yardımcınız olsun 1 hafta sonra bebeğiniz sıkı sıkı size tutunsun dilerim

Yaaa sen bana neden hep siz diyorsun bende sana hep sen diyorum siz deme biz sabırsızlar o mevzuyla,
(5. Gün test yapan sendin dimi benden başka? )
Sizi falan aştık bence

Aklıma şöyle getiriyorum. Bu vuran ağrılar kalıcı değilse bedensel sinir sistemiyle veya rahim genişlemesiyle falan ilgili. Ağrı kalıcı değilse sorun yok diyorum. Çok şükür kalıcı değil yattım geçti.

Sende top atma ya yürümek falan sanırım değil ama atmak uzatmak biraz riskli olabilir hala

İlaçlı protokol nedir? Sağlıkla gelsin güzel güzel tutunsun annesine
İnşallah damyciğiimm, bu kullandığımız rahim hazrlık aşamasında ilaç olunca ilaçlı siklus, eğer ilaç vermeden yumurta takibindeki gibi çatlamayla yaparlarsa doğal siklus oluyor. Biz fitil estrofem vs kullanıyoruz ya protokolümüz ilaçlı :)

Hayir o ben değildim ama sizin arkanızdan 6.gun yapmistim evde test o sayılabilir belki
Evet dinlenince geçmesi cok mantikli yani umut var diyor aslında
Ya neden öyle bir sey yaptım bilmiyorum bir an unutmuşum ama karin kasım şey olmadı ona dikkat ettim yani insallah

Tamam tamam demeyeceğim bir daha ya kızma ablaa

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım İnşallah sende hayırlısı ile kucağına alırsın

Evet tatlım bende 9’ekimde transfer oldum beklemek gerçekten çok zor
Her süreç stres ve bekleme ben testimi erken verdim şimdi de artacak mı diye bekliyorum sonra kese için bekleyeceğiz sonra kalp atışı için sürekli beklemeye alışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…